- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 27
Bnmdr 26 martta dr um ac gel dedi nasıl olcak bilmiyrum bir kac hfta once ac gdip tahlil vermistim sekerime de bkilmisti glukoz degerim dusuk cikmisti bklm bunda ne olcak sinir 70 ila 105 imis bnm 65 cikmisti glukozCanım ben 22 martta gideceğim devlete devletteki doktor kendisi söylesi 24. Hafta seker yüklemen var bende öneriyormusunuz yaptırayım mı dedi evet ben yapmanı öneririm dedi bakalım randevumu aldım o gün yapar mı bilmiyorum
Benim açlık yapılmadı iki kere yapıldı hamileligin ilk ayı bide 4 aylıkken yapıldı ilki açken yapıldı 80 çıkmıştı ikinci toktum 103 çıkmıştıBnmdr 26 martta dr um ac gel dedi nasıl olcak bilmiyrum bir kac hfta once ac gdip tahlil vermistim sekerime de bkilmisti glukoz degerim dusuk cikmisti bklm bunda ne olcak sinir 70 ila 105 imis bnm 65 cikmisti glukoz
Bizimki de tam vuruyor babası bir heyecanla elini çekiyor ya da babası elini koyduğunda vurmayı bırakıyorSorma bizdede öyle canım hatta ben hareket ediyor diyorum gelip elini koy bak vurmuyor o elini cekiyor vuruyor bizimki bide sabırsız beklemekten her anlamda nefret ediyor bi gün gece koydu bekledi vurmadı. Biraz gecti vurdu iki kere his ettinmi dedim uyumuştu eşimben vurunca çağırıyorum diyor ben onunla küsüm vurmuyor bana uyuyorum vuruyor
Bizimki de tam vuruyor babası bir heyecanla elini çekiyor ya da babası elini koyduğunda vurmayı bırakıyorbu babalarla bebeleri anlamak zor
Doğuma girsin istiyor musun orada gösterir işte heyecanınıAynen canım biz içimizde büyüdüğü icin ve hormonlardan dolayı hemen bağ kuruyoruz daha mercimek kadarken bile konuşuyoruz erkekler dedigin gibi kucaklarına alınca anlar baba olduğunu heycanlılar ama bizim gibi göstermiyorlar bide benim eşim ne heycanını ne üzüntüsünü pek dışa vurarak yaşamaz çok nadirdir yani
Evet normalde bugun yaptıracaktım ama sağlık ocağındaki hemşirem cuma yapılmadığını söyledi hafta içi Bir gün işten izin alıp yaptırcam mutlakaEvet benim de baya ilerideydi hep üç beş derken 10 Gün olmuştu. Doktorumla rapor işini konuşmuştuk ondan böyle kendimi odakladim sağlıklı olsunlar yeter kiŞeker yükleme yaptıracak mısın peki
Azalır tabi ki. Emin ol çok faydasını görüceksin Bi an önce başlamalısınEvet yaa hem bacak kramplarımda azalır topumda var ama işteYarın başlicam pilatese
Iyi seninki geliyor yine ben hareket ediyor gel diyorum hııı diyor telefondan gözünü ayırmadanYaa hep ben de böyle diyorumher hareketinde eşimi yanıma çağırıyorm normalde de gel bak hareket ediyor diye adam sıkıldı babalar bizim gibi bağlanmıyor hemen senin eşin nasıl
Anladım canım baklava çok sevmem ama ona eşdeğer Cook yediğim tatlı varYaa çocuk gibiler bu erkeklerbizimki birkaç kere yakaladı Allahtan ama çabuk sıkılıyorlar vurmayınca bırakıyor hemen Zaten babalık doğduktan sonra anlaşılıyor diyorlar
Ben günü geldiğinde yaptıracağım canım doktorum önermese de ben isteyeceğim.
Kuzum eğer iki dilim baklavayı birlikte yemeyecek kadar şeker almamaya dikkat ediyorsan normalde de, o zaman yaptırılmayabilir ama farkedilmeyen diyabetlerde bebekte çok ciddi sıkıntılar oluyor. Ben gayet yerim normalde de, yüklemede de şeker miktarı o kadar zaten.
