- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Ya canım benim inşallah beraber bebişlerimizi belirtilerimizi bu topikte konuscaz
Kalbimi buraya bırakıyorum. İnşallah harika bir haberle dönmek nasip olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım benim inşallah beraber bebişlerimizi belirtilerimizi bu topikte konuscaz
Sağol canım Allah razı olsun tam 6 sene bitti. Tüp bebek ile nasib oldu çok şüküryaa canım benim gözün aydınn allaha şükür çok sevindim senin adına .seni eski yıllardan hatırlıyorum bende eskiden giriyordum buraya görünce çok şaşırdım gözün aydınn
naptın arkadaşım çıktı mı sonucunn ayy inşallah cuma cma hayırlı haberlerini alırız
Kan veren ben değildim canım, karışmışnaptın arkadaşım çıktı mı sonucunn ayy inşallah cuma cma hayırlı haberlerini alırız
ay benim kafa yandı demekkiKan veren ben değildim canım, karışmış
Ben kafaya taktım ovulasyonu dayanamadım doktora gittim hemde gebelik öncesi bi muayene olmak istedim. yumurtam çatlamamış çok şükür 18mm dedi. Bu akşam ve pazar ilişki önerdi. Kist feln yok herşey iyi çok şükür. Pazartesi kontrol bakalım. Yalnız doktora kürtaj geçirdiğimi söylemeyi unuttum. Sanırım kürtaj sonrası yapışıklık ya da tıkanıklık olabiliyormuş Acaba tüplerim tıkalı olsaydı görürmüydü kızlar ?Belkide öyledir canım ama genede sen testle takip et derim ben sonra olcaksa cünkü kaçırma diye
İyi canım cok şükür. Bence içini ferah tut aklına kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsınBen kafaya taktım ovulasyonu dayanamadım doktora gittim hemde gebelik öncesi bi muayene olmak istedim. yumurtam çatlamamış çok şükür 18mm dedi. Bu akşam ve pazar ilişki önerdi. Kist feln yok herşey iyi çok şükür. Pazartesi kontrol bakalım. Yalnız doktora kürtaj geçirdiğimi söylemeyi unuttum. Sanırım kürtaj sonrası yapışıklık ya da tıkanıklık olabiliyormuş Acaba tüplerim tıkalı olsaydı görürmüydü kızlar ?
Evet kullanıyorum canımKızlar folik asit kullanıyor musunuz.
İsmi ne acaba. Ben folatro diye bir folik asit kullanıyorum.Evet kullanıyorum canım
Evet canımKızlar folik asit kullanıyor musunuz.
Bende bugün başladım doktor verdiKızlar folik asit kullanıyor musunuz.
Ben de bu ay ilk defa bu kadar belirgin yumurtlama akıntısı gördüm canım. Belki de benim de iyi yumurtam oluşmuyordu bu ay olunca hemen tuttu. İnşallah rabbim sana da nasip eder. Bat ne zaman.Kizlar dun kasik batmalarim vardi bugun itibariyle durdu bugun hic olmadi normalmi bilmiyorum gun sayiyorum gecsede test yapsam burdamiyim degilmiyim ogreneyimde degilsem topigi rahat birakayim neden burdayim diye sorarsaniz polikistik var bende ve yumurta goremiodum gorsemde catlamiodu ilk kez bu ay normal sekilde ilacsiz yumurta buyudu ve catladi sacma sapan llan hormonlarim yine dengesizlik vardi ama en normali bu zamana kadar bu ay cikti o yuzden umutluyum heycanliyim ustelik yumurtlamada akintim vs bayagi belirgin oldu insallah dogru gunleri degerlendirmisim tek korkum o 16 17de degerlendirilmeliydi ama ben 13 14 15 degerlendirdim 15te zoraki sacma sapan oldu yani bilmiorum gecen ay ilacla buyudu fazla buyudu kist dendi ama sonra catladi kendiliginden ama 3 gun oncesi iliski olmustu ama tutmadi esimin spermi 3 gun yasamiyo demek bilemiyorum tedirginim o sebepten belli olsada rahatlasam burayida rahat biraksam ya da hic cikmasam ☺
Folbiol benim ki canımİsmi ne acaba. Ben folatro diye bir folik asit kullanıyorum.
Amin canim 29 ya da 30 ekim canim bu ay catlamayi tam bulamadik degerlendiremedik pek yani o yuzden pek umudum yok hayirlisi olsun yinede 5 6 gun kaldi bataBen de bu ay ilk defa bu kadar belirgin yumurtlama akıntısı gördüm canım. Belki de benim de iyi yumurtam oluşmuyordu bu ay olunca hemen tuttu. İnşallah rabbim sana da nasip eder. Bat ne zaman.
Sade bi türk kahvesi bazen bana çok iyi gelir ağrı kesicinin geçiremediğini o geçirebiliyor. İstersen dene canımKızlar bende sürekli bir baş ağrısı var. Bu bir kaç gündür devam ediyor. Hamilelikle alakalı mı acaba. İlaçda içmek istemiyorum.
selam canım tebrik ederim çatlatma iğnesini vurmadan önce kaç mm di yumurtan?Selam kızlar. Ayın 10 unda çatlatma iğnesi vuruulmuştum dün test yaptım yani 13. Günümdü 35.6 çıktı değerim sanırım hamileyim mm yarın tekrar test yapıcam eğer yükselmişse inşallah sağlıklı bi gebelik olduğuna karar vericek Dr kısmetse temmuz ayı anneleri grubunda olcammm