- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ctesi haberlerini bekliyoruz bakalımAhahah hayir. Doktor kagida yazdi kagitta bende. Kutuya koydum cumartrsiye kadar vekliycez. Balon aldim arkadasima vericem kagidi icine o koyucak
Evet canım inşallah bunda da sütüm olur bayaMasallah sutunuz bolmus demek
Tansiyon problemin yoksa farkli marka maden sularini denesen bazisi içim olarak çok hafif.Ben de bu aralar beyaz ekmeği kıstım bebeğe bir faydası yok tam tersi beni boşuna şişiriyor ama ah keşke süt ve maden suyu içebilsem ikisi de midemi mahvediyor sütü anca yoğurt ve tatlı olarak tüketebiliyorum kahve Nescafe türü şeyler tüp bebek olduğu için en başından beri yasaktı bana şuan yeni yeni izin verdi doktor ama nefsimi köreltecek kadar gazlı içecek paketli gıda ve abur cubur da nefsini köreltecek kadar dedi doktor ama ben onlarda kendimi çok kısıtlıyorum onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz anneler herşeyi yapmaya hazırız
Renkler harika bebek arabası hangi markaKızlar bunlarda benim aldıklarım ilk çocuğumda en çok ihtiyacım olanları aldım şimdilik
Canım laktozsuz süt denedinmi belki o rahatsız etmez seniBen de bu aralar beyaz ekmeği kıstım bebeğe bir faydası yok tam tersi beni boşuna şişiriyor ama ah keşke süt ve maden suyu içebilsem ikisi de midemi mahvediyor sütü anca yoğurt ve tatlı olarak tüketebiliyorum kahve Nescafe türü şeyler tüp bebek olduğu için en başından beri yasaktı bana şuan yeni yeni izin verdi doktor ama nefsimi köreltecek kadar gazlı içecek paketli gıda ve abur cubur da nefsini köreltecek kadar dedi doktor ama ben onlarda kendimi çok kısıtlıyorum onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz anneler herşeyi yapmaya hazırız
Teşekkürler Bebek arabası Quinny doğumdan 3.5 yaşa kadar kullanılabiliyor.Ayrıca bu tutup sürdüğümüz yer değişebiliyor yani bebek size doğru bakabiliyor yada dışarı bakabiliyor.Anlatabildim mi bilemedimRenkler harika bebek arabası hangi marka
İyi günlerde kullanın inşallah evet anladım en güzel kısmı 3.5 yaşTeşekkürler Bebek arabası Quinny doğumdan 3.5 yaşa kadar kullanılabiliyor.Ayrıca bu tutup sürdüğümüz yer değişebiliyor yani bebek size doğru bakabiliyor yada dışarı bakabiliyor.Anlatabildim mi bilemedim
Hiç denemedim olabilir belki yarın alıp deneyeyim hamilelikte yediğim içtiğim herşey gaz yapıyor midemi bulandırıyor önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum artık doktor süt yoğurt peynir mutlaka yemelisin dedi peynir seviyorum yoğurdu zorla yiyorum ama sütü ağzıma süremiyorum inşallah dediğin gibi laktozsuz rahatsız etmez teşekkür ederim hiç aklıma gelmemiştiCanım laktozsuz süt denedinmi belki o rahatsız etmez seni
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun tansiyon problemi yok çok şükür birkaç marka aldım ama içmedim çay kahve kola Nescafe tüp bebek olduğu için en başından beri yasaktı son zamanlarda canım çok istedi dedim doktora bir fincan a izin verdi ama 15-10 günde bir fincan anca içiyorumTansiyon problemin yoksa farkli marka maden sularini denesen bazisi içim olarak çok hafif.
Paketli gida benim doktorum direkt yasak dedi ben de bunca aydir cok cok az yemisimdir. Cok canim cekerse iste.
Ben de kahve hic icmiyodum ama baktim cok kokmaya basladi burnuma canim cekiyor oyle iste bi kac haftadir haftada 1 iciyorum. 1 fincan kahve seklinde degil de 2 cay kasigi turk kahvesi ve bir suru süt :))
Yogurt yiyebiliyorsan süte gerek yok aslinda, hatta sütten cok daha iyi diyorlar yogurt icin.
Allah yardimcimiz olsun valla :)
Ben kahve ve sigara tiryakisi biri olarak hamileligimden beri agzima bir tane surmedim ama menengic kahvesi iciyorum haftada bir kere filan kafeinsiz diye oda zarari yok dedi doktorum o yuzden onudaTansiyon problemin yoksa farkli marka maden sularini denesen bazisi içim olarak çok hafif.
Paketli gida benim doktorum direkt yasak dedi ben de bunca aydir cok cok az yemisimdir. Cok canim cekerse iste.
Ben de kahve hic icmiyodum ama baktim cok kokmaya basladi burnuma canim cekiyor oyle iste bi kac haftadir haftada 1 iciyorum. 1 fincan kahve seklinde degil de 2 cay kasigi turk kahvesi ve bir suru süt :))
Yogurt yiyebiliyorsan süte gerek yok aslinda, hatta sütten cok daha iyi diyorlar yogurt icin.
Allah yardimcimiz olsun valla :)
Magnezyum verdi mi canim doktorun benim magnezyim aldigimdan beri gectiArkadaşla merhaba
Şu anda 24. Haftamın içindeyim ama zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. Doktora sormayı unuttum. Var mı ağrısı olanlar? Normal mi?
Almanyadami yaşıyorsunuz? Hepsi alman markasıKızlar bunlarda benim aldıklarım ilk çocuğumda en çok ihtiyacım olanları aldım şimdilik
Yok vermedi.. Dediğim gibi cuma gittim ama sormayı unuttum. Bir sonraki gidişimde 1 ay sonra.. internette erken doğum vs okuyunca endişelendim birazMagnezyum verdi mi canim doktorun benim magnezyim aldigimdan beri gecti
Ben daha hic kiyafet almadim biran once hamile kiyafetlerine gecmek istiyorum sadece kotlarimi giyemiyorum artik sıkıyor beni bende merak ediyorum hamile kiyafetlerini insallah ekleyen olurda goruruzHep bebişlere mi kıyafet alıyorsunuz? Ben kendime giyecek bir şey bulamıyorum güzel hamile kıyafetleri alanlar da fotoğraf eklerse çok sevinirim .
Doktorunuzu arayin ya da mesajlasin canim benim iyi geliyor ciddenYok vermedi.. Dediğim gibi cuma gittim ama sormayı unuttum. Bir sonraki gidişimde 1 ay sonra.. internette erken doğum vs okuyunca endişelendim biraz
Tamamdır çok teşekkür ederimDoktorunuzu arayin ya da mesajlasin canim benim iyi geliyor cidden