2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tansiyon problemin yoksa farkli marka maden sularini denesen bazisi içim olarak çok hafif.
Paketli gida benim doktorum direkt yasak dedi ben de bunca aydir cok cok az yemisimdir. Cok canim cekerse iste.
Ben de kahve hic icmiyodum ama baktim cok kokmaya basladi burnuma canim cekiyor oyle iste bi kac haftadir haftada 1 iciyorum. 1 fincan kahve seklinde degil de 2 cay kasigi turk kahvesi ve bir suru süt :))
Yogurt yiyebiliyorsan süte gerek yok aslinda, hatta sütten cok daha iyi diyorlar yogurt icin.
Allah yardimcimiz olsun valla :)

Kızlar bunlarda benim aldıklarım ilk çocuğumda en çok ihtiyacım olanları aldım şimdilik

Eklentiler

• 299C6F0C-5D48-4C3F-965A-490F8FAAB3EA.png
    259,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 7BF0CA33-408C-4C19-B80C-C3E2DFFBF628.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 72
  • E27E5077-A423-42EF-812A-923F6357FE35.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 4BD77DB1-DED9-4461-910C-FAD20E49CF2F.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 73
  • E7C5ECEF-0A51-4597-AFF8-62772B3B75F8.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 81
Canım laktozsuz süt denedinmi belki o rahatsız etmez seni

İyi günlerde kullanın inşallah evet anladım en güzel kısmı 3.5 yaş

Canım laktozsuz süt denedinmi belki o rahatsız etmez seni
Hiç denemedim olabilir belki yarın alıp deneyeyim hamilelikte yediğim içtiğim herşey gaz yapıyor midemi bulandırıyor önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum artık doktor süt yoğurt peynir mutlaka yemelisin dedi peynir seviyorum yoğurdu zorla yiyorum ama sütü ağzıma süremiyorum inşallah dediğin gibi laktozsuz rahatsız etmez teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti

Arkadaşla merhaba
Şu anda 24. Haftamın içindeyim ama zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. Doktora sormayı unuttum. Var mı ağrısı olanlar? Normal mi?

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun tansiyon problemi yok çok şükür birkaç marka aldım ama içmedim çay kahve kola Nescafe tüp bebek olduğu için en başından beri yasaktı son zamanlarda canım çok istedi dedim doktora bir fincan a izin verdi ama 15-10 günde bir fincan anca içiyorum

Ben kahve ve sigara tiryakisi biri olarak hamileligimden beri agzima bir tane surmedim ama menengic kahvesi iciyorum haftada bir kere filan kafeinsiz diye oda zarari yok dedi doktorum o yuzden onuda

Hep bebişlere mi kıyafet alıyorsunuz? Ben kendime giyecek bir şey bulamıyorum güzel hamile kıyafetleri alanlar da fotoğraf eklerse çok sevinirim .
Ben daha hic kiyafet almadim biran once hamile kiyafetlerine gecmek istiyorum sadece kotlarimi giyemiyorum artik sıkıyor beni bende merak ediyorum hamile kiyafetlerini insallah ekleyen olurda goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…