- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Eğer bebek erken gelemzse zaten 37 38 de bakılıyor. Bana mesela 38 de bakacaktı muayene günüm gelmeden suyum geldi gidince hemen baktı tamam çatı müsait normal doğumu bekleyelim dedi. Yani zaten 10 saniyelik birşey illa ki bakılır doğum anında. Doğum öyle 5 dk içinde oldu bitti olmadığı için çook çatı muayenesi yapılır merak etme senAnladim canim ama demek dedigin gibi doktordan doktora degisiyor ama yapilmasi sart bir uygulama normal doguma uygun degilse nolcak
Onemli olan ilki illa ki bir cok kez yapilacak bilincindeyim ilkini atlattik mi problem olmaz rabbimin izniyleEğer bebek erken gelemzse zaten 37 38 de bakılıyor. Bana mesela 38 de bakacaktı muayene günüm gelmeden suyum geldi gidince hemen baktı tamam çatı müsait normal doğumu bekleyelim dedi. Yani zaten 10 saniyelik birşey illa ki bakılır doğum anında. Doğum öyle 5 dk içinde oldu bitti olmadığı için çook çatı muayenesi yapılır merak etme sen
Sezeryan yanlisi doktorlar bakmiyor canim zatenBir arkadaşımda 40.haftası dolmasına rağmen hiç bir belirti olmamıştı canım sancıda yok tabi beklemeye gerek yok dedi doktoru sezeryana aldı ama biraz bi sancı falan görseydi hem bekletir hemde kontrolünü yapardı
O zaman hiç moralini bozma ben de dikkat etmeye çalışıyorum sezaryen istemiyorum kilosu normalden 30 gram kadar fazla çıktı bebeğimin şimdi gözüm korkuyor ama baksan göbek yok nereye sığıyor bilemedim ve çok hareketli
Evet canım öyle doktorlarda var maalesef ama arkadaşımın gittiği doktorun aynı gün başka bi hastası normal doğum yaparken arkadaşım sezeryan olmak zorunda kaldı.nst de durumu kontrol ederken 1 ay önceki gibi çıkınca dalgasını bile geçmişlerdi yeri iyi heralde gelesi yok diyeSezeryan yanlisi doktorlar bakmiyor canim zaten
Hiç korkma cnm. Birsey yok onda.Baksinlar bakalim nasil oluyorsa hic korkutmuyorum kendimi kizima kavusmam icin sartsa yapilacak
Yok cnm Burda her gittiğimde bakıyorlar. Tabiki yavaş bir şekilde. 6 haftalık en ilk defa bakılıyor.E ama alttan muayene doğumu getikşer derler hep
Sende buldunda bulaniyorsun. Bırak kız uyusun. Akili olacak minik melek. Delirtme kızı sendeGunaydinlarr bizde bugun asimizi olduk kalp atisinida dinledik uyuyorduu hanimefendi ugrasiyoruz filan yokk kalkmiyor sizce bu sessizligin sonu ne olacakk ben hic hayir gormuyorum
Günaydın kızlar.
puşet işini ne yapacaksınız. Geniş alsak 2 3 yaşına kadar kullanır. ama ozamanda yeni doğarken rahat edemeyecek.
tavsiye ettiğiniz markalar varsa yazabilir misiniz
Simdi sikinti yokda ileriisi beni korkutuyor calisiyorum annem bakacak kizima insallah esime diyorki annesine cekerse bakmam ha diyorHiç korkma cnm. Birsey yok onda.
Yok cnm Burda her gittiğimde bakıyorlar. Tabiki yavaş bir şekilde. 6 haftalık en ilk defa bakılıyor.
Sende buldunda bulaniyorsun. Bırak kız uyusun. Akili olacak minik melek. Delirtme kızı sende
Bende bekliyorum hayirlsii ile geleydi 24 hafta benimki 1 nisan insallahArkadaşlar herkese merhaba ben arada girip okuyorum maalesef çok dahil olamıyorum idari izin için 24 haftanın dolmasını bekliyorum.
Hafta sonu detaylı usg yapıldı 5 haftadır görmüyordum büyüyor bebişlerimiz27 cm olmuş boyu kilo 528 gr çıktı ama 77 gr kadar sapma olabiliyormuş yani 450-600 gr arası dedi.
