Amin cümlemize insallahHmmm.. rabbim ol der olur.. duanın gücüne inancımız sonsuz .. rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar versin herkesin gönlüne göre versin inşallah
Maşallah. Annem gilin de 4.torunuda kızKardeşimin de ilk bebeği hayırlısı ile . Benim de 2 kızım var3. Cu bakalım ne olacak benim de 5 kiZ kardeşim var ailem de kız çok 6 kız kardeşiz bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ablamın biri 3 oğlan diğer kardeşimin direk 3 kızı var diğer ablamın 2 erkek 1 kızı var ksimet bakalım hayırlısı olsun
İnsallah cümlemize cnmSağlıkla uğuruyla gelsin yuvanıza
Bende cok rüyamda mevsimsiz meyve gördüm yada canımın cektiği oldu ama umursamadım acıkcası yemezsem nolcak ki dedim insanları uğrastırmak istemedim bişide olmadıRiyamda şuan mevsimi olmayan bir meyve gördüm. Öyle tadı ağzıma falan gelmedi canım da istemedi ama yine de nenolur ne olmaz diye bulup alsam mı?
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza çok dikkat edin doktorunuzun tavsiyelerini mutlaka uygulayınKizlar ben Almina arzu doktor dan geldim bebeğim 23+1 bebegim eşi assagidaydi mis ondan olmuş bol bol istiharat verdi cuma günü birdaha detaylı ultrason gircem dua eksik etmeyin
Kan uyuşmazlığı vardı ona iğne vuruldum
Aa cok tesekkur ederim. Sagolun ya.Canım artık bebek büyüdüğü için tüm halde çıkmaz ekranda
Gunaydinlarrr bizde seni opuyoruzz sekerimmGunaydin kizlar öpüyorum hepinizi doktora gidenler hayirli haberle gelsin insallah
ahaha bende öyleyim kuzum arkadaşlarım dioki canın bisiler istesin enişte alsn bizde gelip yiyelimSelam kızlar ben hiç aşermiyorum ya istiyorum ki biraz nazlanayım eşim gidip alsın ama yok
Ay evet canim ya sırf bişeyler istemiş olmak için istesem mi diye aklimdan geçiyo artikahaha bende öyleyim kuzum arkadaşlarım dioki canın bisiler istesin enişte alsn bizde gelip yiyelim
Olsun canım sağlığı yerinde ya çok şükür maşallah oğluşunaBiz geldiiikkk :) Çok şükür her şey yolundaymış 413 gram olmuşuzAraştırma hastanesinde yaptırdım ben detaylı ultrasonumu o yüzden covidden dolayı eşimi içeri almadılar benim de video çekmeme izin vermediler Ama olsun sağlıklı olduğunu duymak yetiyor :) Doktor yüzünün fotoğrafını vermek için çok uğraştı ama beyefendi inat etti o kadar hareketliydi ki sabit durmadığı için net bir fotoğraf alamadık en son 4.denemede yine son anda hareket etti gözleri çıkmadı ama ağzı burnu çıktı en azından :)
Bu da benim Karan'ım :)
Çok şanslısınız gerçekten hep istemişimdir bir tanecik kız kardeşim olsa yeterdi yaBizde 4 kız 5.miz erkek oldu. Ne kadar çok kız kardesliler varmis. anne baba ne dusunur bilmemde bizim için çok güzel hiç yabancı arkadasa gerek duymuyoruz şuan heleki evlendikten sonra
Anladım canım çok geçmiş olsun şimdi nasilsinYok negatif çıktı ama kanama olunca vurdular normal de 28 haftalık vuruyolar bir sıkıntı cikmazsa
Maşallah canımm ağzına burnuna bak minnosum ya :)) Sen doya doya görmüşsündür eşine yazık olmuş merak etmiştirBiz geldiiikkk :) Çok şükür her şey yolundaymış 413 gram olmuşuzAraştırma hastanesinde yaptırdım ben detaylı ultrasonumu o yüzden covidden dolayı eşimi içeri almadılar benim de video çekmeme izin vermediler Ama olsun sağlıklı olduğunu duymak yetiyor :) Doktor yüzünün fotoğrafını vermek için çok uğraştı ama beyefendi inat etti o kadar hareketliydi ki sabit durmadığı için net bir fotoğraf alamadık en son 4.denemede yine son anda hareket etti gözleri çıkmadı ama ağzı burnu çıktı en azından :)
Bu da benim Karan'ım :)
Evet ama o da fotoğrafı görünce morali yerine geldi çünkü aynı babası bu kadar olur benimle alakası yokMaşallah canımm ağzına burnuna bak minnosum ya :)) Sen doya doya görmüşsündür eşine yazık olmuş merak etmiştir
Yaa :) O zaman havalara uçmuşturEvet ama o da fotoğrafı görünce morali yerine geldi çünkü aynı babası bu kadar olur benimle alakası yok
Beni ne kadar çok sevdiğini bir kez daha kanıtlamış oldun diyorYaa :) O zaman havalara uçmuştur
Evet canım sağlıklı olduğunu duymak dünyalara bedel zaten :)Olsun canım sağlığı yerinde ya çok şükür maşallah oğluşuna
Slm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Kizlar ben Almina arzu doktor dan geldim bebeğim 23+1 bebegim eşi assagidaydi mis ondan olmuş bol bol istiharat verdi cuma günü birdaha detaylı ultrason gircem dua eksik etmeyin
Kan uyuşmazlığı vardı ona iğne vuruldum
AminAmin cümlemize insallah
Maşallah. Annem gilin de 4.torunuda kızkalabalık aile güzeldir. Kimseye ihtiyaç duymazlar.
Sizinde 2. Kızınız varmış. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
İnsallah cümlemize cnm