2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ya evet bişey sorcam kese için gittin mi doktora baktınız mı benim içim içimi yiyo
Ben kızımda 6. haftada gittim sadece kese göründü haftaya tekrar gidip kalp atışı duydum. Kese zaten 5 den önce gözükmüyor ama ben hem kese hem kalp atışı için bir kere gitmek istiyorum. 7 haftada kızımın doktoruna gidicem nasipse.

Merhaba kızlar benimde son adet 21 Eylül tüp bebek ile hamileyim çok şükür. Dün öğlede 80 çıktı değerim bu akşam da 207 çıktı. Haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor. 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah 🤲🏻
Merhaba canım. Sağlıkla al kucağına inşallah. İlk mi.

Merhaba kızlar benimde son adet 21 Eylül tüp bebek ile hamileyim çok şükür. Dün öğlede 80 çıktı değerim bu akşam da 207 çıktı. Haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor. 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah 🤲🏻
Hayırlı olsun kuzum saglıkla kucagına al inşallah🙏🏻

Kızlar 14 ekim regl tarihimdi 18 de bitti. 26 günde bir regl oluyorum. Bu ay gebelik düşündük ve yumurtlamama daha var diye dün yaptım ilkkez ovulasyon testini.
Üstteki 21 ekim alttaki bugün 22 ekim dün yumurtam çatlamış mı 😔

Eklentiler

• E114D10D-50DD-4D6C-8C10-0A9C5C00E485.jpeg
    E114D10D-50DD-4D6C-8C10-0A9C5C00E485.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar 14 ekim regl tarihimdi 18 de bitti. 26 günde bir regl oluyorum. Bu ay gebelik düşündük ve yumurtlamama daha var diye dün yaptım ilkkez ovulasyon testini.
Üstteki 21 ekim alttaki bugün 22 ekim dün yumurtam çatlamış mı 😔
Canım bu ay bende de öyle olmustu pike yakın oldu geri silikleşti sonra 3-4 gün gecti pik oldu teste devam et sen. LH dalgalanması oluyor böyle

🤗 ilk çocuğuma adet sonrası tek ilişkide hamile kalmıştım sanırım yumurtlama zamınım regl sonrası diye düşündüm ve yumurtlama zamanını kaçırdığımı düşünmüştüm açıkcası. Birde bu ay özellikle hamile kalmak istedim bir sonraki ay ağustosa atıyor beni çocuğumun seneye anaokul zamanı..

🤗 ilk çocuğuma adet sonrası tek ilişkide hamile kalmıştım sanırım yumurtlama zamınım regl sonrası diye düşündüm ve yumurtlama zamanını kaçırdığımı düşünmüştüm açıkcası. Birde bu ay özellikle hamile kalmak istedim bir sonraki ay ağustosa atıyor beni çocuğumun seneye anaokul zamanı..
Belkide öyledir canım ama genede sen testle takip et derim ben sonra olcaksa cünkü kaçırma diye

X