Bazen hareketleri aşağıda hissediyorum hatta bazen mesanede fln 2. bebek bekleyenler için normal bir durum olduğunu söyledi dr.
Artık hazırlıklara başlayacağım ben de
Bu haftalarda gece uykumu etkileyecek kadar burun tıkanıklığı hissediyorum kendimiz için soğuk buhar makinası almayı düşünüyorum kullanan ve tavsiyesi olan var mı ???
Benim de 30 Mart ama bekleyince günler hiç geçmiyor sankiBende bekliyorum hayirlsii ile geleydi 24 hafta benimki 1 nisan insallah
Aynen ya cok sukur baya yaklastik ama sabahlari zor oluyor kalkmak artik inan kahvalti bile yapmak istemiyorum zor oluyor diyer calisma.saati cook iyiydiiBenim de 30 Mart ama bekleyince günler hiç geçmiyor sanki
Günaydın.
Burda pusetler genellikle bir yaşına kadar kullanılır. Daha 2-3 yaş için hiç görmedim nede duydum.
Ama yenidogmuslar için içine özel yastığı var. Büyüdükçede bebis onu çıkartıyorsun.
Ben genelde sandviç tarzı bişeyler hazırlayıp getiriyorum mecburen başka türlü işe hiç yetişemem heraldeAynen ya cok sukur baya yaklastik ama sabahlari zor oluyor kalkmak artik inan kahvalti bile yapmak istemiyorum zor oluyor diyer calisma.saati cook iyiydii
benimki 4 yaşında kıskançlıkları çok fazlaBen kızımı alistirmistim. Yani kardeş gelecek sana oyuncaklar almış diyordum. Karnımı oksüyprdu o zmn 2 yaşındaydı tam anlayamadı. Duygusal bir çocuk zaten. Bana küsmüstü doğuma gittiğimde. Hastaneye geldi bana sarılmadı bileyani ne kadar icerlediyse. Telefonla konuşuyorduk. Lütfen gel diyordu. Zor bir süreci. Şimdi biri 6,5 biride 4 yaşında yani akilari eriyor.
Seninki kaç yaşında?
Geçenlerde banada oldu gecti sonra canım iki kere oldu 22 sinde gidicem o zaman sorcamKızlar benim bugün vajinamda sanki hafif seğirme ve de bi baskı hissi var iyice pinpirik oldum ufak seyden korkuyorum ama ama acaba bebek büyüyor rahim büyüyor diye mi yoksa catıya falan mı indi korkuyorum benzer durum yaşayan oldu mu
Benim bebek liginde çok fenaymış. Herkesin burnundan getirmiştimSimdi sikinti yokda ileriisi beni korkutuyor calisiyorum annem bakacak kizima insallah esime diyorki annesine cekerse bakmam ha diyorona soruyoriz bakarmisin buna soruyoruz araba bakarmisiniz diye beni taniyan kimse bakmayiz diyolarr gecmisim parlak degil insalalh esime ceker o cok sakin bir bebekmis
Bende sandım tr de belki başka.çok bilgili değilim açıkçası. ilk bebeğim ve daha önce de uzak olduğum konular.
ama oto koltuklarında kg ağırlığı var.
o yüzden öyle bir şey yazdım.
Oyy o zmn çok dikkat etmen gerek. İlgini hep büyük kızına ver. O yüzden ben ilki ve ikinci bebek de fazla beklemedim. Kızım kıskançlık nedir bilmez. Çok severler birbirlerini. Zaten doktorum 3 yasadan sonra kıskançlık başlar demişti bize. Bizde beklemedik bu durumla karsilasmayalim diyebenimki 4 yaşında kıskançlıkları çok fazla
O bnde hep oluyo..hic kotu dusnmemstm. Ben bu hamilelik olayndan her seyi beklyorm artik sasrmyorm ..insallah kotu bsy degldrKızlar benim bugün vajinamda sanki hafif seğirme ve de bi baskı hissi var iyice pinpirik oldum ufak seyden korkuyorum ama ama acaba bebek büyüyor rahim büyüyor diye mi yoksa catıya falan mı indi korkuyorum benzer durum yaşayan oldu mu