2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gebelerde kanıtlanmış bir sonucu yok(yan etkisi bilinmiyor) nasıl yaptırdınız ki ben hayatta o riski alamam
ben aldım o riski çünkü zaten hastanede kalabalık ve sürekli hastalarla temas halinde çalışıyorum. Hamilelikte covid geçirmek bana cok daha riskli geldi . Bir cok dr sordum. Hepsi ölü asi yaptırabilirsin dedi

Saglik çalışanı olduğum için zaten 2 ay önce sira geldi canim. Ben 3 ayin icinde olduğum için yaptirmamistim . Dün detaylida ki dr da yaptir deyince bugun oldum hemen
Hmm anladım canım öncelikli gruptansın yani.aşının hamilelerde tehlikesi olmadığını duymuştum ama bizler öncelikli gruptan olmadığımız için ne zaman sıra gelir bilinmez ama geldiğinde ben çoktan doğum yapmış olurum diye düşünüyorum

Yeni dogan cok almisiniz diyor gören herkes degis bazilarini buyuk bedenle diyorlar
Ben iki tane 10lu hastane çıkışı aldım. 3 tulum yeni doğan 3 takım altlı üstlü. 2 ayrı zıbın üstü. 5 atlet çıtçıtlı. Birde ayrı ince ve kalın battaniye. 3 ince penye battaniye oldu normal bence. Senin ne kadar canım. Az olmasından da belki fazla giydirmeyiz ama yaz olacak ter olur kusarlar bezden taşma olur hepsini düşünmek lazım. Ayaklı tulumlar çabuk kasar onları çok alma. Onlarda çok yakışıyor bebeklere çok tatlı oluyorlar tulumla

Ayyy neler almışın maşallah.
Resim atarmisin bende dün çıkartın iki kızımın küçüklük kıyafetini kimi sararmış kiminde solmuş yani bende almam gerek bir kaç tane takım.

Ayyy neler almışın maşallah.
Resim atarmisin bende dün çıkartın iki kızımın küçüklük kıyafetini kimi sararmış kiminde solmuş yani bende almam gerek bir kaç tane takım.
Tabi çekeyim atarım hepsini. Çıkarıp çıkarıp bakıyorum zaten bir an önce üstünde görmek için sabırsızlanıyorum

Bn kiyafet isini bitrdim cnm tulum takim sapka eldiven onluk besik battaniye kuvet emzik biberon bebek arabasinida alt acmasi bnm pijamalarim aldim yurutecinide halasi almis suan tirnak makasi tarak ates olcer burun aspiratoru gogus pedi depend islak mendil bebek bezi kuvet filesi sampuan deterjan eksii sadece

Evet canım açlık tokluk şekerime bakacaklar şeker yüklemesi yapmayacaklar.aslında 23.haftamın içindeyim ama son kontrolümde bu zamanda gelmemi söylediler
Yukleme yapip ypmicaklarini bna soylemediler sadece asistan ac gel kan alinacak dedi daha oncede dr umla telefonda konustugumda detaylidan sonra seker testimiz var ona ypcaz dedi gecen hafta cumda detaylim vardi haftaya test ypilcak ama yukleme ypilirmi bilmiyorum

Kizlar bn oğlumu cok ozlyrum gercekten annelik cok farkliymis yasanmadan anlasilmiyormus bunu cok cok iii anldm ve itiraf ediyom kiskanc bi kaynana olcam galiba oglumu paylasamicam gelinle veya herhangi biriyle galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…