2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İns ruyalariniz hayra yorumlanır Allah huzur ki bir gece uyku nasipetsin size iyi geceler

Yalnız değilsin canım her gece her gece değişik rüyalar İyi geceler tatlı uykuların olsun

aynı durumdayız tüm hayatım boyunca görmediğim kadar rüya gördüm hamilelikte ve hepsi de akılda kalıcı rüyalar oluyor İyi geceler

Bende insülin başlatır diye korkuyorum. Kendimden çok bebeğe zarar veriyorum gibi hissediyorum. Sağlıklı doğarlar inşallah
Amin canım inşallah
Bugün kontrolüm vardı doktor dahiliye ne derse onu yap dedi. Korkuyorum şeker aniden bebeğe zarar verir diye dedim. Bu kötü dusunceleri at ani bebek kaybi herkeste olabilir tek sebep şeker değil dedi içime biraz su serpti.

Bugün kontrolum vardı bebeğim 455 gram olmuş şuan sata göre tam 2 hafta önde gidiyor. Yüzü fındık burnu herşeyi tam bir bebek gibiydi. Yüzünü görmek çok mutlu etti beni. Haftaya detaylida birde renklide gösterir yüzünü insallah. Ayrıca karın krampları için normal dedi çok yürüyüş yapma ayakta kalma dedi

Son düzenleme:
Canım o iğne 28. Hafta da değil mi ? Bizde de var uyusmazlik , indirect combo testin pozitif falan mi çıktı da iğne vurdular

Riyamda şuan mevsimi olmayan bir meyve gördüm. Öyle tadı ağzıma falan gelmedi canım da istemedi ama yine de nenolur ne olmaz diye bulup alsam mı?

Riyamda şuan mevsimi olmayan bir meyve gördüm. Öyle tadı ağzıma falan gelmedi canım da istemedi ama yine de nenolur ne olmaz diye bulup alsam mı?
Bence yemelisin canım gerçek aşerme rüyada görülen yiyecek içecek sonuçta. Ben de kendimi kana kana bira içerken görmüştüm fakat tabiki içmedim hala içimde bir kuşku var o yüzden acaba Bi yudum alsamıydım diyorum hep

Cnm benim iş çok yoğun yediğim mecbur eriyor.çok yoruluyorum. Ssğlıkçıyım daha pazartesi günü covid şüpheli hastayla temasım var.Neyseki 24.haftada idari izne çıkıyorum. Resmen gün sayıyorum

Bizde 4 kız 5.miz erkek oldu. Ne kadar çok kız kardesliler varmis. anne baba ne dusunur bilmemde bizim için çok güzel hiç yabancı arkadasa gerek duymuyoruz şuan heleki evlendikten sonra
Aynen canım bi derdin sıkıntın olsa arayıp dertleşiyosun bi işin gücün olsa hemen çıkıp gelirler iyi oluyo kız kardeş inşallah benim kızlarımda öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…