2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uzandım dikledim ayaklarımı yatıyorum canım dedim bir kalkayim su mutfağa bakayım eşim çok titiz değildir biraz toparladım yemek yaptım bir kap akşam için ama bir baktım renk kırmızıya döndü hemen yattım eşim geldi bakmaya acile gidelim dedi progestan ignem vardı onu oluruz diye ama başım dönüyor ve midem bulaniyor. Ben normalde canı az olan biri degilimdir yani kötü olsam da iyiyim derim abartiyi nazi hiç sevmem ama bugün gerçekten çok halsizim.
Insallah vücudun kisti atıyordur kuzum şimdi nasilsin
İnşallah oyledir canım ya bilmiyorum ki normalde adetim 5 kasimdi 7 gün sürer onun etkisi mi bilemedim ki

Ya niye rezil olasin yaa o aptal doktorun terbiyesizligi keske hemen sikayet etseydin. Nefret ediyorum boyle tiplerden direkt kul hakkina giriyorlar bence.. hic takma kafana ama bi daha da boyle bisey olursa insaaallaahh cok kiz gerekirse sikayet et ya

İnsaallah kist atiyosundur canim

Kızlar cook moralim bozuk kanamam var şuan acileyim galiba düşük yapıyorum bana dua edin
Dur bi canım sakin ol hemen panik yapma, bi kan sonucunu bekle stress yapma. Bak ben iki kez hastaneye yattım okadar kanamam oluyordu ki 1 saate ped doluyordu ama doğdu oğlum şuan 17 aylık. Şuanda tek yapman gerek bol dua ve sabır

Böyle kist atanlar varmış ama daha önce hayatım boyunca hiç kist oluşmadı bende tertemizdi ya. Gonal f yumurta büyütürken kist olmuş işte bazıları Allah'ım bebeğimi korusunn
Allahin izniyle biseycik olmaz insaallah ya icini ferah tut arkadasim demek ki boyle boyle atican vucuttan o kistleri
Allah korusun bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…