- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
Yaa. Rabbimin mucizesi. Ne mutlu sana. İnşallah sağlıkla sıkıntısız ilerlersin. ❤İlk canım 6 sene oldu ilk defa gebe kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa. Rabbimin mucizesi. Ne mutlu sana. İnşallah sağlıkla sıkıntısız ilerlersin. ❤İlk canım 6 sene oldu ilk defa gebe kaldım
Rica ederim canımsağol canım seni dinleyeceğim
Merhaba canım benım ilk gebeliğim kimyasal dı ıkı tane de kalp durması nedeniyle kürtaj var simdi yone hamıleym nasipseKızlar aranızda daha önce düşüğü ya da kimyasalı gebeliği olan var mı?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al Sebep neydi?Merhaba canım benım ilk gebeliğim kimyasal dı ıkı tane de kalp durması nedeniyle kürtaj var simdi yone hamıleym nasipse
Anladım canım benimde daha önceden 2 kaybım var bende pıhtılaşma cıktı şimdi iğne ve hap kullanıyorumSagol canim cümlemiz insallah. Sebep yok kan pıhtılaşma testleri temiz ama önlem amaclı iğne basladım her gun vuruluyorum
Saglıkla kucagımıza alırız insallah bende iki gündür iğne kullanıyorum ilk yaptgm yer morardı ama ınsallah sonuclarını güzel alırızAnladım canım benimde daha önceden 2 kaybım var bende pıhtılaşma cıktı şimdi iğne ve hap kullanıyorum
Benim ilk çocuk olacak nasipse 3 aylık evliyim ama çok heyecanlıyım günler geçmiyo 7. Haftaya kadar dayanamam sanırım haftaya gidicem bakalım dua et bana daBen kızımda 6. haftada gittim sadece kese göründü haftaya tekrar gidip kalp atışı duydum. Kese zaten 5 den önce gözükmüyor ama ben hem kese hem kalp atışı için bir kere gitmek istiyorum. 7 haftada kızımın doktoruna gidicem nasipse.
Hayırlı olsun canım inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder o cennet kokusunu tatmayı rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah bende dahil Canım normal test mi yaptın yoksa erken gebelik testi mi benimde bat 28 deCanım bat haftaya 26 ya da 27 snde bekliyodum. Bugün öğrendim 1 hafta önce nerdeyse yani sen nasılsın ne zaman öğrendin?
Hayırlı olsun darısı bize inşallahKızlar çok şükür hamileyimm. Sağlık ocağına geldim. Kan sonucum Eki Görüntüle 2708720
İnşallah sıkıntısız görürsün keseyi canım. ❤Benim ilk çocuk olacak nasipse 3 aylık evliyim ama çok heyecanlıyım günler geçmiyo 7. Haftaya kadar dayanamam sanırım haftaya gidicem bakalım dua et bana da
Amiin canım. Tez vakitte inşallah.❤Hayırlı olsun darısı bize inşallah
İnşallah canım 2 gündür bir türlü inanamıyorum hayal gibi geliyorYaa. Rabbimin mucizesi. Ne mutlu sana. İnşallah sağlıkla sıkıntısız ilerlersin. ❤
Merhaba ben seni azzenin grubundan hatırlıyorum. İnşallah bu ay mücizen seninledir. Rabbim gönlüne göre tez vakitte versin. ❤
Kalbimi buraya bırakıyorum. İnşallah harika bir haberle dönmek nasip olur.
Degil degil anne oluyorsun.❤İnşallah canım 2 gündür bir türlü inanamıyorum hayal gibi geliyor
yaa canım benim gözün aydınn allaha şükür çok sevindim senin adına .seni eski yıllardan hatırlıyorum bende eskiden giriyordum buraya görünce çok şaşırdım gözün aydınnMerhaba kızlar benimde son adet 21 Eylül tüp bebek ile hamileyim çok şükür. Dün öğlede 80 çıktı değerim bu akşam da 207 çıktı. Haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Amin canım hepimize nasip olsun inşallah Normal test canımHayırlı olsun canım inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder o cennet kokusunu tatmayı rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah bende dahil Canım normal test mi yaptın yoksa erken gebelik testi mi benimde bat 28 de
Merhaba canım ben de hatırlıyorum amin inşallah benimledir. Allah razı olsunMerhaba ben seni azzenin grubundan hatırlıyorum. İnşallah bu ay mücizen seninledir. Rabbim gönlüne göre tez vakitte versin. ❤