- 16 Eylül 2012
- 1.285
- 1.006
ayy ben çok severim bugün ikinci kez ciğer konusunda kendime engel olup yemedimHamileligimi gectim hayatimda hic yemedim ama sunu duysum yerken elini yuzune filan surmeyecekmisin cocukda iz yapiyormus belli meyvelerde ayni sekildeymiss
iz bıraktığını o kadar çok kişi söyledi ki yemeye cesaret edemedimEvet canım iz bırakıyo annem bana hamileyken ciğer doğruyomuş elinin üstü kaşınmış parmağıyla oraya dokunmuş ve sonuç elimin üstünde iz var çiçekleri koklamak bile iz bırakıyomuş arkadaşımda gül lekesi var güller açtığında pespembe oluyo izi
Canım sakatatlar hamilelikte önerilmiyo ama çok canın çektiyse az yemekten bişey olmaz şarküteri ürünleride çok önerilmiyo ama acayip canım çektiği için az da olsa salam sosis yedim
yiyince de bişi olacağını sanmıyorum afiyet olsun kuzucum yarasn kızçeneBen canim cok yedim hemde en basta bile yedim
evet doktoruma mesaj atmstm o da yiyebilirsiniz dediBol miktarda a vitamini iceriyor canim guvenilir yerden aldiktan sonra yemekte herhengi bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
işyerinde olduğu için pek güvenedim annem yapsa afiyetle yerdim kendim yapamıyorumBen bir kez yedim canım İyi piştikten ve güvenilir bir yerden aldıktan sonra sıkıntı olmaz bence
afiyet olsun kuzucum yarasın bebiseBen yiyorum 15 günde bir