İns ruyalariniz hayra yorumlanır Allah huzur ki bir gece uyku nasipetsin sizeIyi geceler kızlar 5 aydır rüya görmekten biktim artıkuyduğum süre boyunca sabah olsun akşam olsun yada öğle uykusu devamlı rüya görüyorum sanırım benim hormonlar baya tavan yapmış. Hepte kötü rüyalar kabus mu desem. Umarım bu akşam rahatla uyuyabilirim iyi geceler herkese
Amin canım sağol hepimize inşallahİns ruyalariniz hayra yorumlanır Allah huzur ki bir gece uyku nasipetsin sizeiyi geceler
Yalnız değilsin canım her gece her gece değişik rüyalarIyi geceler kızlar 5 aydır rüya görmekten yoruldum artıkuyduğum süre boyunca sabah olsun akşam olsun yada öğle uykusu devamlı rüya görüyorum sanırım benim hormonlar baya tavan yapmış. Hepte kötü rüyalar kabus mu desem. Umarım bu akşam rahatla uyuyabilirim iyi geceler herkese
Aynen canım cok değişik tatli uykular sana daYalnız değilsin canım her gece her gece değişik rüyalarİyi geceler tatlı uykuların olsun
aynı durumdayız tüm hayatım boyunca görmediğim kadar rüya gördüm hamilelikte ve hepsi de akılda kalıcı rüyalar oluyor İyi gecelerIyi geceler kızlar 5 aydır rüya görmekten yoruldum artıkuyduğum süre boyunca sabah olsun akşam olsun yada öğle uykusu devamlı rüya görüyorum sanırım benim hormonlar baya tavan yapmış. Hepte kötü rüyalar kabus mu desem. Umarım bu akşam rahatla uyuyabilirim iyi geceler herkese
Amin canım inşallahBende insülin başlatır diye korkuyorum. Kendimden çok bebeğe zarar veriyorum gibi hissediyorum. Sağlıklı doğarlar inşallah
Sağlıkla uğuruyla gelsin yuvanızaSlm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Bizde 4 kız 5.miz erkek oldu. Ne kadar çok kız kardesliler varmis. anne baba ne dusunur bilmemde bizim için çok güzel hiç yabancı arkadasa gerek duymuyoruz şuan heleki evlendikten sonraBizde 4 kızızbende kızlara alışkınım oğlum olsaydı ne yapardım bilmiyorum
Canım o iğne 28. Hafta da değil mi ? Bizde de var uyusmazlik , indirect combo testin pozitif falan mi çıktı da iğne vurdularKizlar ben Almina arzu doktor dan geldim bebeğim 23+1 bebegim eşi assagidaydi mis ondan olmuş bol bol istiharat verdi cuma günü birdaha detaylı ultrason gircem dua eksik etmeyin
Kan uyuşmazlığı vardı ona iğne vuruldum
Bence yemelisin canım gerçek aşerme rüyada görülen yiyecek içecek sonuçta. Ben de kendimi kana kana bira içerken görmüştüm fakat tabiki içmedim hala içimde bir kuşku var o yüzdenRiyamda şuan mevsimi olmayan bir meyve gördüm. Öyle tadı ağzıma falan gelmedi canım da istemedi ama yine de nenolur ne olmaz diye bulup alsam mı?
Yok negatif çıktı ama kanama olunca vurdular normal de 28 haftalık vuruyolar bir sıkıntı cikmazsaCanım o iğne 28. Hafta da değil mi ? Bizde de var uyusmazlik , indirect combo testin pozitif falan mi çıktı da iğne vurdular
Cnm benim iş çok yoğun yediğim mecbur eriyor.çok yoruluyorum. Ssğlıkçıyım daha pazartesi günü covid şüpheli hastayla temasım var.Neyseki 24.haftada idari izne çıkıyorum. Resmen gün sayıyorumSagol canım günümüz kutlu olsunçok geçmiş olsun ben daha olmadım korkutmayin ya
Gözün aydın canım bebisler iyi olsun da kiloyu takma yani görünüşü takma sonuçta önemli olan hamilelik sağlıklı ilerliyor mu. Kilo elbet verilir
Evet canım ben hep peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum. Günlük pedden daha rahat ediyorum. Sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekli
Vallahi tebrikler ben çoktan 6 kilo aldım bebiş de o kadar aşırı gitmiyor yani hepsini ben yiyorum
Benim bebiş de göstermiyor canım malesef kız ama çok utangaç
Benim de 50-55 dk sürdü canım yarım saat yetmez bence ama beş on dk sarksa bile alır doktorun. İç organlar uzun sürüyor detaylı videoları var youtubeda ben izlemiştim ordan bazı şeyleri sordum sen de bak istersen bir sürü detay var adı üstünde detaylı ultrason
Aynen canım bi derdin sıkıntın olsa arayıp dertleşiyosun bi işin gücün olsa hemen çıkıp gelirler iyi oluyo kız kardeşBizde 4 kız 5.miz erkek oldu. Ne kadar çok kız kardesliler varmis. anne baba ne dusunur bilmemde bizim için çok güzel hiç yabancı arkadasa gerek duymuyoruz şuan heleki evlendikten sonra
Yas gecti canimmecburenVuhuuuu çok hızlısın dostummm
Dogan buyuyup gidiyor canim 2. Yi nasipse hemen arkasindan düşünüyorum2.yi mi düşünüyorsun canım bende bazen diyorum arka arkaya olsunlar daha 1cisini görmeden dur bakalım diyorum sonra bilmiorum yaa yaşta var 35 olucak bebeğim doğunca