2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hiç korkma cnm. Birsey yok onda.

Yok cnm Burda her gittiğimde bakıyorlar. Tabiki yavaş bir şekilde. 6 haftalık en ilk defa bakılıyor.

Sende buldunda bulaniyorsun. Bırak kız uyusun. Akili olacak minik melek. Delirtme kızı sende 😂
Yok canim korkmuyorum cok sukur vucuduma cok güveniyorum beni yari yolda asla birakmayacagini biliyorum 😊

Evet canım öyle doktorlarda var maalesef ama arkadaşımın gittiği doktorun aynı gün başka bi hastası normal doğum yaparken arkadaşım sezeryan olmak zorunda kaldı.nst de durumu kontrol ederken 1 ay önceki gibi çıkınca dalgasını bile geçmişlerdi yeri iyi heralde gelesi yok diye😁nasip işte.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin🤲🏻
Olabilir canim belki nst de sanci gormedikleri icin gerek gormemislerdir bilmiyorum ki nasil oluyor ilk kez gelecek basima 😀

Kızlar benim bugün vajinamda sanki hafif seğirme ve de bi baskı hissi var iyice pinpirik oldum ufak seyden korkuyorum ama ama acaba bebek büyüyor rahim büyüyor diye mi yoksa catıya falan mı indi korkuyorum benzer durum yaşayan oldu mu
Bende de var canim o bebek hareketini orada hissediyorum biraz oturunca yukari dogru cikiyor 😀

Olabilir canim belki nst de sanci gormedikleri icin gerek gormemislerdir bilmiyorum ki nasil oluyor ilk kez gelecek basima 😀
çatı muayenesini parmaklarını ✌🏻bu şekilde yapıp iki parmakla kontrol ediyolar ben çok telaşlanmıştım bide çok utanmıştım 🙈😁 ama üstüne örtü yapıyolar doktor dönüp bakmıyo bile ama yinede insan kendini bi tuhaf hissediyo sonuçta elin adamı seni parmaklıyo 😂😂😂

13+6 günlük cinsiyet tahmini yapar mısınız kzlar

Eklentiler

• IMG-20210315-WA0000.jpeg
    IMG-20210315-WA0000.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 35
çatı muayenesini parmaklarını ✌🏻bu şekilde yapıp iki parmakla kontrol ediyolar ben çok telaşlanmıştım bide çok utanmıştım 🙈😁 ama üstüne örtü yapıyolar doktor dönüp bakmıyo bile ama yinede insan kendini bi tuhaf hissediyo sonuçta elin adamı seni parmaklıyo 😂😂😂
Birsey olmazzz ya agdaya gitmis gibi dusunuruz kendimizi ordada aciyoz elin karisina mahremimizi 😅😅😅

Birsey olmazzz ya agdaya gitmis gibi dusunuruz kendimizi ordada aciyoz elin karisina mahremimizi 😅😅😅
Valla bir kadın olarak katlanmadığımız şey kalmıyo olacak okadarlık😁 zaten kucağımıza alıpta bi kokusunu içimize çekince herşey bitiyo ne acı kalıyo ne sıkıntı 🤗🥰

Hadi hayırlısı olsun canım.sıra önceliğinmi vardı neye göre yaptılar sana.yaşa ve durum önceliğine göre ilerliyordu ya aşı ondan merak ettim
Saglik çalışanı olduğum için zaten 2 ay önce sira geldi canim. Ben 3 ayin icinde olduğum için yaptirmamistim . Dün detaylida ki dr da yaptir deyince bugun oldum hemen

X