2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sagol canim cümlemiz insallah. Sebep yok kan pıhtılaşma testleri temiz ama önlem amaclı iğne basladım her gun vuruluyorum

Ben kızımda 6. haftada gittim sadece kese göründü haftaya tekrar gidip kalp atışı duydum. Kese zaten 5 den önce gözükmüyor ama ben hem kese hem kalp atışı için bir kere gitmek istiyorum. 7 haftada kızımın doktoruna gidicem nasipse.
Benim ilk çocuk olacak nasipse 3 aylık evliyim ama çok heyecanlıyım günler geçmiyo 7. Haftaya kadar dayanamam sanırım haftaya gidicem bakalım dua et bana da 🙏🏻

Canım bat haftaya 26 ya da 27 snde bekliyodum. Bugün öğrendim 1 hafta önce nerdeyse yani🥰 sen nasılsın ne zaman öğrendin?
Hayırlı olsun canım inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder o cennet kokusunu tatmayı rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah bende dahil 🙏🙏😊Canım normal test mi yaptın yoksa erken gebelik testi mi benimde bat 28 de 😊

Benim ilk çocuk olacak nasipse 3 aylık evliyim ama çok heyecanlıyım günler geçmiyo 7. Haftaya kadar dayanamam sanırım haftaya gidicem bakalım dua et bana da 🙏🏻
İnşallah sıkıntısız görürsün keseyi canım. ❤

Merhaba kızlar benimde son adet 21 Eylül tüp bebek ile hamileyim çok şükür. Dün öğlede 80 çıktı değerim bu akşam da 207 çıktı. Haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor. 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah 🤲🏻
yaa canım benim gözün aydınn allaha şükür çok sevindim senin adına .seni eski yıllardan hatırlıyorum bende eskiden giriyordum buraya görünce çok şaşırdım gözün aydınn

Hayırlı olsun canım inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder o cennet kokusunu tatmayı rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah bende dahil 🙏🙏😊Canım normal test mi yaptın yoksa erken gebelik testi mi benimde bat 28 de 😊
Amin canım hepimize nasip olsun inşallah🙏🏻 Normal test canım

X