- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Telefonuyla kimle olacak devlet hastanesine gitmek hiç istemiyorumVay terbiyesiz doktor demek seninla uğraşamam dedi ha. Kimle uğraşacakmis acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonuyla kimle olacak devlet hastanesine gitmek hiç istemiyorumVay terbiyesiz doktor demek seninla uğraşamam dedi ha. Kimle uğraşacakmis acaba
Daha öncede yaşadım aynı sıkıntıları ama yapacak bişey yok şuana kadar devlet hastanesinde birtane doktora denk geldim iyi davranan o da şansıma öğretim üyesi olmuş muayene bakmıyorSikayet et gzum oyle sey mi olur yaa ne demek ugrasamam babanin hayrina oturmuyorsun orda deseydin hmn ilgili yerlere sikayet et bnm 2 doktrom var suan biri ozel biri devlet allah razi olsu hic bi problem yasamadm ikiside once hal hatr sorarlar biraz sohbet ederz sonra muayene olurum ve ben kucuk bi sehirde yasiyorum ozel icin baska bi sehire gdiyorum o nasil bi doktormus ki ugrasamm demis
sıkma canını hiç. Sen şuan çok önemlisin. Aksilikler sorun olmuş olabilir ama geçti gitti. Rabbim sıkıntız ilerlemeni nasip etsin.Kızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya
Maşallah canım. Sağlıkla gelsin. ❤Kızlar selam, bebisimin kesesini gördük, 5+6 günlük dedi ve kalp atışını da duyduk Haftaya daha güçlü duymak icin tekrar çağırdı çok şükür her sey guzel dedi :)
Kıyamam ya canım benim nasıl üzmüş seni doktor.. bu doktorların gerçekten iş ahlakı yok. Sonuçta makine kontrol etmiyorsun insanı kontrol ediyorsun duygulari var psikolojiden hiç mi hiç anlamıyorlar.. Hiç sıkma canını canım benim rabbim onun da gönlüne göre verir. İnşallah kendine iyi bir doktor bulursun önce buna odaklan. Ben de senin gibi şeyler yaşadım doktor değiştirmekten çok sıkıldım Allah karşimiza iyi insanlar çıkarsın.. Benim doktorum da dün kese için gittim keseyi gördüm demeden oo bir sürü kistin var senin dedi tabi ondan sonra kese var dese bile ben sağır oldum moralim altüst oldu. Napalim el mahkum gidiyoruz doktora. Eşime kalsa eve ultrason alacak Boşver sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün inşallah bu sıkıntılı günler de geçecek. Biraz daha sabredecegiz bebisler içinKızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya
Gözün aydın canım darısı bize olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar selam, bebisimin kesesini gördük, 5+6 günlük dedi ve kalp atışını da duyduk Haftaya daha güçlü duymak icin tekrar çağırdı çok şükür her sey guzel dedi :)
Gözünaydın canım ne güzel haber verdin inşallah daha güçlüde duyarsın sesini minik bebişinin ❤
Cnm nptin ne dedi dr
çok sevindim canım darısı başıma :)
Çok sağolun kızlar Rabbim hepinizin gönlüne gore versin inşallah sağlıkla ilerleriz burada seçimlerimizi paylaşırız:)Gözün aydın canım darısı bize olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende 6+6 zannediyordum ultrasonda 7+2 çıktık çok şükür duyduk kalp atışını, Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inş7+1 de duyduk endişe etmeyin inşallah duyarsınız
Hangi doktora gittin şehir hastanesindeKızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya
Amin inşallah sıkıntısız geçer .sıkma canını hiç. Sen şuan çok önemlisin. Aksilikler sorun olmuş olabilir ama geçti gitti. Rabbim sıkıntız ilerlemeni nasip etsin.
Progestan bende baş dönmesi yapıyordu, ben o yüzden onu gece yatmadan önce alıyordum. Birde banada doktor 3 günde bir iğne ve progestan vermişti normal yaniKızlar doktor bana hem progestan iğne(haftalık) hem de hap (günde 2 ) verdi. Bu normal mi böyle olan var mı. Progestan sarhoş gibi yaptı beni canlı dersim var derste uyuyacağım neredeyse dakikada bir esniyorum çok halsizim. Normal mi bu. Karnım da çok ağrıyor aynı adet olacakmisim gibi. lekelenmem hala devam ediyor progestanin bunu kesmesi gerekmez mi
Çok sağol canım benim Allah öylelerini aynı durumla karşılaştırsın belki o zaman anlar halimizden sabredeceğiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızda bu kötü şeyleri unuturuz .iyiki katılmışım buraya sizin gibi değerli insanlarla dertleşmek yükümü hafifletiyor Allah razı olsun rabbim kötü şeyleri alsın güzel günler versin inşallah ❤Kıyamam ya canım benim nasıl üzmüş seni doktor.. bu doktorların gerçekten iş ahlakı yok. Sonuçta makine kontrol etmiyorsun insanı kontrol ediyorsun duygulari var psikolojiden hiç mi hiç anlamıyorlar.. Hiç sıkma canını canım benim rabbim onun da gönlüne göre verir. İnşallah kendine iyi bir doktor bulursun önce buna odaklan. Ben de senin gibi şeyler yaşadım doktor değiştirmekten çok sıkıldım Allah karşimiza iyi insanlar çıkarsın.. Benim doktorum da dün kese için gittim keseyi gördüm demeden oo bir sürü kistin var senin dedi tabi ondan sonra kese var dese bile ben sağır oldum moralim altüst oldu. Napalim el mahkum gidiyoruz doktora. Eşime kalsa eve ultrason alacak Boşver sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün inşallah bu sıkıntılı günler de geçecek. Biraz daha sabredecegiz bebisler için
Teşekkürler canım bugün lekelenmem kırmızıya döndü ne yapacağımı şaşırdımProgestan bende baş dönmesi yapıyordu, ben o yüzden onu gece yatmadan önce alıyordum. Birde banada doktor 3 günde bir iğne ve progestan vermişti normal yani
Canım hiç bozma moralini . Şu an bizim düşünmemeiz gereken sadece bebişlerimiz.yaza kKızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya
Bende öyleyim şuan acildeyim kese göremedi. Betaya bakacakBir de bu gün karnim agriyor kahverengi akinti oluyor sizce normal mi sizdede oluyor mu