TSk ederim. Şuan 20+3.Gözünüz aydın Allah bağışlasın kaç haftalık bebeğiniz
Belli mi sizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TSk ederim. Şuan 20+3.Gözünüz aydın Allah bağışlasın kaç haftalık bebeğiniz
TSk ederim. Şuan 20+3.
Belli mi sizinki
İyi dayanıyor kız kardeşiniz.Benimki daha 11 haftalık Ekim annesiyim ama kız karrdesim 19 haftalik bugün gittiler doktora doktor kardeşime söylemedi eltisi biliyo cuma günü cinsiyet partisi yapacaklarmış zavallı kardeşim meraktan çatlıyor onacsurpriz yapacaklar
Amiin inşallah canım senden de razı olsunAyy Allah razı olsun canim. Çok teşekkür ederim.insallah. hepimizin işi gücü rast gitsin
Canım burda baya büyümüş tam anlaşılmaz istersen İkra meyra ya sorSlm kızlar 19haftalik gebelik cinsiyet tahmini yapabilen var mı anlalisiyor mu bilmioz cinsiyetini
Cok sevindim saglikli olmasina insaallah benim bebegimde sagliklidir heyecanla bekliyorum Allah hayirli evlat eylesin hepsini. Biz de 4 kiz kardesiz erkek kardesimiz yokSlm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Sağol cnm. İnşallah hepiniz sağlıklı hayırlı evlatlar alırız kucagimizaCok sevindim saglikli olmasina insaallah benim bebegimde sagliklidir heyecanla bekliyorum Allah hayirli evlat eylesin hepsini. Biz de 4 kiz kardesiz erkek kardesimiz yok
Bizde 4 kızız bende kızlara alışkınım oğlum olsaydı ne yapardım bilmiyorumCok sevindim saglikli olmasina insaallah benim bebegimde sagliklidir heyecanla bekliyorum Allah hayirli evlat eylesin hepsini. Biz de 4 kiz kardesiz erkek kardesimiz yok
Sordum oda 12 haftaya kadar bakıyormuş ona söylemiştim 12 hafta iken erkek demişti bugünde 19 haft dedim belki yine aynı şeyi der kardeismin bebeği merak ediyo işte cuma günü öğrenecek sonucuCanım burda baya büyümüş tam anlaşılmaz istersen İkra meyra ya sor
Sulale erkek, bakalım cuma akşamı öğreneceğizİyi dayanıyor kız kardeşiniz.
Maşallah.
Hayırla kucağınıza alın inşallah.. kaçıncı haftadasınız ? Belkş yanılma bi ihtimal olmaz mı ? Rüya gören tanıdıklardan yola çıksak filan bine bilim cinsiyetçiler kovalamadan beni bu erkek olsaydı iyiydi . Sen dua etmekten vazgeçme sakın duyuyoruz her an herşey olabiliyor biliyorsunKız babasida şimdiden düşüncelere dalıyor
Üç kız kolay mı birde bu devirde.
Bütün tanıdıklar bu defa erkek demişti ama tutmadı hiç kimsenin tahmini
20+3 de ilk tahmin yapıldı sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun kız erkek hiç farketmez. Ama yinede içimden hala erkek geciyor. Beni yanıltmaz esasında hislerim ama bu demek ki ilk olacakHayırla kucağınıza alın inşallah.. kaçıncı haftadasınız ? Belkş yanılma bi ihtimal olmaz mı ? Rüya gören tanıdıklardan yola çıksak filan bine bilim cinsiyetçiler kovalamadan beni bu erkek olsaydı iyiydi . Sen dua etmekten vazgeçme sakın duyuyoruz her an herşey olabiliyor biliyorsun
Bizde de hep kiz varO kız istiyor bütün
Sulale erkek, bakalım cuma akşamı öğreneceğiz
Çok çok geçmiş olsun canım, bol bol uzan mümkünse hiç kalkma. İnşallah bişey olmaz gönlünü ferah tutKizlar ben Almina arzu doktor dan geldim bebeğim 23+1 bebegim eşi assagidaydi mis ondan olmuş bol bol istiharat verdi cuma günü birdaha detaylı ultrason gircem dua eksik etmeyin
Kan uyuşmazlığı vardı ona iğne vuruldum
Tabiki rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ama her ikisinden de nasip etsin inşallah cümlemize .. herkes ister ikisinide.. rüya görmedin mi hiç ? Epeyde geç öğrenmişsin hiç tahmin etmediler mi öncesinde20+3 de ilk tahmin yapıldı sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun kız erkek hiç farketmez. Ama yinede içimden hala erkek geciyor. Beni yanıltmaz esasında hislerim ama bu demek ki ilk olacak
Yok tahmin etmediler hiç. Rüyamda Üç defa gördüm kızım olacakmış diye. Kucağıma bile aldım. Annemde kız görmüş ama onun rüyaları hep tersine çıkardı.Tabiki rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ama her ikisinden de nasip etsin inşallah cümlemize .. herkes ister ikisinide.. rüya görmedin mi hiç ? Epeyde geç öğrenmişsin hiç tahmin etmediler mi öncesinde
Hmmm.. rabbim ol der olur.. duanın gücüne inancımız sonsuz .. rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar versin herkesin gönlüne göre versin inşallahYok tahmin etmediler hiç. Rüyamda Üç defa gördüm kızım olacakmış diye. Kucağıma bile aldım. Annemde kız görmüş ama onun rüyaları hep tersine çıkardı.
Amin inşallah cnm
Kardeşimin de ilk bebeği hayırlısı ile . Benim de 2 kızım var 3. Cu bakalım ne olacak benim de 5 kiZ kardeşim var ailem de kız çok 6 kız kardeşiz bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ablamın biri 3 oğlan diğer kardeşimin direk 3 kızı var diğer ablamın 2 erkek 1 kızı var ksimet bakalım hayırlısı olsunBizde de hep kiz var