- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
Bakcam canım hazır hamile diyet listelerine yapabildiğim kadar kar napimMaşallah paşaya :) Kuzum sen de burda biri diyet listesi atmıştı istersen bak biraz uyabildigin kadar uy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakcam canım hazır hamile diyet listelerine yapabildiğim kadar kar napimMaşallah paşaya :) Kuzum sen de burda biri diyet listesi atmıştı istersen bak biraz uyabildigin kadar uy
Kuzum ilk hamileliğimde 23.haftamda bende 10 kilo almıştım hiç doktorum uyarmadı beni sonraki 16 haftada 7 kilo daha almıştım hiçte bi sorun yaşamadım şükür.tabi daha dikkatli gitsem iyiydi ama iştahım okadar çok açılmıştıki herşeyden yedimKızlar bugun ayrintiliyida atlattım çok şükür sıkıntı yok dedi doktor iri bir oğlun olacak dedi 580 gram olmus. Kilo içinde uyardı 23 haftada 10 kilo çok ani su yükselmesi ve kasılma ile erken doğum riski olur dedi. Şeker içinde gayet normal değerler ama kilo alimin hızlı olmuş dedi çok üzüldüm nasıl toparlicam iştah olarakta dahada açıldığı döneme giriyorum nasıl frenlicem kendimi
Kocan süslü seviyor anlaşılan. Benimki hiç karışmaz bende dantelli falan değil gayet rahat edeceğim tarzda aldm pijamami. Normalde sevmiyorsan doğumdan sonra birde bebekle uğraşırken hep daralirsin sende nasıl rahat edeceksen öyle al. Başın acikmi bilmiyorum ama süslü taç tak gönlü olsun bariKizlar sizin esleriniz de karisiyor mu herseye ben lohusa geceligi degil de normal rahat bir pijama takimi goturmek istiyorim hastaneye dedim sacmalama diyor kizimiz olcagina gore ya pembe ya beyaz renk sabahlikli takim alicaz diyor
Bazı doktorlar kiloya takik oluyor onlardan birimiydi bilmiyorum şeker takibi yaptığım kağıda baktı normal dedi halbuki birde şeker çıksa ne derdi bilmem. Önceki hamileliğimde hafta olarak bilmiyorumda toplam 15 kilo almistim doğumdan sonra bı on kilo ilk ay gitmişti. Ona güvendim birazda nasılsa veririm diyeKuzum ilk hamileliğimde 23.haftamda bende 10 kilo almıştım hiç doktorum uyarmadı beni sonraki 16 haftada 7 kilo daha almıştım hiçte bi sorun yaşamadım şükür.tabi daha dikkatli gitsem iyiydi ama iştahım okadar çok açılmıştıki herşeyden yedim
Benimkide 40 mis dün söyledi doktor normal o zaman37 iyi ya bu haftada 40a yakın hatta bence baya iyi
Renk olarak bende bebeğimin cinsiyetine göre mavi aldım ama kız olsada pembe alırdım. Zaten süslü değil renk bari tutsun dedimOoo benim ki cok hevesli bilsen boyle istekli bir baba olacak 3 sene beklemezdim vallahi bebek icin ben daha dogru durust bisey almadim kizima herseyini babasi aldi desem olacak
Gözün aydın camim şükür saglikliymis. Bizde sadece bir kişi getirebilirsiniz dediler eşim baştan sona ilk kez gordu ultrasonda. Yüzünü bende ilk kez renklide gördüm tabi beş parmağını açmış yüzüne kapatmıştı Dr zorla çektirdi bir poz yakaladık onuda CD yapmış evde DVD yok bakamadım tekrarMerhaba kızlar Bayadir giremiyordum. Bugün detayli ultrasona girdim. Çok şükür herşey yolunda dediler. Bugün bı üzüldüm bi sevindim. Detaylıya eşimin ve çocuğumun asla giremeyecegini söylediler. Kapıdaki kiz baya sertti. Oysaki eşim de ilk defa çok merak ediyordu. İlk defa hevesliydi.. Son beş dk radyolog sadece kızımı aldi içeriye.heveslendigimi görünce. Yüzünü falan göremedim hiç. Renkli değilmiydi diyene kadar da siyah beyaz bakiyordu dr bebeğe. Hiç hayal ettiğim gibi olmadi detaylı işi . Daha sonra dr.un yanina çıktığımda bebeğin yüzünü gördüm neyseki dünyalar benim oldu. Böyle bir duygu yok. Allahım herkese tattirsin bu duyguyu
Normal bence benimki 22.haftada 480 di 23 de 580 çıktı on günde baya ilerlemiş seninkide öyle olur. Önceki bebeğin dogum kilosunu banada sordu doktor. Benimkide aksine iriymis ama oncekininde doğum kilosu 38. Haftada 3320 gramdi 40 hafta olsa 3700 falan olurmuş demekki dediBi de kizlar ben son adet tarihine göre tam 21 hafta oldum bugün. Ama detaylida 20+4 yaziyordu. Bu 2 gün geriden mi geliyor bebeğim demek?? Kilosu boyu bana çok küçük geldi. 366 gr 23 cm. Dr ilk çocuğumun doğum kilosunu sordu. 2850 dedim. Genetiktir diye mi düşündü acaba? O kadar da vitaminli şeyler yiyordum. Neden kilosu az anlamadim ,500 falan olmuyor muydu bu haftalarda? Beni bi aydınlatın kızlar
Benim de cogaliyo sanki ilk bi tane fark ettim şimdi 4 tane olmuş çok minik. Geçiyordur inşallah . Allah başka dert vermesin napalim yapacak bişey yok evlâtlarimizdan nişanelerAyy bende de oldu hatta bir anda minik minik çoğaldı ben siğil mi acaba diye korktum da arkadaşım hamilelikte oluyor sonra geçiyor deyince rahatladım.
