- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Maşallah onaİyi akşamlar kizlar.. sürekli okuyorum ama okuldu, çocuktu derken yazmaya fırsat bulamıyorum..
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik bizde.. 22+3 olduk.. 484gr 38cm olmuşuzhaftasıyla uyumlu dedi..
Genel olarak herşey yolundaydı ama kalbinde ufak bir parlaklık vardı doktor zamanla geçer dedi. Kendi doktoruma haftaya gideceğim. O zaman sorarım ona da..
Çok nazliydi eliyle sürekli yüzünü kapattı kaç dakika güzel bir pozunu yakalayabilmek için uğraştı doktor. Bu da en güzel pozumuzEki Görüntüle 2805013
Sabahları yataktan kalkarken belim çok ağrıyor bide gün için de kendimi yorunca agrı vuruyor belime . Kalça kemigim çok ağrıyor bazen bacagıma basamıyorum batıyor resmen yürüdüğüm zamanKizlar gunaydin nasilsiniz aranizda bel ağrısı ceken var mi bnm gibi bazen cok kotu oluyo yaa esime anneme hafif hsfif masaj yaptryorm
Benim çok bel ağrım oluyor doktor normal vücudun ağırlık merkezi öne doğru kayıyor ondan kaynaklanıyor dedi ben de arada hafif masaj yaptırıyorumKizlar gunaydin nasilsiniz aranizda bel ağrısı ceken var mi bnm gibi bazen cok kotu oluyo yaa esime anneme hafif hsfif masaj yaptryorm
Normal bi kere senle benim aramda 4 hafta var. Ilerleyen haftalarda kısalıyor normalde erken kısalması iyi değilBenimkide 40 mis dün söyledi doktor normal o zaman
Amin canım benim çok teşekkür ederim hepimizin bebisleri iyi olsun inşallahNosking canım dün gece gördüm bebişler iyiymiş çok sevindim :) her zaman en büyük hayallerimdendi ikiz kızlarım olması:) Maşallah bebislere insallah guzelce sağlıkla büyürler
Ayy hadi yaSıkıntı olmasında napim suyu yükselir erken doğum olur dedi o korkuttu beni. Bakalım kendi doktorum ne diyecek kağıda not düşmüş çok kilo almis diye birde
Yurumekte flan sorunum olmyo cok sukurde bazen cok agriyo hafif masaj yaptryrum bnde iste npalim annelik annelerimiz bosuna demiyo bn seni 9ay tasidim ne emeklerle buyuttum die haklilarmis rabbim hepimize hayrli evlatlar nasip etsin biz onlar icin herseye katlaniyoryz of demiyoruz ins bizde yaslaninca onlarda bize of demezler annelerinin bbalarinin kiymetini bilirlerSabahları yataktan kalkarken belim çok ağrıyor bide gün için de kendimi yorunca agrı vuruyor belime . Kalça kemigim çok ağrıyor bazen bacagıma basamıyorum batıyor resmen yürüdüğüm zaman
Seviyesine bagli . Cok yüksek değilse diyetle yüksekse insülinSeker yuklmesinde seker yuksek ckarsa ilac mi veriliyor yoksa diyet mi sadece? Bilen var mi?
Yanilma olmadı cnm 11+4de ogrendimMerhabalar hanımlar doktoru cinsiyette yanılması olan oldu mu kaçıncı haftada öğrendiniz?
yanılma olmadı canım 12de öğrendimMerhabalar hanımlar doktoru cinsiyette yanılması olan oldu mu kaçıncı haftada öğrendiniz?
Tamam tesekkur edrrim insallah gerek kalmz .ailede olunca insan tedrgn oluyorSeviyesine bagli . Cok yüksek değilse diyetle yüksekse insülin
Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinYurumekte flan sorunum olmyo cok sukurde bazen cok agriyo hafif masaj yaptryrum bnde iste npalim annelik annelerimiz bosuna demiyo bn seni 9ay tasidim ne emeklerle buyuttum die haklilarmis rabbim hepimize hayrli evlatlar nasip etsin biz onlar icin herseye katlaniyoryz of demiyoruz ins bizde yaslaninca onlarda bize of demezler annelerinin bbalarinin kiymetini bilirler
12 haftamda öğrendim 3 doktorda erkek dediMerhabalar hanımlar doktoru cinsiyette yanılması olan oldu mu kaçıncı haftada öğrendiniz?
Hayırlı olsun rabbim icinde güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
Resimlerini de ekliyorum. Yanında yatak ve uyku setini de hediye ettiler uyku seti olarak bunu seçtik :)
Cok guzelMerhaba kızlar biz bugün oğlumun odasını aldık :) Montessori tarzı almak istiyordum zaten 2 yaşından sonra kullanabilsin diye. İstanbul'da babyci diye bir yer vardı indirimli ürünleri varmış normalde Kocaeli'de baktığım odalar 8 binden başlıyordu ortalama. Baktıklarımız beğendiklerimiz 9-10 bin civarıydı. Biz bugün 6 bin liraya aldık odayı. Almayı düşünen varsa diye belirtiyorum :)
Resimlerini de ekliyorum. Yanında yatak ve uyku setini de hediye ettiler uyku seti olarak bunu seçtik :)
Bana en başından beri erkek denildi hala da değişmedi ama yeğenim geçen gün doğum yaptı ona da erkek demişler ama kızı oldu nasıl yanılma olabiliyor ben de anlamadım hatta çarşamba muayenem vardı doktoruma kesin erkek mi diye sordum ama bu kez de benim minnak göstermediMerhabalar hanımlar doktoru cinsiyette yanılması olan oldu mu kaçıncı haftada öğrendiniz?
Benim oldu 18. Haftada kız dedi sonra 22. Haftada detaylı ultrasyonda erkek olduğunu öğrendim ve kesin erkek dedi.Merhabalar hanımlar doktoru cinsiyette yanılması olan oldu mu kaçıncı haftada öğrendiniz?