2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hamileligimi gectim hayatimda hic yemedim ama sunu duysum yerken elini yuzune filan surmeyecekmisin cocukda iz yapiyormus belli meyvelerde ayni sekildeymiss
ayy ben çok severim bugün ikinci kez ciğer konusunda kendime engel olup yemedim
iz bıraktığını o kadar çok kişi söyledi ki yemeye cesaret edemedim
Ben canim cok yedim hemde en basta bile yedim
yiyince de bişi olacağını sanmıyorum afiyet olsun kuzucum yarasn kızçene
Bol miktarda a vitamini iceriyor canim guvenilir yerden aldiktan sonra yemekte herhengi bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
evet doktoruma mesaj atmstm o da yiyebilirsiniz dedi
Ben bir kez yedim canım İyi piştikten ve güvenilir bir yerden aldıktan sonra sıkıntı olmaz bence
işyerinde olduğu için pek güvenedim annem yapsa afiyetle yerdim kendim yapamıyorum
Ben yiyorum 15 günde bir
afiyet olsun kuzucum yarasın bebise

Masallah prenseslere canım rabbim zamanlarında gelmeyi nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam 34 . Haftada galiba yerine geçiyormuş

Ben de magosit kullanıyorum normal tablet . O suda eritileni içemedim ben midem bulandı ondan tablete gectik

Maşallah onlara

İyi akşamlar kizlar.. sürekli okuyorum ama okuldu, çocuktu derken yazmaya fırsat bulamıyorum..
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik bizde.. 22+3 olduk.. 484gr 38cm olmuşuz haftasıyla uyumlu dedi..
Genel olarak herşey yolundaydı ama kalbinde ufak bir parlaklık vardı doktor zamanla geçer dedi. Kendi doktoruma haftaya gideceğim. O zaman sorarım ona da..
Çok nazliydi eliyle sürekli yüzünü kapattı kaç dakika güzel bir pozunu yakalayabilmek için uğraştı doktor. Bu da en güzel pozumuz

Masallah kuzuma

Maşallah minnoşa

Amin insallah canim sakatatin her haliniyedim gebelikte korkmadan

Ne guzel poz vermis masallah

Maşallah prenseslere Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah

Masallah kizlarima benim kuzumda hep dogum pozisyonundadegismez umarim

Masallahh bebislerine canim birkac hafta daha o pozisyonda kalirlarsa sonra yerleri daralacagindan dönemezler bence benim rahim uzunlugu ilk kez ölçüldü 37 mm normal dedi ama kendi doktoruma gidemedim daha kafama takildi simdi

Kizlar sizin esleriniz de karisiyor mu herseye ben lohusa geceligi degil de normal rahat bir pijama takimi goturmek istiyorim hastaneye dedim sacmalama diyor kizimiz olcagina gore ya pembe ya beyaz renk sabahlikli takim alicaz diyor

Masallahh bebislerine canim birkac hafta daha o pozisyonda kalirlarsa sonra yerleri daralacagindan dönemezler bence benim rahim uzunlugu ilk kez ölçüldü 37 mm normal dedi ama kendi doktoruma gidemedim daha kafama takildi simdi
37 iyi ya bu haftada 40a yakın hatta bence baya iyi

Kizlar sizin esleriniz de karisiyor mu herseye ben lohusa geceligi degil de normal rahat bir pijama takimi goturmek istiyorim hastaneye dedim sacmalama diyor kizimiz olcagina gore ya pembe ya beyaz renk sabahlikli takim alicaz diyor
Benimki hiçbir şeye karışmıyor canım Sen nasıl istersen diyor sürekli hatta keşke birazcık karışsa diyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…