- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Ayy yavrum kıyamamYaaakızının haberi var mı ? Biz 3 aylıkken söyledik . Öncesinde cok hevesliydi . Söylediğimiz an bağırıp ağlamaya başladı. Hepimiz sok olduk
Sanırım yaptıracağım. İnşallah gerek kalmaz açlık tokluk çıkmaz da öncelikle. Teşekkürler canimTabikide yaptirinYaptirma diyenleri dinlemeyin eger gebelik sekeriniz varsa ve bilmezseniz onlar sirumluluk almayacak hicbir durumda
Bende 3 senede geçti.sende ne kadar sürdü morartiEvet canım zaten iğneyi yapan hemşire ağır bi iğne ağrısı olur dedi hafifte morardı ama normal dediler
Çok uzun sürmedi zaten hafif bi morluktu öyle yoğun bişey değildi 1 haftaya kayboldu.senin niye 3 senede geçmedi acaba?doktorun ne dedi o duruma bu kadar uzun olması normal değil çünküBende 3 senede geçti.sende ne kadar sürdü morarti
Demir iğnesi morluğu geç geçer diye okumuştum o yüzden hiç sormadım tekrar ama artık umudu kesmiştim Ömür boyu kalacak heralde diye gecti çok sonraÇok uzun sürmedi zaten hafif bi morluktu öyle yoğun bişey değildi 1 haftaya kayboldu.senin niye 3 senede geçmedi acaba?doktorun ne dedi o duruma bu kadar uzun olması normal değil çünkü
Canım hareketli olduğun için onun hareketini hissetmemiş olabilirsin o da senle birlikte yorulduysa dinlenmeye geçmiş olabilir.bir de şuan belli bir düzenleri yok ya bi yerde okumuştum 20 dk kadar kısa 2 saat kadar uzun uyuyabilirler yazıyodu belkide gün içinde sürekli haketliydi şuan uyuyor olabilir canım telaş yapma
Yanliz degilmisimİyi akşamlar canım.şuan tam düzenleri olmadığı için bazen çok hareketli bazende az olabiliyormuş.bendede oluyo arada bende hareketini hissetmek için yapmadığım kalmıyor ama ufak bi hareketi bile yetiyor.benimkinin ayakları kasığımda o yüzden en çok orada hissediyorum bazen geriliyor falan ozmn hem göbeğimden hem kasığımdan hissediyorum.bu minnoşlar doğuncaya kadar sanırım hep böyle olucaz
Benim kızım da cok hevesli bebekleri çok seviyor ama illaki kıskançlık olacak diye düşünüyorum. Hep benimle uyuyor her şeyini benimle yapmak istiyor hele ilk donemler zor geçecek. Çalışınca bir de bakalımAyy yavrum kıyamamevet haberi var çokta seviyo bazen durduk yere gelir karnımı sever öper elini koyar tekmeliyo der onunla yapacağı şeyleri anlatır ne biliim oyuncaklarımızı böyle oynarız banyo yaptırırız sütünü içiririz diyo ne biliim çok hevesli inşallah doğduğunda da öyle olur gerçi komşularımdan ikisi 3 ay arayla doğum yaptı onların yanına gittiğimizde de bebeklerle çok ilgili çok narin davranıyo
Ayy hadi ya benim uzun sürmedi Allah tan zaten hafifti hemen geçtiDemir iğnesi morluğu geç geçer diye okumuştum o yüzden hiç sormadım tekrar ama artık umudu kesmiştim Ömür boyu kalacak heralde diye gecti çok sonra
İyi bari inşallah herşey yolunda gider tekrar özgürlüğüne kavuşursuncanim valla normalde hergün ise gidiyordum. Hic inan bu kadar takilmiyordum hic.. iyiki evde degilim valla insan bütün gün bebrgi düsünüyor heleki koronada üstüne gelinxe.. neyswki pazar test yapmaya gidiyoruz bin sükür..pazartesi özgürüz hayirlisiyla
Aynen canımYanliz degilmisimahhh ahhh. Hissetsek bir dert hic hissetmesek ayri bir dert neyseki hamileligi yariladik sükürler olsum
Hmm anladım canım illaki paylaşamama durumu olur ama artık bebişler doğduklarında bakıp görücezBenim kızım da cok hevesli bebekleri çok seviyor ama illaki kıskançlık olacak diye düşünüyorum. Hep benimle uyuyor her şeyini benimle yapmak istiyor hele ilk donemler zor geçecek. Çalışınca bir de bakalım
Yok eşim kendi girmez bakamaz dayanamazDoğuma girsin istiyor musun orada gösterir işte heyecanını
Benimde öyle oldu canım 1 hafta kadar suan 24 üm gezindigini bile his ediyorumHerkese iyi akşamlar..
22.haftaya giriyorum çok şükür.Kızım olacağını öğrendimGeçen aya göre bebeğimin hareketlerinde azalma var sanki.Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Geçen ay göbegimin çok az altında net hissediyordum hareketleri ama şuan aynı bölgede azaldı ve daha aşağıda, yani kasıklarımda minik hareketler oluyor..Endişelenme miyim?
Yaptırma diyen birine denk geldim neden dedigimde zorla bende şeker çıkardılar demişti çok güldüm vala enjekte edilcek şeymi bu zorla çıkarsınlar yaAnladım canım baklava çok sevmem ama ona eşdeğer Cook yediğim tatlı vartabiki önce bebeğin sağlığı
Valla ben de hiç bilmiyorum canım en yakınlarım dahil sakın yaptırma diyorlar dedikleri sadece bu
Anladım canım bana doktorum 24te aç gel şekerine bakalım dedi
Bendede olmuştu çok yürümüştüm uzanmadım pekde oturmadım o gün hisetmedim diger gün ettim sabah tekmelerle uyandımKizlae dün bütün gün bebis oynuyordusimdi bugün bütün gün bende temizlik yaptim aslinda..koltunlarin yüzünü cikario yikadim battaniye yorgan elbiseler. Hic yani oynamadi.. sizdede öyle oldumu hic 1 gün bütün gün oynamamasi?
.
Aynen canım bence de tedbir için yapılmalı doktorum tavsiye ederse yaptırayım bendeYaptırma diyen birine denk geldim neden dedigimde zorla bende şeker çıkardılar demişti çok güldüm vala enjekte edilcek şeymi bu zorla çıkarsınlar ya
Benim annemin ve anneannemin var şekeri o yüzden mutlaka yatıracağım
Aynen insanları dinleme ya yaptır var olan çıkar sonuçta insallah yoktur hiç birimizde ya benim doktorum öneriyor yapmamı . Birde guatır 3 çıkmış dedi onun icin de pazartesi dahiliyeye gideceğim gerek görürse ilaç başlarAynen canım bence de tedbir için yapılmalı doktorum tavsiye ederse yaptırayım bende