2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı kolay doğumlar nasip olsun her birimize inşallah sağlıkla alalım yavruları kucagimiza

Evet cnm oki parmaklarda yapılıyor. Önce Burda dikkatlice e ultrasona bakıyor sonra elinle test ediyor.

İki parmakla ebeler açılma var mı yok mu diye doğuma yakın bakıyorlar
Baksinlar bakalim nasil oluyorsa hic korkutmuyorum kendimi kizima kavusmam icin sartsa yapilacak

E ama alttan muayene doğumu getikşer derler hep

Hiç moralini bozma böyle şeylere beni gören bebeği nereye sakladın diyor kendim de kilo aldım yalnız göbek küçük ama maşallah kuzum tosuncukmuş haftasına göre kilosu baya iyi dedi doktor senin de boyu kilosu iyiyse gerisini boşver

Merhabalar çatlak kremi için öneriniz var mı? Mustela lierac vs bunlar duyduklarım. 22 haftalık oldum geç mi kaldım kullanmak için
Ben badem yağı kullanıyorum doktor istersen krem alabilirsin hangisi bütçene uygun gelirse ama en doğalı badem yağı demişti çok geç değil bence kullanmak için

Gayet iyi boyu haftasinin onunde bile kilolu olmasini pek istemiyoruz diyor doktor normal dogumu zorlastirir diyor tatliyi azalt diyor

Gayet iyi boyu haftasinin onunde bile kilolu olmasini pek istemiyoruz diyor doktor normal dogumu zorlastirir diyor tatliyi azalt diyor
O zaman hiç moralini bozma ben de dikkat etmeye çalışıyorum sezaryen istemiyorum kilosu normalden 30 gram kadar fazla çıktı bebeğimin şimdi gözüm korkuyor ama baksan göbek yok nereye sığıyor bilemedim ve çok hareketli

Anladim canim ama demek dedigin gibi doktordan doktora degisiyor ama yapilmasi sart bir uygulama normal doguma uygun degilse nolcak
Bir arkadaşımda 40.haftası dolmasına rağmen hiç bir belirti olmamıştı canım sancıda yok tabi beklemeye gerek yok dedi doktoru sezeryana aldı ama biraz bi sancı falan görseydi hem bekletir hemde kontrolünü yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…