2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yaaa kızının haberi var mı ? Biz 3 aylıkken söyledik . Öncesinde cok hevesliydi . Söylediğimiz an bağırıp ağlamaya başladı. Hepimiz sok olduk
Ayy yavrum kıyamam evet haberi var çokta seviyo bazen durduk yere gelir karnımı sever öper elini koyar tekmeliyo der onunla yapacağı şeyleri anlatır ne biliim oyuncaklarımızı böyle oynarız banyo yaptırırız sütünü içiririz diyo ne biliim çok hevesli inşallah doğduğunda da öyle olur gerçi komşularımdan ikisi 3 ay arayla doğum yaptı onların yanına gittiğimizde de bebeklerle çok ilgili çok narin davranıyo

Bende 3 senede geçti.sende ne kadar sürdü morarti
Çok uzun sürmedi zaten hafif bi morluktu öyle yoğun bişey değildi 1 haftaya kayboldu.senin niye 3 senede geçmedi acaba?doktorun ne dedi o duruma bu kadar uzun olması normal değil çünkü

Çok uzun sürmedi zaten hafif bi morluktu öyle yoğun bişey değildi 1 haftaya kayboldu.senin niye 3 senede geçmedi acaba?doktorun ne dedi o duruma bu kadar uzun olması normal değil çünkü
Demir iğnesi morluğu geç geçer diye okumuştum o yüzden hiç sormadım tekrar ama artık umudu kesmiştim Ömür boyu kalacak heralde diye gecti çok sonra

canim valla normalde hergün ise gidiyordum. Hic inan bu kadar takilmiyordum hic.. iyiki evde degilim valla insan bütün gün bebrgi düsünüyor heleki koronada üstüne gelinxe.. neyswki pazar test yapmaya gidiyoruz bin sükür..pazartesi özgürüz hayirlisiyla

Yanliz degilmisim ahhh ahhh. Hissetsek bir dert hic hissetmesek ayri bir dert neyseki hamileligi yariladik sükürler olsum

Benim kızım da cok hevesli bebekleri çok seviyor ama illaki kıskançlık olacak diye düşünüyorum. Hep benimle uyuyor her şeyini benimle yapmak istiyor hele ilk donemler zor geçecek. Çalışınca bir de bakalım

İyi bari inşallah herşey yolunda gider tekrar özgürlüğüne kavuşursun

Hmm anladım canım illaki paylaşamama durumu olur ama artık bebişler doğduklarında bakıp görücez kreşe falan vermeyi düşünüyomusun

Benimde öyle oldu canım 1 hafta kadar suan 24 üm gezindigini bile his ediyorum

Yaptırma diyen birine denk geldim neden dedigimde zorla bende şeker çıkardılar demişti çok güldüm vala enjekte edilcek şeymi bu zorla çıkarsınlar ya

Benim annemin ve anneannemin var şekeri o yüzden mutlaka yatıracağım

Bendede olmuştu çok yürümüştüm uzanmadım pekde oturmadım o gün hisetmedim diger gün ettim sabah tekmelerle uyandım

Aynen canım bence de tedbir için yapılmalı doktorum tavsiye ederse yaptırayım bende

Aynen canım bence de tedbir için yapılmalı doktorum tavsiye ederse yaptırayım bende
Aynen insanları dinleme ya yaptır var olan çıkar sonuçta insallah yoktur hiç birimizde ya benim doktorum öneriyor yapmamı . Birde guatır 3 çıkmış dedi onun icin de pazartesi dahiliyeye gideceğim gerek görürse ilaç başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…