2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Daha öncede yaşadım aynı sıkıntıları ama yapacak bişey yok şuana kadar devlet hastanesinde birtane doktora denk geldim iyi davranan o da şansıma öğretim üyesi olmuş muayene bakmıyor

sıkma canını hiç. Sen şuan çok önemlisin. Aksilikler sorun olmuş olabilir ama geçti gitti. Rabbim sıkıntız ilerlemeni nasip etsin.

Kızlar selam, bebisimin kesesini gördük, 5+6 günlük dedi ve kalp atışını da duyduk Haftaya daha güçlü duymak icin tekrar çağırdı çok şükür her sey guzel dedi :)
Maşallah canım. Sağlıkla gelsin. ❤

Kıyamam ya canım benim nasıl üzmüş seni doktor.. bu doktorların gerçekten iş ahlakı yok. Sonuçta makine kontrol etmiyorsun insanı kontrol ediyorsun duygulari var psikolojiden hiç mi hiç anlamıyorlar.. Hiç sıkma canını canım benim rabbim onun da gönlüne göre verir. İnşallah kendine iyi bir doktor bulursun önce buna odaklan. Ben de senin gibi şeyler yaşadım doktor değiştirmekten çok sıkıldım Allah karşimiza iyi insanlar çıkarsın.. Benim doktorum da dün kese için gittim keseyi gördüm demeden oo bir sürü kistin var senin dedi tabi ondan sonra kese var dese bile ben sağır oldum moralim altüst oldu. Napalim el mahkum gidiyoruz doktora. Eşime kalsa eve ultrason alacak Boşver sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün inşallah bu sıkıntılı günler de geçecek. Biraz daha sabredecegiz bebisler için

Gözünaydın canım ne güzel haber verdin inşallah daha güçlüde duyarsın sesini minik bebişinin ❤

Cnm nptin ne dedi dr

çok sevindim canım darısı başıma :)

Gözün aydın canım darısı bize olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok sağolun kızlar Rabbim hepinizin gönlüne gore versin inşallah sağlıkla ilerleriz burada seçimlerimizi paylaşırız:)

Hangi doktora gittin şehir hastanesinde

Progestan bende baş dönmesi yapıyordu, ben o yüzden onu gece yatmadan önce alıyordum. Birde banada doktor 3 günde bir iğne ve progestan vermişti normal yani

Çok sağol canım benim Allah öylelerini aynı durumla karşılaştırsın belki o zaman anlar halimizden sabredeceğiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızda bu kötü şeyleri unuturuz .iyiki katılmışım buraya sizin gibi değerli insanlarla dertleşmek yükümü hafifletiyor Allah razı olsun rabbim kötü şeyleri alsın güzel günler versin inşallah

Canım hiç bozma moralini . Şu an bizim düşünmemeiz gereken sadece bebişlerimiz.yaza k

Merhaba kizlar tup bebekle gebe kaldım. Bu gün hesabıma göre 5+2 yım. Salı günü 4+5 de doktora gittim ama kese net göremedi belli belirsiz var gıbı dedi. Kandq betam 3048 cikti. Yarın tekrar gideceğim insallah bu sefer gorurum. Sizce cok mu erken gittim ondan mi göremedim

Bir de bu gün karnim agriyor kahverengi akinti oluyor sizce normal mi sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…