ayy ben çok severim bugün ikinci kez ciğer konusunda kendime engel olup yemedimHamileligimi gectim hayatimda hic yemedimama sunu duysum yerken elini yuzune filan surmeyecekmisin cocukda iz yapiyormus belli meyvelerde ayni sekildeymiss
iz bıraktığını o kadar çok kişi söyledi ki yemeye cesaret edemedimEvet canım iz bırakıyo annem bana hamileyken ciğer doğruyomuş elinin üstü kaşınmış parmağıyla oraya dokunmuş ve sonuç elimin üstünde iz varçiçekleri koklamak bile iz bırakıyomuş arkadaşımda gül lekesi var güller açtığında pespembe oluyo izi
Canım sakatatlar hamilelikte önerilmiyo ama çok canın çektiyse az yemekten bişey olmazşarküteri ürünleride çok önerilmiyo ama acayip canım çektiği için az da olsa salam sosis yedim
yiyince de bişi olacağını sanmıyorum afiyet olsun kuzucum yarasn kızçeneBen canim cok yedim hemde en basta bile yedim
evet doktoruma mesaj atmstm o da yiyebilirsiniz dediBol miktarda a vitamini iceriyor canim guvenilir yerden aldiktan sonra yemekte herhengi bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
işyerinde olduğu için pek güvenedim annem yapsa afiyetle yerdim kendim yapamıyorumBen bir kez yedim canımİyi piştikten ve güvenilir bir yerden aldıktan sonra sıkıntı olmaz bence
afiyet olsun kuzucum yarasın bebiseBen yiyorum 15 günde bir
Masallah prenseslere canım rabbim zamanlarında gelmeyi nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam 34 . Haftada galiba yerine geçiyormuşBugün kontrolümüz vardı teyzelerkızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Bebeklerin kalıcı pozisyonları kaçıncı haftadan sonra olur biliyor musunuz? Benimkilerin ikisi de baş aşağıda inşallah değişmezler sonradan. Normal doğum yapma şansım var en azından böyle kalırlarsa.
Piii o zamana kadar yüz kere yer değiştirir bunlar. Keşke hep aynı kalsalarMasallah prenseslere canım rabbim zamanlarında gelmeyi nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam 34 . Haftada galiba yerine geçiyormuş
Canım o zaman bile değişebiliyormuş pozisyonları 40. Haftada bile degişen varmışPiii o zamana kadar yüz kere yer değiştirir bunlar. Keşke hep aynı kalsalar
Ben de magosit kullanıyorum normal tablet . O suda eritileni içemedim ben midem bulandı ondan tablete gectikKızlar bugün doktor magosit 365 mg verdi ama sankibana asiti geçince içersinmi asitlimi bişey demişti suda eritiliyo olarak algıladım ama eczane bişey dememiş kullanan varsa biliyormusunuz normal hap olarakmı sudamı eritiliyo diye
Maşallah onlaraBugün kontrolümüz vardı teyzelerkızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Bebeklerin kalıcı pozisyonları kaçıncı haftadan sonra olur biliyor musunuz? Benimkilerin ikisi de baş aşağıda inşallah değişmezler sonradan. Normal doğum yapma şansım var en azından böyle kalırlarsa.
Masallah kuzumaİyi akşamlar kizlar.. sürekli okuyorum ama okuldu, çocuktu derken yazmaya fırsat bulamıyorum..
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik bizde.. 22+3 olduk.. 484gr 38cm olmuşuzhaftasıyla uyumlu dedi..
Genel olarak herşey yolundaydı ama kalbinde ufak bir parlaklık vardı doktor zamanla geçer dedi. Kendi doktoruma haftaya gideceğim. O zaman sorarım ona da..
Çok nazliydi eliyle sürekli yüzünü kapattı kaç dakika güzel bir pozunu yakalayabilmek için uğraştı doktor. Bu da en güzel pozumuzEki Görüntüle 2805013
Maşallah minnoşaİyi akşamlar kizlar.. sürekli okuyorum ama okuldu, çocuktu derken yazmaya fırsat bulamıyorum..
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik bizde.. 22+3 olduk.. 484gr 38cm olmuşuzhaftasıyla uyumlu dedi..
Genel olarak herşey yolundaydı ama kalbinde ufak bir parlaklık vardı doktor zamanla geçer dedi. Kendi doktoruma haftaya gideceğim. O zaman sorarım ona da..
Çok nazliydi eliyle sürekli yüzünü kapattı kaç dakika güzel bir pozunu yakalayabilmek için uğraştı doktor. Bu da en güzel pozumuzEki Görüntüle 2805013
Amin insallah canim sakatatin her haliniyedim gebelikte korkmadanayy ben çok severim bugün ikinci kez ciğer konusunda kendime engel olup yemedim
iz bıraktığını o kadar çok kişi söyledi ki yemeye cesaret edemedim
yiyince de bişi olacağını sanmıyorum afiyet olsun kuzucum yarasn kızçene
evet doktoruma mesaj atmstm o da yiyebilirsiniz dedi
işyerinde olduğu için pek güvenedim annem yapsa afiyetle yerdim kendim yapamıyorum
afiyet olsun kuzucum yarasın bebise
Ne guzel poz vermis masallahİyi akşamlar kizlar.. sürekli okuyorum ama okuldu, çocuktu derken yazmaya fırsat bulamıyorum..
Maşallah prenseslereBugün kontrolümüz vardı teyzelerkızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Masallah kizlarima benim kuzumda hep dogum pozisyonundaBugün kontrolümüz vardı teyzelerkızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Masallahh bebislerine canimBugün kontrolümüz vardı teyzelerkızlarımın biri 310 biri 320 gram olmuş aralarındaki fark kapanmış. Plasentanın biri de aşağıdaydı o da yukarı çıkmış çok şükür. Ama rahim uzunluğu 50 mmden 30 mm düşmüş yine. Doktor yat kalkma dedi bir de magnezyum dozunu arttırdı rahim kasılmalarını da azaltıyormuş.
Benimkinin ayakları hala kasığımda bakalım ne zaman dönecekMasallah kizlarima benim kuzumda hep dogum pozisyonundadegismez umarim
Bence benimkide bazen kasiklarima vuruyor doktor teyzeye gidiyoz diye uslu kizim ben modlarina giriyor gibi geliyor banaBenimkinin ayakları hala kasığımda bakalım ne zaman dönecek
37 iyi ya bu haftada 40a yakın hatta bence baya iyiMasallahh bebislerine canimbirkac hafta daha o pozisyonda kalirlarsa sonra yerleri daralacagindan dönemezler bence benim rahim uzunlugu ilk kez ölçüldü 37 mm normal dedi ama kendi doktoruma gidemedim daha kafama takildi simdi
Benimki hiçbir şeye karışmıyor canımKizlar sizin esleriniz de karisiyor mu herseye ben lohusa geceligi degil de normal rahat bir pijama takimi goturmek istiyorim hastaneye dedim sacmalama diyor kizimiz olcagina gore ya pembe ya beyaz renk sabahlikli takim alicaz diyor
Ooo benim ki cok hevesli bilsen boyle istekli bir baba olacak 3 sene beklemezdim vallahi bebek icinBenimki hiçbir şeye karışmıyor canımSen nasıl istersen diyor sürekli hatta keşke birazcık karışsa diyor insan