2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
arkadaşlar baş dönmesi yaşayan varmı belirti olarak.ben bugün böyle tam baş dönmeside diyemem sankb mayışıklık bir dengesizlik gibi bişeyler oldum anlamadım

arkadaşlar baş dönmesi yaşayan varmı belirti olarak.ben bugün böyle tam baş dönmeside diyemem sankb mayışıklık bir dengesizlik gibi bişeyler oldum anlamadım
Ben sürekli baş dönemesi yaşıyorum o sebeple hamilelikte oldu diyemem ama benimde baş dönmem var.😁

Merhaba hamile olan anne adayları 🤗 inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olur hepiniz için🙏🏻 Son adet tarihiniz ve beklenen doğum tarihiniz nedir acaba ? Ben de bu ay hamile kalmayı planlıyorum 🌸 son adet tarihim 12 ekimdi. beklenen adet tarihim 8 kasım. Bu ay hamile kalırsam temmuzun sonuna yetişiyorum herhalde sağlamasını yapmak istedim ☺️
Son adet tarihim 23 Eylül di adete bir hafta kala öğrendim Haziran sonu Temmuz başı doğum olur gibi gözüküyor inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️

Benim tüp bebek ya bata göre degilde transfer tarihe gore belli olacak canım 🤗 test günüm 27 si dua et olur mu 🤲🏻😍💖
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim. ❤ tez vakitte güzel haberi al inşallah

Son adet tarihim 23 Eylül di adete bir hafta kala öğrendim Haziran sonu Temmuz başı doğum olur gibi gözüküyor inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️
Yaa bizim tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla gelsinler.❤

Canım benim kızımda soldaydı şuanda sol kasığım ağrıyor. Şuan belli olmadı diye yok demek değil ki. İnşallah sen de bu ay güzel haber verirsin. Rabbim sağlıkla versin isteyen herkese. Bir kızım var tabiki bir de oğlum olsun isterim ama sağlıklı olsun da kız mış oğlanmış bunlar sadece doğana kadar düşünülüyor. Evlat o kadar güzel bir şey ki yaa.
Yok canim olsunda kiz erkek farketmez saglikli hayirli evlat olsunda hani kizlar daha gec belli ediyo ya kendini cinsiyetini bi umut acaba ondan mi diye soyledim 😊

Bugun sol kasigim felaket agriyo surekli batiyo valla tedirginim biraz hic ayakta duramiom hemen basliyo batmalar siddetli sekilde hayir olsun insallah
Yaa kasık ağrısı büyük bir belirti. İnşallah bebek olduğu için ağrıyordur😊

İnşallah bende hamile kalırsam 🙏🏻temmuz 20 gibi görünüyor 1 hafta erken sezeryan olsa 10 temmuz felan 🌸yengeç burç ❤️🙈
Kızlar merhabalar🤗 ben de Temmuz annesi oluyorum Allah izin verirse 😍 bata beşgün kala 71 iki gün kala 196 çıktı sonuçlarım🌸
Tebrikler canım 🌟🤗 sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim✨

X