Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim canım. Çok şükür hamileyim. Senin bat ne zaman.Test günümü bekliyorum canımm sen naptın kan verdin mi
Ben sürekli baş dönemesi yaşıyorum o sebeple hamilelikte oldu diyemem ama benimde baş dönmem var.arkadaşlar baş dönmesi yaşayan varmı belirti olarak.ben bugün böyle tam baş dönmeside diyemem sankb mayışıklık bir dengesizlik gibi bişeyler oldum anlamadım
benimki belirtidir inşallah :)Ben sürekli baş dönemesi yaşıyorum o sebeple hamilelikte oldu diyemem ama benimde baş dönmem var.
Benim tüp bebek ya bata göre degilde transfer tarihe gore belli olacak canım test günüm 27 si dua et olur muVerdim canım. Çok şükür hamileyim. Senin bat ne zaman.
Son adet tarihim 23 Eylül di adete bir hafta kala öğrendim Haziran sonu Temmuz başı doğum olur gibi gözüküyor inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba hamile olan anne adayları inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olur hepiniz için Son adet tarihiniz ve beklenen doğum tarihiniz nedir acaba ? Ben de bu ay hamile kalmayı planlıyorum son adet tarihim 12 ekimdi. beklenen adet tarihim 8 kasım. Bu ay hamile kalırsam temmuzun sonuna yetişiyorum herhalde sağlamasını yapmak istedim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim. ❤ tez vakitte güzel haberi al inşallahBenim tüp bebek ya bata göre degilde transfer tarihe gore belli olacak canım test günüm 27 si dua et olur mu
Yaa bizim tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla gelsinler.❤Son adet tarihim 23 Eylül di adete bir hafta kala öğrendim Haziran sonu Temmuz başı doğum olur gibi gözüküyor inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah öyledir canım. Rabbim nasip etsin.❤benimki belirtidir inşallah :)
Amin insallah canımRabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim. ❤ tez vakitte güzel haberi al inşallah
Yok canim olsunda kiz erkek farketmez saglikli hayirli evlat olsunda hani kizlar daha gec belli ediyo ya kendini cinsiyetini bi umut acaba ondan mi diye soyledimCanım benim kızımda soldaydı şuanda sol kasığım ağrıyor. Şuan belli olmadı diye yok demek değil ki. İnşallah sen de bu ay güzel haber verirsin. Rabbim sağlıkla versin isteyen herkese. Bir kızım var tabiki bir de oğlum olsun isterim ama sağlıklı olsun da kız mış oğlanmış bunlar sadece doğana kadar düşünülüyor. Evlat o kadar güzel bir şey ki yaa.
İnşallah vardır canım.❤Yok canim olsunda kiz erkek farketmez saglikli hayirli evlat olsunda hani kizlar daha gec belli ediyo ya kendini cinsiyetini bi umut acaba ondan mi diye soyledim
Bugun sol kasigim felaket agriyo surekli batiyo valla tedirginim biraz hic ayakta duramiom hemen basliyo batmalar siddetli sekilde hayir olsun insallahİnşallah vardır canım.❤
Yaa kasık ağrısı büyük bir belirti. İnşallah bebek olduğu için ağrıyordurBugun sol kasigim felaket agriyo surekli batiyo valla tedirginim biraz hic ayakta duramiom hemen basliyo batmalar siddetli sekilde hayir olsun insallah
Insallah diş gebelikten cok korkuom o olmasinda bebek olsun insallahYaa kasık ağrısı büyük bir belirti. İnşallah bebek olduğu için ağrıyordur
İyi düşün iyi olsun inşallah.❤Insallah diş gebelikten cok korkuom o olmasinda bebek olsun insallah
Amin canim insallah gunler gecmiyo ya hayirlisiylaİyi düşün iyi olsun inşallah.❤
İnşallah bende hamile kalırsam temmuz 20 gibi görünüyor 1 hafta erken sezeryan olsa 10 temmuz felan yengeç burçSon adet tarihim 23 Eylül di adete bir hafta kala öğrendim Haziran sonu Temmuz başı doğum olur gibi gözüküyor inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrikler canım sağlıklı gebelik geçirmeni dilerimKızlar merhabalar ben de Temmuz annesi oluyorum Allah izin verirse bata beşgün kala 71 iki gün kala 196 çıktı sonuçlarım
Hayırlı olsun canımKızlar merhabalar ben de Temmuz annesi oluyorum Allah izin verirse bata beşgün kala 71 iki gün kala 196 çıktı sonuçlarım