2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnşallah canım demek öyle ileri gidip gelecek böyle ben de besleyemiyorum diye üzülüyorum ama doktorum da iyi dedi ne biletim annelik böyleymiş işte evham yapıyorum 🙏

Annelik cnm bunun adı. İyi gidiyor maşallah bebisin.

Canım o stresten yüksek çıkmıştır sen kendini sakın tutacak aktiviteler yap bence kısa yürüyüşler gibi , imkânın varsa evde tansiyonu takip et

Gerçekten o kadar kısıtlamaya çok olması tuhaf
Maalesef çok sıkıldık walla, bunaldık ailece. Tek biz değil tanıdığım herkes

Canım o stresten yüksek çıkmıştır sen kendini sakın tutacak aktiviteler yap bence kısa yürüyüşler gibi , imkânın varsa evde tansiyonu takip et

Gerçekten o kadar kısıtlamaya çok olması tuhaf
Evet canım yürüyüşe başlayacağım tansiyon aleti almıştım zaten ama takip etmiyordum çok düzenli. Şimdi tek tek gazicam çok sağol 🙏
Amin canım inşallah 🤲🏻 onlar iyi olsunlarda başka ne isterizki kiloda gidiyo bi şekilde vücut ödemde yapıyo zaten ondan da fazla çıkabiliyo ama doktorun da iyi demiş bak strese sokma kendini 🤗
Evet canım çok şükür öyle dedi Allah razı olsun çok sağol 🙏
Annelik cnm bunun adı. İyi gidiyor maşallah bebisin.

Maalesef çok sıkıldık walla, bunaldık ailece. Tek biz değil tanıdığım herkes
İnşallah hepimizin bebisleri saglikla buyusunler canım çok sağol hepiniz moral oldunuz 🙏

Bugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba:KK43:
Kuzum arkadaşların dediği gibi bir sorun olsa doktor söylerdi, benim eltime her gittiğinde bebek küçük dedi doktor ama doğduktan sonra normal boya kiloya ulaştı ki seninki çok geride de değil. Ama tuzsuz diyete dikkat et tansiyon önemli bir konu 😘

Yaa hep ben de böyle diyorum 😍 her hareketinde eşimi yanıma çağırıyorm normalde de gel bak hareket ediyor diye adam sıkıldı 😅 babalar bizim gibi bağlanmıyor hemen😏 senin eşin nasıl 😊
Sorma bizdede öyle canım hatta ben hareket ediyor diyorum gelip elini koy bak vurmuyor o elini cekiyor vuruyor bizimki bide sabırsız beklemekten her anlamda nefret ediyor bi gün gece koydu bekledi vurmadı. Biraz gecti vurdu iki kere his ettinmi dedim uyumuştu eşim 😂😂 ben vurunca çağırıyorum diyor ben onunla küsüm vurmuyor bana uyuyorum vuruyor 😂😂

Kuzum arkadaşların dediği gibi bir sorun olsa doktor söylerdi, benim eltime her gittiğinde bebek küçük dedi doktor ama doğduktan sonra normal boya kiloya ulaştı ki seninki çok geride de değil. Ama tuzsuz diyete dikkat et tansiyon önemli bir konu 😘
Doğrudur yeterki sağlıklı dogsunlar kilo takıntım yok zaten çok kilolu doğsun falan diye ama geriledi diye besleyemiyorum diye üzüldüm. Aynen canım tuzu çıkartmam lazım tamamen. Çok zor olacak ama bakalım önemli olan sağlık 🙏🙏

Bende çalışıyordum ama ilk bebeğimi kaybedince çalışmak istemedim evdeyim ama yani evde de pek hareket olmuyor 🤷‍♀️😩 arada dışarıda yürüyorum ama çok soğuk 🥶
Evde en azından pilates yoga yapmaya çalışsan çok iyi olur aslında.

Kizlar 13 gun sonra seker testim var sizde durumlar ne yaptrcakmisiniz dr unuz ne dedi
Canım bana da doktorum 14 gün sonra gel aç karnına gel şekerine bakalım dedi. Tam 24+0 oluyorum. Acaba şeker yükleme mi yapar yoksa önce bir açlık mı bakar anlamadım. Şeker yüklemeye karşı olan çok kişi var yaptırma diyor etrafımdakiler. Çok kararsızım

Bugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba:KK43:
Canım dün ben de detaylıya girdim dün 20+0 dım benim de uyumlu çıktı herşey güzel dedi kilosu da 460 gr gayet normal dedi. Zaten ortalama 470gr diyorlardı bizim tarih için. Yani Bi problem yok canını sıkma

Canım dün ben de detaylıya girdim dün 20+0 dım benim de uyumlu çıktı herşey güzel dedi kilosu da 460 gr gayet normal dedi. Zaten ortalama 470gr diyorlardı bizim tarih için. Yani Bi problem yok canını sıkma
22+0 mıydın canım yoksa 20+0 mi sanki takvimine göre 22+0 gözüküyor. Normal diyorlar inşallah gerilemesin de 🤲🤲

