2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bnmdr 26 martta dr um ac gel dedi nasıl olcak bilmiyrum bir kac hfta once ac gdip tahlil vermistim sekerime de bkilmisti glukoz degerim dusuk cikmisti bklm bunda ne olcak sinir 70 ila 105 imis bnm 65 cikmisti glukoz

Bnmdr 26 martta dr um ac gel dedi nasıl olcak bilmiyrum bir kac hfta once ac gdip tahlil vermistim sekerime de bkilmisti glukoz degerim dusuk cikmisti bklm bunda ne olcak sinir 70 ila 105 imis bnm 65 cikmisti glukoz
Benim açlık yapılmadı iki kere yapıldı hamileligin ilk ayı bide 4 aylıkken yapıldı ilki açken yapıldı 80 çıkmıştı ikinci toktum 103 çıkmıştı

Bizimki de tam vuruyor babası bir heyecanla elini çekiyor ya da babası elini koyduğunda vurmayı bırakıyor bu babalarla bebeleri anlamak zor

Doğuma girsin istiyor musun orada gösterir işte heyecanını

Evet benim de baya ilerideydi hep üç beş derken 10 Gün olmuştu. Doktorumla rapor işini konuşmuştuk ondan böyle kendimi odakladim sağlıklı olsunlar yeter ki Şeker yükleme yaptıracak mısın peki
Evet normalde bugun yaptıracaktım ama sağlık ocağındaki hemşirem cuma yapılmadığını söyledi hafta içi Bir gün işten izin alıp yaptırcam mutlaka

Yaa hep ben de böyle diyorum her hareketinde eşimi yanıma çağırıyorm normalde de gel bak hareket ediyor diye adam sıkıldı babalar bizim gibi bağlanmıyor hemen senin eşin nasıl
Iyi seninki geliyor yine ben hareket ediyor gel diyorum hııı diyor telefondan gözünü ayırmadan
Bu gidişle çocuklar baba demeden baba olduğunu anlamayacak diye korkuyorum
Birkaç gündür göremedim seni buralarda her sey yolundadır inşallah

Herkese iyi akşamlar..
22.haftaya giriyorum çok şükür.Kızım olacağını öğrendimGeçen aya göre bebeğimin hareketlerinde azalma var sanki.Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Geçen ay göbegimin çok az altında net hissediyordum hareketleri ama şuan aynı bölgede azaldı ve daha aşağıda, yani kasıklarımda minik hareketler oluyor..Endişelenme miyim?

Anladım canım baklava çok sevmem ama ona eşdeğer Cook yediğim tatlı var tabiki önce bebeğin sağlığı
Valla ben de hiç bilmiyorum canım en yakınlarım dahil sakın yaptırma diyorlar dedikleri sadece bu

Evet normalde bugun yaptıracaktım ama sağlık ocağındaki hemşirem cuma yapılmadığını söyledi hafta içi Bir gün işten izin alıp yaptırcam mutlaka
Anladım canım bana doktorum 24te aç gel şekerine bakalım dedi

Sartlar canim bizim burada oyle sizin orada da o sekil iste napicaksin olsa guzel olurdu ama

Canım sorun olacağını sanmıyorum da 24 haftalık raporu ultrason a göre degil de sata göre veriyorlar ben aldım gectiğimiz pazartesi doktorum söyledi bana da önde gitseydi de alamayacak mısım yani tam sata göre olması lazımmış

Aynen canım sorun olabiliyormuş istirahat yazalım falan dedi en iyisi bu şekilde mart ayini bitircez sağlık olsun

Kizlae dün bütün gün bebis oynuyordu simdi bugün bütün gün bende temizlik yaptim aslinda..koltunlarin yüzünü cikario yikadim battaniye yorgan elbiseler. Hic yani oynamadi.. sizdede öyle oldumu hic 1 gün bütün gün oynamamasi?
.

İyi akşamlar canım.şuan tam düzenleri olmadığı için bazen çok hareketli bazende az olabiliyormuş.bendede oluyo arada bende hareketini hissetmek için yapmadığım kalmıyor ama ufak bi hareketi bile yetiyor.benimkinin ayakları kasığımda o yüzden en çok orada hissediyorum bazen geriliyor falan ozmn hem göbeğimden hem kasığımdan hissediyorum.bu minnoşlar doğuncaya kadar sanırım hep böyle olucaz

Canım hareketli olduğun için onun hareketini hissetmemiş olabilirsin o da senle birlikte yorulduysa dinlenmeye geçmiş olabilir.bir de şuan belli bir düzenleri yok ya bi yerde okumuştum 20 dk kadar kısa 2 saat kadar uzun uyuyabilirler yazıyodu belkide gün içinde sürekli haketliydi şuan uyuyor olabilir canım telaş yapma

Tabikide yaptirin Yaptirma diyenleri dinlemeyin eger gebelik sekeriniz varsa ve bilmezseniz onlar sirumluluk almayacak hicbir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…