2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne zaman başlamıştın ilaca arkadaşım kesmesi lazım ama daha yeni başladıysan biraz geçmesi gerek bide vajinal alınan progestan daha çabuk etki gösteriyormuş yan etkisi daha az oluyormuş oral alınan hapa göre, biraz bekle bence lekelerin devam ederse bir doktorunla görüş ama kötü bişey olucağını sanmam arkadaşımın ilk 3 ay lekelenmeyle geçmişti oda senin gibi iğne kullanıyordu şimdi tosunu var kucağında

Cuma günü başladım canım insallah dediğin gibi olur annem bende normal adet görmüş genetik de olabilir

Cuma günü başladım canım insallah dediğin gibi olur annem bende normal adet görmüş genetik de olabilir
Evet evet ben böyle şeylerde genetiğe çok inanırım içini ferah tut zaten yeni başlamışsın bir problem olmaz ama progestan çok kötü yapar ayakta falan dikkat et bir yerlere düşme Allah korusun

Demirin kaç ki . Serum ferittin gibi bisy yazacak tahlilde

Kızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya

Vay terbiyesiz doktor demek seninla uğraşamam dedi ha. Kimle uğraşacakmis acaba

Sikayet et gzum oyle sey mi olur yaa ne demek ugrasamam babanin hayrina oturmuyorsun orda deseydin hmn ilgili yerlere sikayet et bnm 2 doktrom var suan biri ozel biri devlet allah razi olsu hic bi problem yasamadm ikiside once hal hatr sorarlar biraz sohbet ederz sonra muayene olurum ve ben kucuk bi sehirde yasiyorum ozel icin baska bi sehire gdiyorum o nasil bi doktormus ki ugrasamm demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…