2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hmmm.. rabbim ol der olur.. duanın gücüne inancımız sonsuz .. rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar versin herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin cümlemize insallah
Kardeşimin de ilk bebeği hayırlısı ile . Benim de 2 kızım var 🥰☺️ 3. Cu bakalım ne olacak benim de 5 kiZ kardeşim var ailem de kız çok 6 kız kardeşiz bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ablamın biri 3 oğlan diğer kardeşimin direk 3 kızı var diğer ablamın 2 erkek 1 kızı var ksimet bakalım hayırlısı olsun ☺️🙏🤲
Maşallah. Annem gilin de 4.torunuda kız 🙈 kalabalık aile güzeldir. Kimseye ihtiyaç duymazlar.
Sizinde 2. Kızınız varmış. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Sağlıkla uğuruyla gelsin yuvanıza 💞
İnsallah cümlemize cnm

Riyamda şuan mevsimi olmayan bir meyve gördüm. Öyle tadı ağzıma falan gelmedi canım da istemedi ama yine de nenolur ne olmaz diye bulup alsam mı?
Bende cok rüyamda mevsimsiz meyve gördüm yada canımın cektiği oldu ama umursamadım acıkcası yemezsem nolcak ki dedim insanları uğrastırmak istemedim bişide olmadı😂

Kizlar ben Almina arzu doktor dan geldim bebeğim 23+1 bebegim eşi assagidaydi mis ondan olmuş bol bol istiharat verdi cuma günü birdaha detaylı ultrason gircem dua eksik etmeyin
Kan uyuşmazlığı vardı ona iğne vuruldum
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza çok dikkat edin doktorunuzun tavsiyelerini mutlaka uygulayın

Biz geldiiikkk :) Çok şükür her şey yolundaymış 413 gram olmuşuz:KK68: Araştırma hastanesinde yaptırdım ben detaylı ultrasonumu o yüzden covidden dolayı eşimi içeri almadılar benim de video çekmeme izin vermediler :110: Ama olsun sağlıklı olduğunu duymak yetiyor :) Doktor yüzünün fotoğrafını vermek için çok uğraştı ama beyefendi inat etti o kadar hareketliydi ki sabit durmadığı için net bir fotoğraf alamadık en son 4.denemede yine son anda hareket etti gözleri çıkmadı ama ağzı burnu çıktı en azından :)

Bu da benim Karan'ım :)

Eklentiler

• 1615274809351.jpg
    1615274809351.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 66
Biz geldiiikkk :) Çok şükür her şey yolundaymış 413 gram olmuşuz:KK68: Araştırma hastanesinde yaptırdım ben detaylı ultrasonumu o yüzden covidden dolayı eşimi içeri almadılar benim de video çekmeme izin vermediler :110: Ama olsun sağlıklı olduğunu duymak yetiyor :) Doktor yüzünün fotoğrafını vermek için çok uğraştı ama beyefendi inat etti o kadar hareketliydi ki sabit durmadığı için net bir fotoğraf alamadık en son 4.denemede yine son anda hareket etti gözleri çıkmadı ama ağzı burnu çıktı en azından :)

Olsun canım sağlığı yerinde ya çok şükür maşallah oğluşuna 😊

Bizde 4 kız 5.miz erkek oldu. Ne kadar çok kız kardesliler varmis. anne baba ne dusunur bilmemde bizim için çok güzel hiç yabancı arkadasa gerek duymuyoruz şuan heleki evlendikten sonra
Çok şanslısınız gerçekten hep istemişimdir bir tanecik kız kardeşim olsa yeterdi ya 😅

Maşallah canımm ağzına burnuna bak minnosum ya :)) Sen doya doya görmüşsündür eşine yazık olmuş merak etmiştir 😂

Slm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.

Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah 🥰

Gozun aydin canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Biz de 4 kizkardesiz ❤️ insan her iki meyveden de istiyor ama tabi ki akli yerinde, saglikli hayirli eli yüzü düz olsun da gerisi bombos :)

Kizlar ben Almina arzu doktor dan geldim bebeğim 23+1 bebegim eşi assagidaydi mis ondan olmuş bol bol istiharat verdi cuma günü birdaha detaylı ultrason gircem dua eksik etmeyin
Kan uyuşmazlığı vardı ona iğne vuruldum

Gecmis olsun canim, neden oldu peki neden asagi inmis, cok mu ayakta kalmistin yormustun falan mi acaba kendini? Bol bol istirahat et, biseycik olmaz insaallah

Amin cümlemize insallah

Maşallah. Annem gilin de 4.torunuda kız 🙈 kalabalık aile güzeldir. Kimseye ihtiyaç duymazlar.
Sizinde 2. Kızınız varmış. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

İnsallah cümlemize cnm
Amin 🤲 ins Allah razı olsun 🤗

Selamlar herkese ☺️ bebiskolar da herkesler de iyidir insaallah. Cok sukur bugunlerimize :)

Şeker yüklemesi yaptiran yok henüz değil mi kızlar? Ben yarin yaptiricam 75 gr yapacak doktor. Şeker cikacak diye supheleniyorum cunku sanirim aranizda en cok kiloyu ben aldim 10 kiloyu gecti son 3 ayda bi anda aldim..

Gecen hafta saglik ocaginda yapilan testte de her seyim sınırda çıktı.. Sanirim çayı çok içtigim için de ferritin deposu da sinirda cikti, 8 civari :KK43:

Hap falan kullanmak istemiyorum ama sanirim artik doktorumdan vitamin isticem.
Sizler hangi vitaminleri kullaniyorsunuz, doktorunuz neler yazdi? Ozellikle balik bazi haftalar yiyemiyorum, omega 3 için ne kullaniyorsunuz?

Stresli bir doneme giricem, beslenmem de asiri disiplinli super degil yani. Sizce de vitamin kullanmam mantikli olmaz mi.. dayanamayip binde bir de olsa kahve sigara icerim diye de korkuyorum bastan beri icmedigim halde, ondan da istiyorum ekstra vitamini biraz da.

Kabizlik olayi da beni mahvetti.. magnezyum falan artik ne olabilirse kullanicam sanirim. Zeytinyaglari da ictim neler neler ise yaramiyor. Muz hergun yiyorum, bu kabizlik yapiyor olabilirmis bi de buna ara vericem yine olmazsa artik kullanicam kimyasal napayim..

Kizlar sizin de ozellikle uyurken gobeginiz karniniz agriyor mu? Resmen altina yastik koyup gobegimi yukseltmem lazim, yana dusup agriyor ya 🤦 adam gibi bir hamile yastigi alicam sanirim, var mi sizin kullandiginiz, memnun oldugunuz?

X