2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dogumu tetikletmek icin yapiliyor bence cati kontrolu yapilinca genelde ayni hafta dog oluyor mus

Benim de hiç yapılmadı çatı muayenesi. Ne zaman doğum başladı o zaman bakıldı.

Benim de hiç yapılmadı çatı muayenesi. Ne zaman doğum başladı o zaman bakıldı.
Aynen canım benimde öyle oldu.dediğim gibi başka doktora giden tanıdıklarım vardı onlarda da öyle olmuş.tabi bilinçli sezeryan istiyorlarsa hiç bakılmamış yani

Aynen canım benimde öyle oldu.dediğim gibi başka doktora giden tanıdıklarım vardı onlarda da öyle olmuş.tabi bilinçli sezeryan istiyorlarsa hiç bakılmamış yani
Evet onlara hiç bakılmaz zaten. Benim doktor bakmıştı çatıya alttan biraz basık ama iri bir bebek olmadigindan normal doğurabilirsin demişti inşallah bu bebişimde normal kiloda doğar

Ben ilk doğuma gittigmde bana demişlerdi ebeler 6 7 aylık gibi ancak göbeğin diye. İnşallah buda fazla büyümez ne güzel işte çok catlamazsin

Evet canım normal oldu şükür
Ne güzel bende normal doğum için gitmiştim gayette iyi gidiyordu aslında ama bebek kakasını yapınca apar topar sezeryana aldılar.doktorum bu hamileliğim için normal olabilir dedi.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…