2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar. Ayın 10 unda çatlatma iğnesi vuruulmuştum dün test yaptım yani 13. Günümdü 35.6 çıktı değerim sanırım hamileyim mm 🥰❤️ yarın tekrar test yapıcam eğer yükselmişse inşallah sağlıklı bi gebelik olduğuna karar vericek Dr 🙏❤️kısmetse temmuz ayı anneleri grubunda olcammm
Hayırlı olsun canım🙏🏻🥰

Kızlar bende sürekli bir baş ağrısı var. Bu bir kaç gündür devam ediyor. Hamilelikle alakalı mı acaba. İlaçda içmek istemiyorum.
Canım bende de gecen gün oldu uyuyunca gecti ilaç içmek yerine uyu ya da yürüyüş falan yap bence

Canım bende de gecen gün oldu uyuyunca gecti ilaç içmek yerine uyu ya da yürüyüş falan yap bence
Uyuyunca geçer diye ümit ediyordum ama kaç gündür devem ediyor. Kalkar kalkmaz ağrıyla uyanıyorum. Çok aşırı değil ama can sıkıcı yani.

Sade bi türk kahvesi bazen bana çok iyi gelir ağrı kesicinin geçiremediğini o geçirebiliyor. İstersen dene canım

selam canım tebrik ederim🌸 çatlatma iğnesini vurmadan önce kaç mm di yumurtan?
17 mm olmuştu ikiside Dr biraz daha buyursun diye bir iğne daha verdi yapıp ertesi gün catlatmayı vur dedi çok şükür bugüne kadar neler yaşadım bu sonucu alabilmek için ❤️🙏

X