2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yaaa 😊 kızının haberi var mı ? Biz 3 aylıkken söyledik . Öncesinde cok hevesliydi . Söylediğimiz an bağırıp ağlamaya başladı. Hepimiz sok olduk
Ayy yavrum kıyamam🙈🥰 evet haberi var çokta seviyo bazen durduk yere gelir karnımı sever öper elini koyar tekmeliyo der onunla yapacağı şeyleri anlatır ne biliim oyuncaklarımızı böyle oynarız banyo yaptırırız sütünü içiririz diyo ne biliim çok hevesli inşallah doğduğunda da öyle olur 🤲🏻🥰 gerçi komşularımdan ikisi 3 ay arayla doğum yaptı onların yanına gittiğimizde de bebeklerle çok ilgili çok narin davranıyo 🥰

Bende 3 senede geçti.sende ne kadar sürdü morarti
Çok uzun sürmedi zaten hafif bi morluktu öyle yoğun bişey değildi 1 haftaya kayboldu.senin niye 3 senede geçmedi acaba?doktorun ne dedi o duruma bu kadar uzun olması normal değil çünkü

Çok uzun sürmedi zaten hafif bi morluktu öyle yoğun bişey değildi 1 haftaya kayboldu.senin niye 3 senede geçmedi acaba?doktorun ne dedi o duruma bu kadar uzun olması normal değil çünkü
Demir iğnesi morluğu geç geçer diye okumuştum o yüzden hiç sormadım tekrar ama artık umudu kesmiştim Ömür boyu kalacak heralde diye gecti çok sonra

Canım hareketli olduğun için onun hareketini hissetmemiş olabilirsin o da senle birlikte yorulduysa dinlenmeye geçmiş olabilir.bir de şuan belli bir düzenleri yok ya bi yerde okumuştum 20 dk kadar kısa 2 saat kadar uzun uyuyabilirler yazıyodu belkide gün içinde sürekli haketliydi şuan uyuyor olabilir canım telaş yapma 🤗
🤣🤣🤣 canim valla normalde hergün ise gidiyordum. Hic inan bu kadar takilmiyordum hic.. iyiki evde degilim valla insan bütün gün bebrgi düsünüyor😅 heleki koronada üstüne gelinxe.. neyswki pazar test yapmaya gidiyoruz bin sükür..pazartesi özgürüz hayirlisiyla

İyi akşamlar canım.şuan tam düzenleri olmadığı için bazen çok hareketli bazende az olabiliyormuş.bendede oluyo arada bende hareketini hissetmek için yapmadığım kalmıyor ama ufak bi hareketi bile yetiyor.benimkinin ayakları kasığımda o yüzden en çok orada hissediyorum bazen geriliyor falan ozmn hem göbeğimden hem kasığımdan hissediyorum.bu minnoşlar doğuncaya kadar sanırım hep böyle olucaz 🙊😁
Yanliz degilmisim🤣🤣🤣 ahhh ahhh. Hissetsek bir dert hic hissetmesek ayri bir dert🤣🤣 neyseki hamileligi yariladik sükürler olsum

Ayy yavrum kıyamam🙈🥰 evet haberi var çokta seviyo bazen durduk yere gelir karnımı sever öper elini koyar tekmeliyo der onunla yapacağı şeyleri anlatır ne biliim oyuncaklarımızı böyle oynarız banyo yaptırırız sütünü içiririz diyo ne biliim çok hevesli inşallah doğduğunda da öyle olur 🤲🏻🥰 gerçi komşularımdan ikisi 3 ay arayla doğum yaptı onların yanına gittiğimizde de bebeklerle çok ilgili çok narin davranıyo 🥰
Benim kızım da cok hevesli bebekleri çok seviyor ama illaki kıskançlık olacak diye düşünüyorum. Hep benimle uyuyor her şeyini benimle yapmak istiyor hele ilk donemler zor geçecek. Çalışınca bir de bakalım 🤷‍♀️

🤣🤣🤣 canim valla normalde hergün ise gidiyordum. Hic inan bu kadar takilmiyordum hic.. iyiki evde degilim valla insan bütün gün bebrgi düsünüyor😅 heleki koronada üstüne gelinxe.. neyswki pazar test yapmaya gidiyoruz bin sükür..pazartesi özgürüz hayirlisiyla
İyi bari inşallah herşey yolunda gider tekrar özgürlüğüne kavuşursun 🤲🏻🥰

Benim kızım da cok hevesli bebekleri çok seviyor ama illaki kıskançlık olacak diye düşünüyorum. Hep benimle uyuyor her şeyini benimle yapmak istiyor hele ilk donemler zor geçecek. Çalışınca bir de bakalım 🤷‍♀️
Hmm anladım canım illaki paylaşamama durumu olur ama artık bebişler doğduklarında bakıp görücez 🤗 kreşe falan vermeyi düşünüyomusun

Herkese iyi akşamlar..
22.haftaya giriyorum çok şükür.Kızım olacağını öğrendim🧿Geçen aya göre bebeğimin hareketlerinde azalma var sanki.Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Geçen ay göbegimin çok az altında net hissediyordum hareketleri ama şuan aynı bölgede azaldı ve daha aşağıda, yani kasıklarımda minik hareketler oluyor..Endişelenme miyim?
Benimde öyle oldu canım 1 hafta kadar suan 24 üm gezindigini bile his ediyorum 😊😊

Anladım canım baklava çok sevmem ama ona eşdeğer Cook yediğim tatlı var🤦‍♀️ tabiki önce bebeğin sağlığı 🙏

Valla ben de hiç bilmiyorum canım en yakınlarım dahil sakın yaptırma diyorlar dedikleri sadece bu🤷‍♀️

Anladım canım bana doktorum 24te aç gel şekerine bakalım dedi
Yaptırma diyen birine denk geldim neden dedigimde zorla bende şeker çıkardılar demişti çok güldüm vala enjekte edilcek şeymi bu zorla çıkarsınlar ya

Benim annemin ve anneannemin var şekeri o yüzden mutlaka yatıracağım

Kizlae dün bütün gün bebis oynuyordu 🤔🤔 simdi bugün bütün gün bende temizlik yaptim aslinda..koltunlarin yüzünü cikario yikadim battaniye yorgan elbiseler. Hic yani oynamadi.. sizdede öyle oldumu hic 1 gün bütün gün oynamamasi?
.
Bendede olmuştu çok yürümüştüm uzanmadım pekde oturmadım o gün hisetmedim diger gün ettim sabah tekmelerle uyandım 😊

Yaptırma diyen birine denk geldim neden dedigimde zorla bende şeker çıkardılar demişti çok güldüm vala enjekte edilcek şeymi bu zorla çıkarsınlar ya

Benim annemin ve anneannemin var şekeri o yüzden mutlaka yatıracağım
Aynen canım bence de tedbir için yapılmalı doktorum tavsiye ederse yaptırayım bende

Aynen canım bence de tedbir için yapılmalı doktorum tavsiye ederse yaptırayım bende
Aynen insanları dinleme ya yaptır var olan çıkar sonuçta insallah yoktur hiç birimizde ya benim doktorum öneriyor yapmamı . Birde guatır 3 çıkmış dedi onun icin de pazartesi dahiliyeye gideceğim gerek görürse ilaç başlar

X