Benim de gonalften kaynaklı oldu canım napalim başka birşey olmasın yeterkiAnladım canım korkulacaj birsey olsa doktorumuz söylerdi bende klomen kullandım gebelik olmadı diger ay kullanmadım oldu gebelik kist ondan mu dedim evet dedi olabilir
Hayırlısı olsun canım hakkında hamilelik kişiden kişiye değişiyormuş hatta ikinci hamilelik bile fark edermiş . Hafta sonu gidince söylersin bizede yazarsın canımSaol canım iş yerimde izin almam sıkıntı olmasa çoktan gitmiştim doktora doktorum bana baya bir uzak anca hafta sonu giderim dedim başka doktora da gitmek istemiyorum öyle işte napim ağrı girdikçe strese giriyorum
Amin inşallah iyi olsunlar benim dayımın eşınde vardı kist dogumda gitmiş . Olabiliyormuş canımBenim de gonalften kaynaklı oldu canım napalim başka birşey olmasın yeterki
Kırmızı renkte miydi canım Progestan kullanıyor muydun eğer kirmizi renkse önlem olarak bir git bence acileKızlar az önce baya bı kanamam oldu yaa agrimda var
Doktora git ihmal etme bence benim hafif lekem geldi onda gittim doktor bana progestan verdi kullanıyorum sende git doktora benceKızlar az önce baya bı kanamam oldu yaa agrimda var
İnşallahAmin inşallah iyi olsunlar benim dayımın eşınde vardı kist dogumda gitmiş . Olabiliyormuş canım
İnşallah canım sikinti değil ben ağrısını çekerim razıyım bebisine bir şey olmasın yeter kiAmin inşallah iyi olsunlar benim dayımın eşınde vardı kist dogumda gitmiş . Olabiliyormuş canım
canım çok geçmiş olsun.Kızlar cook moralim bozuk kanamam var şuan acileyim galiba düşük yapıyorum bana dua edin
Çok saol tatlım inş güzel haberler alırım buradanda yazarımHayırlısı olsun canım hakkında hamilelik kişiden kişiye değişiyormuş hatta ikinci hamilelik bile fark edermiş . Hafta sonu gidince söylersin bizede yazarsın canım
Canım hastaneye git hiç bekleme. İnşallah önemli tehlikeli bir şey değildirKırmızı renkti bundan önce lekelenme oluyodu progestan verdi doktorum ama bu öyle değil baya bı geldi ve ağrıdan duramıyorum
Şuan gidememki eşime ulaşamıyorum telefonu cekmiyo ki zaten mesafe 1 saat napicam bilmiyorum ağrım o kadar çok ki nefes bile alamıyorum resmenCanım hastaneye git hiç bekleme. İnşallah önemli tehlikeli bir şey değildir
Teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun.
Cnm bi acile git hic beklemeKırmızı renkti bundan önce lekelenme oluyodu progestan verdi doktorum ama bu öyle değil baya bı geldi ve ağrıdan duramıyorum
Cnm nasil oldun ne dedi doktorlar iii misinTeşekkür ederim
Ambulansi ara cnmŞuan gidememki eşime ulaşamıyorum telefonu cekmiyo ki zaten mesafe 1 saat napicam bilmiyorum ağrım o kadar çok ki nefes bile alamıyorum resmen
Cok sukur rabbime gelmis gecms olsun cnmKızlar beta 627 cıktı .Iyi dedi betan yükseliyor dedi ama kanamam var .hala şimdi eve geldim ayaklarımı uzattım yatıyorum
Sağol cnm ama iyi mi bilmiyorumCok sukur rabbime gelmis gecms olsun cnm
bilmiyorum ki benim dah mide bulantılarım yok herzamanki kadar yiyorum çokta dert etmiyorum artk ne kadar alırımyaa napicaz yaa. ben şuan midem bulanmasin diye surekli yiyorumm. Diyet falanda yapamam gibi me geliyor