Valla ben de hiç bilmiyorum canım en yakınlarım dahil sakın yaptırma diyorlar dedikleri sadece buBu karsi gelenler neye gore karsi ckyor acaba? Her yerde 1 cikolata yemis kadar seker yuklnyor yaziyor. Bunun zarari olmz ama Allah korusun seker varsa tedbir almk onemli. Gercekten merak ettgmden,bilmedgmden soruyorum neye dayanarak soyluyorlar?blyor msnz tam olarak ne dyorlar?
Anladım canım bana doktorum 24te aç gel şekerine bakalım dediEvet normalde bugun yaptıracaktım ama sağlık ocağındaki hemşirem cuma yapılmadığını söyledi hafta içi Bir gün işten izin alıp yaptırcam mutlaka
Sartlar canim bizim burada oyle sizin orada da o sekil iste napicaksin olsa guzel olurdu amaÖylede düşünsene. Sen iyi olduğunu biliyorsun ama başkaları yüzünü bile göre biliyor... Test den test de gidiyor.
Burda hersey yasak. Çıkana hemen ceza yazılıyor. Dışarda iki kişi yürüdüğünü görse polis 250 euro ceza yazıyor.
Canım sorun olacağını sanmıyorum da 24 haftalık raporu ultrason a göre degil de sata göre veriyorlar ben aldım gectiğimiz pazartesiBugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba
Aynen canım sorun olabiliyormuş istirahat yazalım falan dedi en iyisi bu şekilde mart ayini bitircez sağlık olsunCanım sorun olacağını sanmıyorum da 24 haftalık raporu ultrason a göre degil de sata göre veriyorlar ben aldım gectiğimiz pazartesidoktorum söyledi bana da önde gitseydi de alamayacak mısım yani tam sata göre olması lazımmış
Merhaba canım sende benim gibisinMerhaba arkadaslar . Ben de kısmetse temmuz annesi olacağım. 3.5 yasinda bir kızım var sanırım bir kızım daha olacak
İyi akşamlar canım.şuan tam düzenleri olmadığı için bazen çok hareketli bazende az olabiliyormuş.bendede oluyo arada bende hareketini hissetmek için yapmadığım kalmıyor ama ufak bi hareketi bile yetiyor.benimkinin ayakları kasığımda o yüzden en çok orada hissediyorum bazen geriliyor falan ozmn hem göbeğimden hem kasığımdan hissediyorum.bu minnoşlar doğuncaya kadar sanırım hep böyle olucazHerkese iyi akşamlar..
22.haftaya giriyorum çok şükür.Kızım olacağını öğrendimGeçen aya göre bebeğimin hareketlerinde azalma var sanki.Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Geçen ay göbegimin çok az altında net hissediyordum hareketleri ama şuan aynı bölgede azaldı ve daha aşağıda, yani kasıklarımda minik hareketler oluyor..Endişelenme miyim?
Canım hareketli olduğun için onun hareketini hissetmemiş olabilirsin o da senle birlikte yorulduysa dinlenmeye geçmiş olabilir.bir de şuan belli bir düzenleri yok ya bi yerde okumuştum 20 dk kadar kısa 2 saat kadar uzun uyuyabilirler yazıyodu belkide gün içinde sürekli haketliydi şuan uyuyor olabilir canım telaş yapmaKizlae dün bütün gün bebis oynuyordusimdi bugün bütün gün bende temizlik yaptim aslinda..koltunlarin yüzünü cikario yikadim battaniye yorgan elbiseler. Hic yani oynamadi.. sizdede öyle oldumu hic 1 gün bütün gün oynamamasi?
.
Tabikide yaptirinCanım bana da doktorum 14 gün sonra gel aç karnına gel şekerine bakalım dedi. Tam 24+0 oluyorum. Acaba şeker yükleme mi yapar yoksa önce bir açlık mı bakar anlamadım. Şeker yüklemeye karşı olan çok kişi var yaptırma diyor etrafımdakiler. Çok kararsızım
YaaaMerhaba canım sende benim gibisinbenimde 3.5 yaşında bir kızım var ve 2.kızımı bekliyorum