Maşallah canım ne güzel kızların kilosuBugün kontrolümüz vardı teyzelerkızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Bebeklerin kalıcı pozisyonları kaçıncı haftadan sonra olur biliyor musunuz? Benimkilerin ikisi de baş aşağıda inşallah değişmezler sonradan. Normal doğum yapma şansım var en azından böyle kalırlarsa.
Bunlar nöbetleşe çalışıyorlar o uzuyor öteki aşağı iniyor. Diğeri yukarı çıkıyor bu kısalıyorMaşallah canım ne güzel kızların kilosuPlasentanın yukarı çıkması çok iyi olmuş kafan rahat eder en azından inşallah yatarak dinlenerek rahim uzunluğunda hallolur
Akıllı minnoşlar şimdiden işlerini biliyolar deseneBence benimkide bazen kasiklarima vuruyor doktor teyzeye gidiyoz diye uslu kizim ben modlarina giriyor gibi geliyor bana
Yok kizz 10 gündür hicbie semptomlarimiu yok valla cok sükür. Sali doktor terminim var. Bebisi merak ediyorum sadece..Aaa hadi ya tühh üzüldüm canım.peki sende ağrı sızı herhangi bir belirti var mı?
Cok masallah zaten simdiki usaklar cin gibi cok uyaniklar ictigimiz ilaclarladan mi neden dir bilemiyorumAkıllı minnoşlar şimdiden işlerini biliyolar desene
Herhangi birşey yok ama hala pozitif yani nasıl bir illetseYok kizz 10 gündür hicbie semptomlarimiu yok valla cok sükür. Sali doktor terminim var. Bebisi merak ediyorum sadece..
Aynen öyle vallaCok masallah zaten simdiki usaklar cin gibi cok uyaniklar ictigimiz ilaclarladan mi neden dir bilemiyorum
75gr lık olanlar da 3 kez oluyor canım benim de 3 kez oldu. 50 gr olanlarda 2 kez
Cok tesekkur ederim.Tadi kotu degil cok sekerli
Ayy bende de oldu hatta bir anda minik minik çoğaldı ben siğil mi acaba diye korktum da arkadaşım hamilelikte oluyor sonra geçiyor deyince rahatladım.Kızlar boynumda cok minik iki tane et beni çıkmış . Netten baktim da gebelikten kaynakliymis hormonlardan. Kadinlar kulübüne de baktım bi çok hamile yaşamış sizlerde olan var mı. Çok şaşırdım gebelikten kaynaklandığını öğrenince çünkü ilk gebeligimde böyle bişey olmamıştı hiç. Inşallah daha da çoğalmazlar ya
Aa geciciyse hiç sorun etme canım. Bugün eşimdeki et benini yaktirdik biz de. Kafkas usulü bi et beni alma merkezi varmış. Ufacık bi dükkan :) asitli bişey döktü. 10 gün içinde o ben kuruyup düşecek dedi.Kızlar boynumda cok minik iki tane et beni çıkmış . Netten baktim da gebelikten kaynakliymis hormonlardan. Kadinlar kulübüne de baktım bi çok hamile yaşamış sizlerde olan var mı. Çok şaşırdım gebelikten kaynaklandığını öğrenince çünkü ilk gebeligimde böyle bişey olmamıştı hiç. Inşallah daha da çoğalmazlar ya
Hayirli evlat olsunlar saglikli olsunlar yeter canimAynen öyle vallabenim 3.5yaşında kızım var bazen bi laflar ediyo diyosunki büyümüşte küçülmüş ağzım açık kalıyo.hayır son 1 senedir adam akıllı kimseylede görüşmüyoruz bi anane bi babane bide teyzesi var görüşebildiğimiz nerden duyduda bu lafları ediyo diyosun yani.bakalım gelecek olanlar nasıl olacak
Aynen öyle canım daha ne isterizkiHayirli evlat olsunlar saglikli olsunlar yeter canim
Yok canım 23. Haftalarda 500 lerce oluyor gayet iyi kilosu .Bi de kizlar ben son adet tarihine göre tam 21 hafta oldum bugün. Ama detaylida 20+4 yaziyordu. Bu 2 gün geriden mi geliyor bebeğim demek?? Kilosu boyu bana çok küçük geldi. 366 gr 23 cm. Dr ilk çocuğumun doğum kilosunu sordu. 2850 dedim. Genetiktir diye mi düşündü acaba?O kadar da vitaminli şeyler yiyordum. Neden kilosu az anlamadim ,500 falan olmuyor muydu bu haftalarda? Beni bi aydınlatın kızlar
Masallah kuzuma
Maşallah minnoşa
Teşekkür ederiz teyzeleriNe guzel poz vermis masallah
Günaydın herkeseeeGunaydinnnn
Hmmm. Genetik mi acaba dedim. Sağol canımYok canım 23. Haftalarda 500 lerce oluyor gayet iyi kilosu .
Sıkı sıkı bir diyet şart ne yediğinden çok miktarda önemli porsiyon kontrolüm yok gerçekten. Gözüm korktu artık mecbur uycamMaşallah oğluna cnm.
Biraz yağsız yemeğe bak cnm. Yani tavuk göğsü falan kızartma. Tostda yap. Bol salata ye