2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uzandım dikledim ayaklarımı yatıyorum canım dedim bir kalkayim su mutfağa bakayım eşim çok titiz değildir biraz toparladım yemek yaptım bir kap akşam için ama bir baktım renk kırmızıya döndü hemen yattım eşim geldi bakmaya acile gidelim dedi progestan ignem vardı onu oluruz diye ama başım dönüyor ve midem bulaniyor. Ben normalde canı az olan biri degilimdir yani kötü olsam da iyiyim derim abartiyi nazi hiç sevmem ama bugün gerçekten çok halsizim.

İnşallah oyledir canım ya bilmiyorum ki normalde adetim 5 kasimdi 7 gün sürer onun etkisi mi bilemedim ki
Kuzum ne olursa olsun dikkat et gerekirse git acile

Bende bir haftadır var canım doktor normal birşey olmaz dedi. Progestan verdi. Kistim varmış onlar ağrı yapar dedi ama kendiliğinden kaybolur dedi. İnşallah önemli birşey değildir
Inşallah canım bende de var kist demek ondan oluyor ağrı. Büyüdükçe bebek baskıladıkca zamanla geçer insallah

Bilmiyorum benim baya adet sancısı gibi ağrım oluyor. Anneme çektim galiba o bana hamileliğinde iki ay adet gorur gibi normal düzeninde devam etmiş.
Anladım canım korkulacaj birsey olsa doktorumuz söylerdi bende klomen kullandım gebelik olmadı diger ay kullanmadım oldu gebelik kist ondan mu dedim evet dedi olabilir

kızlar birşey sorucağım yumurtam sol da oluşmuştu. henüz doktorada gitmedim ama sol kasığımda kramp şeklinde ağrılarım devam ediyor keseyi görmek için cumartesi doktora gideceğim aynı durumda olduğumuz var mıdır yani normalmi bu kasık ağrısı en son dün kan verdim reglim 3 gün geçtikten sonra 1865 çıkmıştı.

kızlar birşey sorucağım yumurtam sol da oluşmuştu. henüz doktorada gitmedim ama sol kasığımda kramp şeklinde ağrılarım devam ediyor keseyi görmek için cumartesi doktora gideceğim aynı durumda olduğumuz var mıdır yani normalmi bu kasık ağrısı en son dün kan verdim reglim 3 gün geçtikten sonra 1865 çıkmıştı.
Benimde sol kasıgım agrıyor genelde bazen kramp gibi birden agrı geliyor geçiyor bazende sanki adet olcak gibi alt karın agrıyor geçiyor doktoruma sordum normal dedi

X