- 22 Kasım 2017
- 259
- 529
Ben yiyorum 15 günde birKızlarrrrr hamilelikte ciğer yiyen var mı?
Dikkat et ellerini yuzune gozune surme bebekte leke olurmusBen yiyorum 15 günde bir
Yok ben inanmıyorum öyle şeylere kızımda da yedim öyle bir şey olmadı.Dikkat et ellerini yuzune gozune surme bebekte leke olurmus
Bn normaldede yemedigim için bilmiyorum ama hep oyle derler yaniYok ben inanmıyorum öyle şeylere kızımda da yedim öyle bir şey olmadı.
Ben kendim yapicam nasipse bol bol canim kendimiz de yeriz hazir yemek olur dogum sonrasi hemen kosup yemek yapmaz annecigimKızlar benden size tavsiye anneniz geldiğinde buzluğunuzu doldursun. Benim annem sağolsun börek, sarma, mantı, köfte vs. Yapıp atmıştı. Biri geldi mi hemen onları çıkartırdım. Kendimiz için bile yetişemiyordum onları tükettim hep. Ya da doğuma yakın haliniz vaktiniz olursa siz yapın atın.
Maşallah oğluna cnm.Kızlar bugun ayrintiliyida atlattım çok şükür sıkıntı yok dedi doktor iri bir oğlun olacak dedi 580 gram olmus. Kilo içinde uyardı 23 haftada 10 kilo çok ani su yükselmesi ve kasılma ile erken doğum riski olur dedi. Şeker içinde gayet normal değerler ama kilo alimin hızlı olmuş dedi çok üzüldüm nasıl toparlicam iştah olarakta dahada açıldığı döneme giriyorum nasıl frenlicem kendimi
Ben kendim yapicam nasipse bol bol canim kendimiz de yeriz hazir yemek olur dogum sonrasi hemen kosup yemek yapmaz annecigim
Maşallah paşaya :) Kuzum sen de burda biri diyet listesi atmıştı istersen bak biraz uyabildigin kadar uyKızlar bugun ayrintiliyida atlattım çok şükür sıkıntı yok dedi doktor iri bir oğlun olacak dedi 580 gram olmus. Kilo içinde uyardı 23 haftada 10 kilo çok ani su yükselmesi ve kasılma ile erken doğum riski olur dedi. Şeker içinde gayet normal değerler ama kilo alimin hızlı olmuş dedi çok üzüldüm nasıl toparlicam iştah olarakta dahada açıldığı döneme giriyorum nasıl frenlicem kendimi
Üzerinse efervesan tablet yazmıyorsa suda eritilmiyor demektir. Bende magnorm kullanıyorum. O suda eritilen magnezyum. Belki eczacı size muadilini vermiştir. prospektüsün de yazar eğer suda eritilmesi gerek ise.Kızlar bugün doktor magosit 365 mg verdi ama sankibana asiti geçince içersinmi asitlimi bişey demişti suda eritiliyo olarak algıladım ama eczane bişey dememiş kullanan varsa biliyormusunuz normal hap olarakmı sudamı eritiliyo diye
Amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alalım sagsalum doğuralım kucaklarımıza alalım bebişlerimiziHerşeye onlar için katlanıyoruz ama sonuçları güzel çıkınca yaşadıklarımızı unutuyoruz inşallah sizin de sonuçlarınız güzel olur
Aynen canım allah yardım etsin insanları anlamak zorWalla zor cnm. Şaka değil yani. Elim hızlıdır. Çabuk hallederim ve pratik iş yaparım o halde bile zorlandım.
Şimdi birde beni düşün. Ben tr de yaşamıyorum. Tr yi biliyorum çay yanına iki üç ikramlik oldu bitti. Burda öyle değil işte. Bekliyorlar yapmayanın arkasından konuşuyorlar.
Walla tr deki gibi olmuş olsa hergün ağırlarim. Dediğin gibi mutfaktan çıkamıyorsun ve ağlayan birde bebek var.
Yok üzerinde yazmıyordu kullanımdada ağız yolu ile alınır yazıyodu ama hapın görüntüsü biraz eritilcek gibiydi tozu dökülmüş sanki bende bitane suya attım köpürmedi eridi ama tane tane kaldı demek ağız yoluyla üstünde yazdığı gibi teşekkür ederim canımÜzerinse efervesan tablet yazmıyorsa suda eritilmiyor demektir. Bende magnorm kullanıyorum. O suda eritilen magnezyum. Belki eczacı size muadilini vermiştir. prospektüsün de yazar eğer suda eritilmesi gerek ise.
8 saat mi ayy yok artik ya gercekten inanamiyorumVallahi ilk gunler biz 3 4 kisi zor yetisiyorduk . Yemek temizlik misafir agirlama . Bebegin bakimi gece bir kisi de benim yanımda yatıyordu. Acemi olunca. Zaten esim gece çalışıyordu. Derken sana müdahale etmeyen ama is yapan insanlar yanında olunca iyi oluyor . Misafir de çok oluyordu . Gerci simdi pandemiden gelen giden olmaz . Bizim arkadaşlar çoluk çocuk 8 saat oturmuşlardi. 4 5 günlüktu bebek . Gittiler ağlamıştım sinirden bu ne ya diye
Tadi kotu degil cok sekerliSagolun bn cok merak edyordum. Bi de tadı cok kotu mu? Insallah iyi cikar degerlernz
Ayy bu yorumlari okuyunca gercekten sinir tepeme cikiyor. Onlara afedersiniz ama zikkim yiyin demeli bana yardim edeceginize hizmet mi bekliyorsunuzBi de yaptığını da beğenmeyen bi ekip var. Sunun içine insan bi peynir koyar diyeni duydum kadın 18 günlük bebeği sezaryen olmuş bi de kalkmış poğaça yapmış. Içinde neden peynir yokmuş. Allah akıl fikir versin
Tek tesellim pandemi olmasi gelcem diyene virus var yaklaşma diyebilcez en azındanAyy bu yorumlari okuyunca gercekten sinir tepeme cikiyor. Onlara afedersiniz ama zikkim yiyin demeli bana yardim edeceginize hizmet mi bekliyorsunuzInsanimizin bu dusuncesizligi cok cok yorucu