2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İkinci doğumlardada yara olurmu göğüs acaba

Oluyormuş canım komşum şubatta doğum yaptı doğuma 1 2 hafta kaladan başlamıştı krem zeytinyağı vs.kullanmaya doğumdan sonrada devam etmiş ama yinede yara olmuş
Gogus ucu yarasi cok kotu sanirim benim komşumun gogus ucu tamamen kopmustu sanki çok kotuydu ya ne gerekiyorsa yapmak gerek aslinda kremse krem yag iss yag cok korkuyorum yara olmasindan

Gogus ucu yarasi cok kotu sanirim benim komşumun gogus ucu tamamen kopmustu sanki çok kotuydu ya ne gerekiyorsa yapmak gerek aslinda kremse krem yag iss yag cok korkuyorum yara olmasindan
Arkadaşlarım doğuma 1 2 hafta kala tahin yağı sürünce çok az yaraları olduğunu söylediler

Ben de bu aralar beyaz ekmeği kıstım bebeğe bir faydası yok tam tersi beni boşuna şişiriyor ama ah keşke süt ve maden suyu içebilsem ikisi de midemi mahvediyor sütü anca yoğurt ve tatlı olarak tüketebiliyorum kahve Nescafe türü şeyler tüp bebek olduğu için en başından beri yasaktı bana şuan yeni yeni izin verdi doktor ama nefsimi köreltecek kadar gazlı içecek paketli gıda ve abur cubur da nefsini köreltecek kadar dedi doktor ama ben onlarda kendimi çok kısıtlıyorum onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz anneler herşeyi yapmaya hazırız

Eklentiler

• Screenshot_20210321_134040_com.ebay.mobile.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210323_164437.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ya bişey sorucam şimdi ay ve hafta olayını pek anlamıyorum 22 hafta beşi bitirmiş altıdan gün alıyor mu demek yoksa beş ayın içinde mi

Kızlar ya bişey sorucam şimdi ay ve hafta olayını pek anlamıyorum 22 hafta beşi bitirmiş altıdan gün alıyor mu demek yoksa beş ayın içinde mi
21 hafta tam beş ay bitmiş demek canım yani 22 hafta artık altıdan gün alıyor oluyorsun 26. Haftada 6. Ayı doldurmuş oluyorsun

21 hafta tam beş ay bitmiş demek canım yani 22 hafta artık altıdan gün alıyor oluyorsun 26. Haftada 6. Ayı doldurmuş oluyorsun
Anladım canım çok teşekkür ederim soranlara ne diyeceğimi şaşırıyordum kimilerine 5 kimilerine 4 dedim artık

Bebek hemşiresi ne yaparsan yap yara olur demisti . Ilk giydiğin ayakkabının ayağını vurması gibi düşün demisti. Memede emilmeye alisasiya kadar yara oluyormuş. Bir de bebegin doğru tutması ve bütün kahverengi alanı emerken kullanması gerekiyormuş. Ama bir türlü olmuyordu ve cok yara olmuştu

Ayy kuzum benimde çok yara olmuştu hele süt indikten sonra patlayacak balon gibi, sanki silikon taktırmışım göğüsler füze gibiydi bana doktorum hastaneden çıkmadan önce yazmıştı Specta Mam Phyto diye bi krem bu kremide baya övüyolar ama bebek emdikçe yinede yara oldu.bakalım bu sefer bende arkadaşların dediği kremden alayım diyorum ama yinede yara olacağını düşünüyorum çünkü bebek emiyo damaklıyo çekiyo sürekli ee malum göğüs ucu hassas bi bölge ister istemez yinede yara oluyo ama denemekte fayda var tabi

Ne yaparsan yap oluyor canım. Ben lansinoh kullanmıştım. Nemlendirip camasira yapismasini engelliyor o kadar

Olsa sagariz olmadi iyi olur bir daha

Ay insallah olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…