- 19 Ekim 2020
- 217
- 87
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Tesekkurlerİnşallah bende hamile kalırsam temmuz 20 gibi görünüyor 1 hafta erken sezeryan olsa 10 temmuz felan yengeç burç
Tebrikler canım sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim
Sağlıkla kucağına al inşallah canım. ❤Kızlar merhabalar ben de Temmuz annesi oluyorum Allah izin verirse bata beşgün kala 71 iki gün kala 196 çıktı sonuçlarım
Teşekkür ederim canım benmSağlıkla kucağına al inşallah canım. ❤
Ya evet bişey sorcam kese için gittin mi doktora baktınız mı benim içim içimi yiyoYaa bizim tarihlerimiz aynı. İnşallah sağlıkla gelsinler.❤
Senin son adet 22 Eylül sanırımSağlıkla kucağına al inşallah canım. ❤
Ben kızımda 6. haftada gittim sadece kese göründü haftaya tekrar gidip kalp atışı duydum. Kese zaten 5 den önce gözükmüyor ama ben hem kese hem kalp atışı için bir kere gitmek istiyorum. 7 haftada kızımın doktoruna gidicem nasipse.Ya evet bişey sorcam kese için gittin mi doktora baktınız mı benim içim içimi yiyo
Yok canım 23 eylülSenin son adet 22 Eylül sanırım
Merhaba canım. Sağlıkla al kucağına inşallah. İlk mi.Merhaba kızlar benimde son adet 21 Eylül tüp bebek ile hamileyim çok şükür. Dün öğlede 80 çıktı değerim bu akşam da 207 çıktı. Haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Hayırlı olsun kuzum saglıkla kucagına al inşallahMerhaba kızlar benimde son adet 21 Eylül tüp bebek ile hamileyim çok şükür. Dün öğlede 80 çıktı değerim bu akşam da 207 çıktı. Haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Canım bu ay bende de öyle olmustu pike yakın oldu geri silikleşti sonra 3-4 gün gecti pik oldu teste devam et sen. LH dalgalanması oluyor böyleKızlar 14 ekim regl tarihimdi 18 de bitti. 26 günde bir regl oluyorum. Bu ay gebelik düşündük ve yumurtlamama daha var diye dün yaptım ilkkez ovulasyon testini.
Üstteki 21 ekim alttaki bugün 22 ekim dün yumurtam çatlamış mı
Bilmiyorum kuzucum ama korkma kötü bişeyden değildir cünkü bu ay dalgalanma görmüştüm ve hamileyimİçim rahatladı neden bu dalgalanmalar oluyor ki acaba masalkzz
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun kuzum saglıkla kucagına al inşallah
Belkide öyledir canım ama genede sen testle takip et derim ben sonra olcaksa cünkü kaçırma diyeilk çocuğuma adet sonrası tek ilişkide hamile kalmıştım sanırım yumurtlama zamınım regl sonrası diye düşündüm ve yumurtlama zamanını kaçırdığımı düşünmüştüm açıkcası. Birde bu ay özellikle hamile kalmak istedim bir sonraki ay ağustosa atıyor beni çocuğumun seneye anaokul zamanı..
İlk canım 6 sene oldu ilk defa gebe kaldımMerhaba canım. Sağlıkla al kucağına inşallah. İlk mi.
sağol canım seni dinleyeceğimBelkide öyledir canım ama genede sen testle takip et derim ben sonra olcaksa cünkü kaçırma diye