- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
İnşallah en yakın zamanda bulursunuz canımEvet canım sabah 6000 akşam 6000 yarın sabaha bulamadık ilacı, en kötü 1 2 kez hastanede olur ama sonrası ne olacak bilmiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah en yakın zamanda bulursunuz canımEvet canım sabah 6000 akşam 6000 yarın sabaha bulamadık ilacı, en kötü 1 2 kez hastanede olur ama sonrası ne olacak bilmiyoruz
Hayırlı kolay doğumlar nasip olsun her birimize inşallah sağlıkla alalım yavruları kucagimizaNe güzel bende normal doğum için gitmiştim gayette iyi gidiyordu aslında ama bebek kakasını yapınca apar topar sezeryana aldılar.doktorum bu hamileliğim için normal olabilir dedi.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Dogurmayiz ya benim niyetim nasipse 38+0da dogurmak ama nasip tabiOzmana dogurmazsak yapsin
Baksinlar bakalim nasil oluyorsa hic korkutmuyorum kendimi kizima kavusmam icin sartsa yapilacakEvet cnm oki parmaklarda yapılıyor. Önce Burda dikkatlice e ultrasona bakıyor sonra elinle test ediyor.
İki parmakla ebeler açılma var mı yok mu diye doğuma yakın bakıyorlar
Inşallah kuzum catlamaktan korkuyorum birazBen ilk doğuma gittigmde bana demişlerdi ebeler 6 7 aylık gibi ancak göbeğin diye. İnşallah buda fazla büyümez ne güzel işte çok catlamazsin
Yeni dogan cok almisiniz diyor gören herkes degis bazilarini buyuk bedenle diyorlarBende aldım yeni doğan olarak herşeyi.erkenmi diyordum ama benim gibi alanlarda olmuş neyseki sevindim insan alışverişe başlayınca duramiyorki
Siz neredeydiniz canimHiç bilmiyorum canım burada öyle yapan hiç bi doktor duymadım.doktordan doktora değişiyor demek
E ama alttan muayene doğumu getikşer derler hepBurda her defasında bakıyor rahime. Rahim açılması var mı diye. Her şey yolundami diye bakıyor. Alıştım artık
İlk başta bende öyle çok utanıyorum ama şimdi mecbur olduğumu biliyorum. Bebeğim için herseyi yapıyorum. Birde test ediyor, intihap yada rahim ağzında bakteri var mı diye, labora gidiyor çubuk.
Normal doğumda onda oluyor sayılırO zamana kadar kendimi hazırlamam lazım alttan bakılırken oturulan o oturak bile geriyor beni
ben oğlumu 38+1 de doğurdum suyum gelmiştiDogurmayiz ya benim niyetim nasipse 38+0da dogurmak ama nasip tabi
3-6 ay ile değişebilşrsin aslında cidden çok aldıysanYeni dogan cok almisiniz diyor gören herkes degis bazilarini buyuk bedenle diyorlar
Guzel zaman valla hepimizin az kaldi yariyi coktan astik cok sukurben oğlumu 38+1 de doğurdum suyum gelmişti
Degisecek babasi carsamba gunu nasipse3-6 ay ile değişebilşrsin aslında cidden çok aldıysan
Hiç moralini bozma böyle şeylere beni gören bebeği nereye sakladın diyor kendim de kilo aldım yalnız göbek küçük ama maşallah kuzum tosuncukmuş haftasına göre kilosu baya iyi dedi doktor senin de boyu kilosu iyiyse gerisini boşverKizlar birsey diyecegim moralim bozuldu bu duruma anca musait oldum yazabiliyorum cumartesi kontrole gittigimdr karnimi actim bakilacak diye ebeyle doktor birbirine donup ilk defa bu haftada bu kadar minik gobek goruyorum dedile cok uzuldum agliyacaktim nerdeyse toplamda yarim kilo almisim bebegime yetemiyorum sanmistim ama kilosu iyi boyu haftasina gore uzun bile dedi basina gelen var mi bu tarz birsey
Antalyanın bir ilçesi canımSiz neredeydiniz canim
Ben badem yağı kullanıyorum doktor istersen krem alabilirsin hangisi bütçene uygun gelirse ama en doğalı badem yağı demişti çok geç değil bence kullanmak içinMerhabalar çatlak kremi için öneriniz var mı? Mustela lierac vs bunlar duyduklarım. 22 haftalık oldum geç mi kaldım kullanmak için
Anladim canim ama demek dedigin gibi doktordan doktora degisiyor ama yapilmasi sart bir uygulama normal doguma uygun degilse nolcakAntalyanın bir ilçesi canım
Gayet iyi boyu haftasinin onunde bile kilolu olmasini pek istemiyoruz diyor doktor normal dogumu zorlastirir diyor tatliyi azalt diyorHiç moralini bozma böyle şeylere beni gören bebeği nereye sakladın diyor kendim de kilo aldım yalnız göbek küçük ama maşallah kuzum tosuncukmuş haftasına göre kilosu baya iyi dedi doktor senin de boyu kilosu iyiyse gerisini boşver
O zaman hiç moralini bozma ben de dikkat etmeye çalışıyorum sezaryen istemiyorum kilosu normalden 30 gram kadar fazla çıktı bebeğimin şimdi gözüm korkuyor ama baksan göbek yok nereye sığıyor bilemedim ve çok hareketliGayet iyi boyu haftasinin onunde bile kilolu olmasini pek istemiyoruz diyor doktor normal dogumu zorlastirir diyor tatliyi azalt diyor
Bir arkadaşımda 40.haftası dolmasına rağmen hiç bir belirti olmamıştı canım sancıda yok tabi beklemeye gerek yok dedi doktoru sezeryana aldı ama biraz bi sancı falan görseydi hem bekletir hemde kontrolünü yapardıAnladim canim ama demek dedigin gibi doktordan doktora degisiyor ama yapilmasi sart bir uygulama normal doguma uygun degilse nolcak