Araştırdim bazıları doğumdan sonra geçiyor diyo bazıları kalıcı. Bakalım görücezAa geciciyse hiç sorun etme canım. Bugün eşimdeki et benini yaktirdik biz de. Kafkas usulü bi et beni alma merkezi varmış. Ufacık bi dükkan :) asitli bişey döktü. 10 gün içinde o ben kuruyup düşecek dedi.
Yok hayir evlenmeden once kullanmistimhamileyken mi kullanmıştınız
Benimde öyle oldu canım bi anda verdim bende.aynen dediğin gibi bazı doktorlar takıyo ama benim doktorum hiç problem yapmadı.kardeşim doğuma kadar 26 kilo aldı arkadaşım 30 kilo aldı ama onların doktorlarıda birşey demedi.sen kendini iyi hissediyorsan bi sıkıntı yok bence sadece biraz daha dikkat edersin yediğine içtiğine okadarBazı doktorlar kiloya takik oluyor onlardan birimiydi bilmiyorum şeker takibi yaptığım kağıda baktı normal dedi halbuki birde şeker çıksa ne derdi bilmem. Önceki hamileliğimde hafta olarak bilmiyorumda toplam 15 kilo almistim doğumdan sonra bı on kilo ilk ay gitmişti. Ona güvendim birazda nasılsa veririm diye
Acik değil cicekli sal yaptircan karima diyorKocan süslü seviyor anlaşılan. Benimki hiç karışmaz bende dantelli falan değil gayet rahat edeceğim tarzda aldm pijamami. Normalde sevmiyorsan doğumdan sonra birde bebekle uğraşırken hep daralirsin sende nasıl rahat edeceksen öyle al. Başın acikmi bilmiyorum ama süslü taç tak gönlü olsun bari
Ben de 20+4 te gittim 351 grdi canim ölçümleri haftasiyla uyumluydu kilo da ona gore hesaplaniyor zaten. Dr normal oldugunu söyledi canini sıkmaBi de kizlar ben son adet tarihine göre tam 21 hafta oldum bugün. Ama detaylida 20+4 yaziyordu. Bu 2 gün geriden mi geliyor bebeğim demek?? Kilosu boyu bana çok küçük geldi. 366 gr 23 cm. Dr ilk çocuğumun doğum kilosunu sordu. 2850 dedim. Genetiktir diye mi düşündü acaba? O kadar da vitaminli şeyler yiyordum. Neden kilosu az anlamadim ,500 falan olmuyor muydu bu haftalarda? Beni bi aydınlatın kızlar
Benim arkadaşım da 40 kilo almıştı toplamda şekeri falan da yoktu. Ama kızı daha 1 yaşındayken nerdeyse hepsini vermişti. Yine de dikkat etmek lazım tabi ki. Ne kadar az alırsak o kadar iyi bizim içinBenimde öyle oldu canım bi anda verdim bende.aynen dediğin gibi bazı doktorlar takıyo ama benim doktorum hiç problem yapmadı.kardeşim doğuma kadar 26 kilo aldı arkadaşım 30 kilo aldı ama onların doktorlarıda birşey demedi.sen kendini iyi hissediyorsan bi sıkıntı yok bence sadece biraz daha dikkat edersin yediğine içtiğine okadar
Aynen canım öyle ilk hamileliğimde herşeyi yedim hiç dikkat etmedim ona rağmen 17 kilo aldım.doğumdan 2 ay sonrada eski kiloma döndüm.bunda bulantıdan dolayı çok yiyemedim şuan iyiyim ama yinede dikkat ediyorum.bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum.arada kaçamak yapsamda çok kaptırmıyorum kendimiBenim arkadaşım da 40 kilo almıştı toplamda şekeri falan da yoktu. Ama kızı daha 1 yaşındayken nerdeyse hepsini vermişti. Yine de dikkat etmek lazım tabi ki. Ne kadar az alırsak o kadar iyi bizim için
Sıkıntı olmasında napim suyu yükselir erken doğum olur dedi o korkuttu beni. Bakalım kendi doktorum ne diyecek kağıda not düşmüş çok kilo almis diye birdeBenimde öyle oldu canım bi anda verdim bende.aynen dediğin gibi bazı doktorlar takıyo ama benim doktorum hiç problem yapmadı.kardeşim doğuma kadar 26 kilo aldı arkadaşım 30 kilo aldı ama onların doktorlarıda birşey demedi.sen kendini iyi hissediyorsan bi sıkıntı yok bence sadece biraz daha dikkat edersin yediğine içtiğine okadar
Bende mavi yazma oyaliyorum diye benimki bana o olmasa olmuyormu ne uğraşıyorsun diyor.her biri farklı işteAcik değil cicekli sal yaptircan karima diyor