Canım bebişin gerilememistir merak etme. Ilk zamanlar önde gidiyo sonra haftasıyla uyumu yakalıyor. O yüzden her zaman sata göre hesap et ben öyle yapıyorum. Plesantasi suyu iyiymiş ya önemli olan o. Strese sokma kendini de bebeğini de

Canım bebişin gerilememistir merak etme. Ilk zamanlar önde gidiyo sonra haftasıyla uyumu yakalıyor. O yüzden her zaman sata göre hesap et ben öyle yapıyorum. Plesantasi suyu iyiymiş ya önemli olan o. Strese sokma kendini de bebeğini de
Çok haklısın canım stres yapıyorum hissediyor da yavrum.. Benim soğukkanlı olmam lazım hiç metanetli bir insan değilim. Sata göre gidicem artık kesinlikle cok sagol🙏

22+0 canım evet yanlış yazmışım. Sat la uyumlu gidiyor. Benim de ilerde gidiyordu hep sonra normale döndü
Evet benim de baya ilerideydi hep üç beş derken 10 Gün olmuştu. Doktorumla rapor işini konuşmuştuk ondan böyle kendimi odakladim sağlıklı olsunlar yeter ki 🙏 Şeker yükleme yaptıracak mısın peki

Sorma bizdede öyle canım hatta ben hareket ediyor diyorum gelip elini koy bak vurmuyor o elini cekiyor vuruyor bizimki bide sabırsız beklemekten her anlamda nefret ediyor bi gün gece koydu bekledi vurmadı. Biraz gecti vurdu iki kere his ettinmi dedim uyumuştu eşim 😂😂 ben vurunca çağırıyorum diyor ben onunla küsüm vurmuyor bana uyuyorum vuruyor 😂😂
Yaa çocuk gibiler bu erkekler 😂😂 bizimki birkaç kere yakaladı Allahtan ama çabuk sıkılıyorlar vurmayınca bırakıyor hemen 😅 Zaten babalık doğduktan sonra anlaşılıyor diyorlar 😍
Kizlar 13 gun sonra seker testim var sizde durumlar ne yaptrcakmisiniz dr unuz ne dedi
Ben günü geldiğinde yaptıracağım canım doktorum önermese de ben isteyeceğim.
Canım bana da doktorum 14 gün sonra gel aç karnına gel şekerine bakalım dedi. Tam 24+0 oluyorum. Acaba şeker yükleme mi yapar yoksa önce bir açlık mı bakar anlamadım. Şeker yüklemeye karşı olan çok kişi var yaptırma diyor etrafımdakiler. Çok kararsızım
Kuzum eğer iki dilim baklavayı birlikte yemeyecek kadar şeker almamaya dikkat ediyorsan normalde de, o zaman yaptırılmayabilir ama farkedilmeyen diyabetlerde bebekte çok ciddi sıkıntılar oluyor. Ben gayet yerim normalde de, yüklemede de şeker miktarı o kadar zaten.

Bu karsi gelenler neye gore karsi ckyor acaba? Her yerde 1 cikolata yemis kadar seker yuklnyor yaziyor. Bunun zarari olmz ama Allah korusun seker varsa tedbir almk onemli. Gercekten merak ettgmden,bilmedgmden soruyorum neye dayanarak soyluyorlar?blyor msnz tam olarak ne dyorlar?

Canım ben 22 martta gideceğim devlete devletteki doktor kendisi söylesi 24. Hafta seker yüklemen var bende öneriyormusunuz yaptırayım mı dedi evet ben yapmanı öneririm dedi bakalım randevumu aldım o gün yapar mı bilmiyorum 😊

Yaa çocuk gibiler bu erkekler 😂😂 bizimki birkaç kere yakaladı Allahtan ama çabuk sıkılıyorlar vurmayınca bırakıyor hemen 😅 Zaten babalık doğduktan sonra anlaşılıyor diyorlar 😍

Ben günü geldiğinde yaptıracağım canım doktorum önermese de ben isteyeceğim.

Kuzum eğer iki dilim baklavayı birlikte yemeyecek kadar şeker almamaya dikkat ediyorsan normalde de, o zaman yaptırılmayabilir ama farkedilmeyen diyabetlerde bebekte çok ciddi sıkıntılar oluyor. Ben gayet yerim normalde de, yüklemede de şeker miktarı o kadar zaten.
Aynen canım biz içimizde büyüdüğü icin ve hormonlardan dolayı hemen bağ kuruyoruz daha mercimek kadarken bile konuşuyoruz erkekler dedigin gibi kucaklarına alınca anlar baba olduğunu heycanlılar ama bizim gibi göstermiyorlar bide benim eşim ne heycanını ne üzüntüsünü pek dışa vurarak yaşamaz çok nadirdir yani 😊

X