Hiç öyle düşünme canım benim devlettekiler çoğu zaman özelden daha tecrübeli daha pratikler inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAmin cnm ama devlete geldim bakalım ilgilenmezler özele gidicem
Kuzum ne olursa olsun dikkat et gerekirse git acileUzandım dikledim ayaklarımı yatıyorum canım dedim bir kalkayim su mutfağa bakayım eşim çok titiz değildir biraz toparladım yemek yaptım bir kap akşam için ama bir baktım renk kırmızıya döndü hemen yattım eşim geldi bakmaya acile gidelim dedi progestan ignem vardı onu oluruz diye ama başım dönüyor ve midem bulaniyor. Ben normalde canı az olan biri degilimdir yani kötü olsam da iyiyim derim abartiyi nazi hiç sevmem ama bugün gerçekten çok halsizim.
İnşallah oyledir canım ya bilmiyorum ki normalde adetim 5 kasimdi 7 gün sürer onun etkisi mi bilemedim ki
İnşallah öyledir canım hayir olsun inşallah çok teşekkür ederim ne güzel moral oluyorsunuzAllahin izniyle biseycik olmaz insaallah ya icini ferah tut arkadasim demek ki boyle boyle atican vucuttan o kistleri
Allah korusun bebisleri
Aynen canım daha kötü olursam gideceğim inşallah gerek kalmazKuzum ne olursa olsun dikkat et gerekirse git acile
Insallah cnmHiç öyle düşünme canım benim devlettekiler çoğu zaman özelden daha tecrübeli daha pratikler inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm bnce vakit kaybetmeden gitAynen canım daha kötü olursam gideceğim inşallah gerek kalmaz
Kuzucum nptin nasil oldunInsallah cnm
Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah çok geçmiş olsunBende öyleyim şuan acildeyim kese göremedi. Betaya bakacak
Arada kasıklarda oluyor ama onun ağrısı degil galibaBaktım canım ağrı yapıyormuş sende de yapıyor mu
Bende bir haftadır var canım doktor normal birşey olmaz dedi. Progestan verdi. Kistim varmış onlar ağrı yapar dedi ama kendiliğinden kaybolur dedi. İnşallah önemli birşey değildirBir de bu gün karnim agriyor kahverengi akinti oluyor sizce normal mi sizdede oluyor mu
Bilmiyorum benim baya adet sancısı gibi ağrım oluyor. Anneme çektim galiba o bana hamileliğinde iki ay adet gorur gibi normal düzeninde devam etmiş.Arada kasıklarda oluyor ama onun ağrısı degil galiba
Şimdi azaldı canım peçete temiz kalmış kırmızı gelmedi. Bugün doktorumun ameliyat günü gidicektim yoksa. Eğer yarın devam ederse muhakkak gidicemCnm bnce vakit kaybetmeden git
Inşallah canım bende de var kist demek ondan oluyor ağrı. Büyüdükçe bebek baskıladıkca zamanla geçer insallahBende bir haftadır var canım doktor normal birşey olmaz dedi. Progestan verdi. Kistim varmış onlar ağrı yapar dedi ama kendiliğinden kaybolur dedi. İnşallah önemli birşey değildir
İnşallah bebiş iyi olsun da acılara razıyım ben yatarım geçerInşallah canım bende de var kist demek ondan oluyor ağrı. Büyüdükçe bebek baskıladıkca zamanla geçer insallah
Anladım canım korkulacaj birsey olsa doktorumuz söylerdi bende klomen kullandım gebelik olmadı diger ay kullanmadım oldu gebelik kist ondan mu dedim evet dedi olabilirBilmiyorum benim baya adet sancısı gibi ağrım oluyor. Anneme çektim galiba o bana hamileliğinde iki ay adet gorur gibi normal düzeninde devam etmiş.
Benimde sol kasıgım agrıyor genelde bazen kramp gibi birden agrı geliyor geçiyor bazende sanki adet olcak gibi alt karın agrıyor geçiyor doktoruma sordum normal dedikızlar birşey sorucağım yumurtam sol da oluşmuştu. henüz doktorada gitmedim ama sol kasığımda kramp şeklinde ağrılarım devam ediyor keseyi görmek için cumartesi doktora gideceğim aynı durumda olduğumuz var mıdır yani normalmi bu kasık ağrısı en son dün kan verdim reglim 3 gün geçtikten sonra 1865 çıkmıştı.
Benimde ara ara girmiyor sadece Sol kasığım bir ağrı giriyor 5 6 saat kramp gibi şiddetli sonra geçiyorBenimde sol kasıgım agrıyor genelde bazen kramp gibi birden agrı geliyor geçiyor bazende sanki adet olcak gibi alt karın agrıyor geçiyor doktoruma sordum normal dedi
Doktora söyle o zaman biBenimde ara ara girmiyor sadece Sol kasığım bir ağrı giriyor 5 6 saat kramp gibi şiddetli sonra geçiyor
Saol canım iş yerimde izin almam sıkıntı olmasa çoktan gitmiştim doktora doktorum bana baya bir uzak anca hafta sonu giderim dedim başka doktora da gitmek istemiyorum öyle işte napim ağrı girdikçe strese giriyorumDoktora söyle o zaman bi