2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gunaydinlarr mutlu hafta sonlari ay ben aksamlari cok erken uyuyorum yaa su mesai saatleri mahvetti bizi sabah uykumu alamadigim icin aksam 10 oldugu zaman gozlerimi acamiyorum hayirlsii ile su 24 hafta gelseydi cok zor oluyor inanin birde artik sirtim agrimaya basladi sizdede olsumu rabbim yardimcinimiz olsun

Gunaydın canım yoruluyorsun ondan bendr erken kalkıp yorulunca aksam bayılıyorum sırtım ve omuzlarım ağrıyor arada agırlaşıyoruz ondan galiba

Canım ben normalde çok uykucu bir tiptim bıraksan 12 saat uyuyabilirim sabahlara kadar oturayım akşamlara kadar yatıyımama nerdeee özellikle şu son bir aydır gece en fazla 2 ye kadar oturabiliyorum sabah 9 da ayaktayım her şeyimiz değişebiliyor sende çok yoruluyorsun demekki inşallah bir an önce 24 olup idari izne ayrılırsın

Geçmiş olsun canım ilaçla o da duzeliyormus ben de bir ay oldu baktirmadim çok sık bakmak lazımmış ona degisiyormus çünkü. İnşallah kimsede çıkmasın gerçekten ya sorunsuz gebelikler yaşayalım inşallah

Aynen canım ben de 24u bekliyorum. Benim de sırtım çok ağrıyor böbreğim genişlemiş ya doktor normal dedi

Benim ilk 3 çıkmıştı doktor sonraki ay tekrar istedi 6 ya yükselmişti hemen ilaca başladık canım 2 ye düşmüş ama ilaç kullanmaya devam tabi ve her ay düzenli olarak test kontrol

Gunaydinlar..gaz problemi yasayan ya da yasayip cozum bulan var mi? Ne yiyecgmi sasrdm..pirasa,brokoli,karnabahar,lahana,fasulye,elma,armut..her şey gaz yapyor yazyor her yerde..e pilav,makarna yemeyin deniyor. Siz ne yiyorsnz? Balik,et,tavuk,ispank..baska? Bir de onerdgnz egzersz videolari var mi? Beğendiniz? Belki bu tarz seyler iyi gelir dyorum..

Günaydın canım.bu ara hepimizde var aynı sıkıntı artık herkesten duyunca normal olduğunu düşünüyorum.dediğin gibi hepsi bize ve bebeğimize yarayacak yiyecekler ve gaz yapan yiyecekler yemesende olmuyor.ben sık sık yürüyüş yapıyorum.dışarı çıkamasam evin içinde odadan odaya yürüyorum.oturduğumda rahat olamıyorum çünkü sıkıştırıyo afedersin çıkmıyoda en iyisi yürümek oluyo biraz öyle faydasını gördüm

Yürüyüş yap mutlaka canım gene gazın oluyor ama çok rahatsız etmiyor yürümediğim günler çok daha fena

Sagolun..Her aksam 1 saate yakn yuruyorum. Ama yine de geceleri mahvoluyorum saga sola donmk bile iskence oluyor. Ayaklarm hep sicak..nerde hata yaptgimi bulamadim bi turlu

Sagolun..Her aksam 1 saate yakn yuruyorum. Ama yine de geceleri mahvoluyorum saga sola donmk bile iskence oluyor. Ayaklarm hep sicak..nerde hata yaptgimi bulamadim bi turlu
Bu durumun rahmin ve bebeğin büyümesinden dolayı bağırsaklara yaptığı baskıdan dolayı olduğunu düşünüyorum.o saydığınız yiyecekleri her zaman yiyoruz ozmnda gaz oluyodu ama biraz daha rahattık sanırım bu aralar daha çok sıkıştırıyo o yüzden rahatsızlık veriyor.yine yapmamız gerekeni yaparız ayaklarımızı sıcak tutarız sık sık yürüyüş yaparız ama işte anca rahatlıyoruz o ayrı

Evet 4 ayda 10 kilo aslında çok iştahım açık değil. Eşim sürekli yedirme çabasında ona göre hiçbir şey yemiyorum. Doğuma kadar bi 20 kilo daha alırım heralde sonra nasıl vericem
Hahahahha yerimmmm . Bisey olmaz teyzem 29 kilo aldikadin bi verdi pir verdi valla hemen gitti kilolar. Sende verirsin. Cocuk iyi olsunda önemlisi o

Günaydın canım ben çalışmadığım halde çok fazla uyuyorum normalde gece 2 ye 3 e kadar oturup sabah eşim işe giderken kalkıp bir daha yatmazdım şimdi erkenden yatıp sabah eşim işe gidince tekrar yatıyorum gözüm açılmıyor senin erkenden uyuman çok normal hem hamilesin hem çalışıyosun Allah bu durumda çalışan annelerimizin yardımcısı olsun 24 e daha çok mu

Günaydın canım valla benim yediğim herşey gaz yapıyor bende gaz yapmayan bir yiyecek yok sabahtan akşama kurbağa gibi dolaşıyorum insan içine çıkamıyorum bu yüzden ama benimki tüp bebek ya tranfer yapılırken kaçak var mı diye kontrol etmeyi unutmuşlar galiba diye dalgaya vuruyorum artık

Benim ilk 3 çıkmıştı doktor sonraki ay tekrar istedi 6 ya yükselmişti hemen ilaca başladık canım 2 ye düşmüş ama ilaç kullanmaya devam tabi ve her ay düzenli olarak test kontrol
Benimde ilk 3 dü tekrar istedi test yaptırdım yine 3 cıktı o yüzden dahiliyeye gidicem o ne dicek bakalım bebişler iyi olsundq gerekli olanı yapcaz artık her ay onuda takip etircem

Hmm anladım canım illaki paylaşamama durumu olur ama artık bebişler doğduklarında bakıp görücez kreşe falan vermeyi düşünüyomusun
Agustostan beri gidiyor kreşe seneye de devam inşallah. Kayinvalidem bakacak bebeğe. İkisini idare edemez zaten. Sen çalışıyor musun kres düşünüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…