2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
selam kizlar hepiniz iyisinizdir inşallah.biz 25.haftamiza girdk şükür o yuzden yavaştan bi alışveriş listesi hazırlayım dedim kızımın bebekliğinden bi çok şey var bugün onları ayırmakla başladım gerçi sarı lekeler de var bazılarında bakalım çıkarabilirsem çok bişey almama gerek kalmicak hiç giyilmemiş bi kaç parca da var. Benden size tavsiye 0 3 aylık çok almayın hemen büyüyorlar

Ayy bu telefon meselesi beni delirtiyor zaten canım çok dertliyim bu konuda akşam işten gelince bir iki muhabbet edelim dimi yok, hemen telefon eline instada gezinmece
Şyiyİm kuzum çok şükür bazen giremiyorum yoğunluk oluyor evde muhabbetleri de kaçırıyorum
Yok eşim kendi girmez bakamaz dayanamaz benim regli sancım çok aşırı olurdu ve istifra ederdim onda dayanamıyordu acı cekiyorum diye dogumda hayatta duramaz
Canım benimkisi kan görünce bayılıyordu ama şimdi yavaş yavaş ikna ediyorum ben, ilk dakikalarını görmek istemiyor musun ilk senin yüzünü görsün senin sesini duysun istemiyor musun falan diye
Canım her akşam film açıyoruz izleyelim diye ilk 10 dkdan sonra uyuyorum ki normalde sonuna kadar illa izlerdim Hormonlardan kesinlikle. Neden 24 ?
Günaydıın bu saydıklarının hiçbirini yemiyorum canım. Ben bebeklere verilen probiyotik damladan kullanıyorum şuan o biraz rahatlattı ama yine de dediğin gibi gece şişiyor bazen.

Yaa herkes çok alma diyor ama bu çoktan kasıt ne arkadaşlarıma soruyorum mesela onlar da az al diyorlar ama mesela kaç uzun kollu kaç kısa kollu zıbın kaç tane tulum kaç tane takım?

Ay kesinlikle hele akşamları biri gelcek diye ödüm kopuyor

Yaa herkes çok alma diyor ama bu çoktan kasıt ne arkadaşlarıma soruyorum mesela onlar da az al diyorlar ama mesela kaç uzun kollu kaç kısa kollu zıbın kaç tane tulum kaç tane takım?
Mesela bi tulum almışım beyaz süslü sadece bir kere giydirdim. Bi daha olmadi 1 aylık almışım. Alacaksanız 3 6 aylık alın. Benim kızım martta dogdu o yüzden uzun kollu zıbın almıştım daha çok. Şimdi de yenidogan çok üşür o yüzden ilk etapta uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum.

Tek kat mı giydirilir temmuzda doğacaklar ya

Iyi ol bebek de iyi olsun gerisi önemli değil

Ayy bnmki de tup ondan midrşu an bilimsel bir buluş yapms olablrsnz literature geceblr bikac ornk daha bulsak

Pilav makarna yiyorum açıkçası ama pırasa, lahana, turp, fasulye gibi direk gaz yapanlardan uzak duruyorum. Elma nadir yiyorum bir ara her gün yiyordum ama çok gaz yaptı bende. Portakal falan da aynı şekilde.
Pilav makarna patates kilo yapar diye korkuyorum. Hem de kurular ya sulu bisy yesem mercimek corbasi vs dyorum o da gaz yapyo dyolar aklnza geln olursa bu garibani da aydinlatin olur mu? Tesekkur ederm cvplar icn :)

Ben bir adet 10 lu hastane çıkışı almıştım. Iki adet 5 li. Iki tane de takım. Ayriyeten 2 li 3 lü zıbın da çok hediye gelmişti.ilk zamanlar çok taşırmalar olabiliyo o yüzden onlar da çok lazım oluyo ama en fazla 1 ay kullanılıyo onu demek istiyorum hele tulumlar hiç kullanilmiyo nerdeyse

Hayırlısı olsun artık canım bakalım

Tulumları aslında 3 aylık alcaksın çünkü bebekler cabuk uzayabiliyorlar yigenimin 5 tulumu olmamıştı 48 cm doğdu 1 ayda giydiremedik bence fazla tulum alınmamalı ilk aylar icin 3 den sonra alınmalı

Tek kat mı giydirilir temmuzda doğacaklar ya
Bi zıbın kısa kol yada askılı kalın askılı üstünede normal takım patikli pijamada olsa icine corap giydirmek gerek bebeklerin ayagı çok üşüdügü icin corap mutlaka giydirin demisti hemsire yigenim dogdugunda ben yanında kaldım yengemin bebegi topuk kanına götürüyordum ayagı soguktu hemsire çorap giydirin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…