- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Ben radyologa baktrdm. Goruntuleri parca parca verdi. Perinatolog bebegn tum halinin goruntsnu veryor mu? Bi de sanrm süre de epey fark ediyor. Burdakiler hep 1 saatten bahsedyor. Radyolog 20 dk bakmsti. Neyse bu da boyle olsn napimGenel bakıyor dedi kendi arkadaşı olmasına rağmen yönlendirmedi. Perinatolog uzman olduğu için onu tercih etti. Birde raporu daha iyi hazırlıyormuş unuttum bunu eklemeyi
Heyecanlilar kıyamam çok mutlu olacaklarSöylemedim cnm zaten onlar baştan beri kız istiyordu.
Süpriz yapayım diyorum. Birde dersem. Bütün mahalleye dağıtırlar
Kız babasida şimdiden düşüncelere dalıyorHeyecanlilar kıyamam çok mutlu olacaklar
Herkesi şaşırtacak senin prenses. Zorluğu veren kolaylığını da verir içinizi ferah tutun. Tabi zor kız çocuğunu koruyup kollaması ama onlar da cevval olur annesi tuttugunu koparan kızlar olur inşallahKız babasida şimdiden düşüncelere dalıyor
Üç kız kolay mı birde bu devirde.
Bütün tanıdıklar bu defa erkek demişti ama tutmadı hiç kimsenin tahmini
Ammiiiin inşallah cnm. Cümlemize inşallah.Herkesi şaşırtacak senin prenses. Zorluğu veren kolaylığını da verir içinizi ferah tutun. Tabi zor kız çocuğunu koruyup kollaması ama onlar da cevval olur annesi tuttugunu koparan kızlar olur inşallah
Inşallah benim gönlümde hep iki kız vardı Rabbim dualarımı kabul etti çok şükürAmmiiiin inşallah cnm. Cümlemize inşallah.
Sende bir taşla iki kizin olacak inşallah. Maşallah hep ikiz istemisimdir.
Eşime bugün hata diyorum çocuğu 4 lü elim. Şimdiden hazırlıklı ol dedim
Insallah canimSağol cnm. Amin inşallah aralarındaki muhabbet çok çok iyi olur.
Bu duruma alışamadım daha... İçimden hala erkek geciyor.
Allah kolaylığını veriyor cnm. Bende yalnız büyüttüm. Kızım 2 yaş 2,5 aylikti doğum yaptığımda. Zor günler geçirdim ama şuan çok şükür diyorum. İkiz gibi giyindiriyorum. Beraber hem kavga hem oyun oynuyorlar. İlk başta zaten uyuyor bebisler cnm. Yani altını alıp. Emzirir yatirirsin geri.Inşallah benim gönlümde hep iki kız vardı Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür
Bazen kendi kendime düşünüyorum zor olacak nasıl bakarız falan diye buraya girip senin yazdıklarını okuyunca iyice hevesleniyorum valla doğurduktan sonra 3.ye atlayasım geliyor
Şu ilk başta genelde uyuduklarına bi eşim inanmıyor ha çocuklar ağızlarında emzikle halay mi çekecekler ne yapacaklarsa. Küçücük zaten onların canları ne gazı falan olmazsa hasta degilse huysuzlanmaz ki yenidoğan.Allah kolaylığını veriyor cnm. Bende yalnız büyüttüm. Kızım 2 yaş 2,5 aylikti doğum yaptığımda. Zor günler geçirdim ama şuan çok şükür diyorum. İkiz gibi giyindiriyorum. Beraber hem kavga hem oyun oynuyorlar. İlk başta zaten uyuyor bebisler cnm. Yani altını alıp. Emzirir yatirirsin geri.
3.cüye atlama en az 4-5 senemi alır. Sen çift dikiş attın cnm
İnsallah cnmInsallah canimhayirlisi olsun alisirsin yakinda
Büyük kızım iş konusunda fazla becerikli değil ama ikinci kızımın elinden hersey geliyor.Şu ilk başta genelde uyuduklarına bi eşim inanmıyor ha çocuklar ağızlarında emzikle halay mi çekecekler ne yapacaklarsa. Küçücük zaten onların canları ne gazı falan olmazsa hasta degilse huysuzlanmaz ki yenidoğan.
Sonra da dediğin gibi kavga ederler oynarlar büyürler inşallah
Senin kızlar küçük kıza bakarlar sana da evde yardim ederler maşallah
Amin cnm cümlemize inşallah. Kızı ücledim
Ben çocuk büyütmeyi görümcemde gördüm zaten. Annem kardeşimi hep kucağında gezdirirdi yatırınca bağırırdı görümcem aynı senin dediğin gibi emzirir altını alır koyar pusete mutfağa götürür yemeğini yapar. Çocuk ağlar hemen koşup almaz bir iki dakika bekler. Bi de gazlı bebekti onunki ona rağmen maşallah. Bizim kızlar da öyle sakin olurlar inşallahİnsallah cnm
Büyük kızım iş konusunda fazla becerikli değil ama ikinci kızımın elinden hersey geliyor.
İnsallah ya, şimdiden seviniyorlar hayaller kuruyorlar.
Ya deneye deneye çocuklar büyüyor. Huyunu suyunu öğrenin nce hersey yolunda gidiyor. Gazı bile olsa her yöntemi deme. Birine tepki veriyorlar. Evet ilk haftalarda uyuyorlar. Hata kucağa alistirmasan uyaniyorlar, sen emzir altını al geri yatır kendi kendilerine geri dalıyor lar geri uykuya
Hersey senin elinde cnm. Panik yapmicaksin. Hemen agliyinca almicaksin. Bebekler biliyor herseyi. Maşallah diplomalilarBen çocuk büyütmeyi görümcemde gördüm zaten. Annem kardeşimi hep kucağında gezdirirdi yatırınca bağırırdı görümcem aynı senin dediğin gibi emzirir altını alır koyar pusete mutfağa götürür yemeğini yapar. Çocuk ağlar hemen koşup almaz bir iki dakika bekler. Bi de gazlı bebekti onunki ona rağmen maşallah. Bizim kızlar da öyle sakin olurlar inşallah
Aynen canım erken gitmiştim ben de erken bitti isim. Benim ailede tansiyon var ya o yüzden "noche" diye bir şey var çentik deniyor kan akışında. Korktum öyle bir sey çıkar diye. Doktor söylememişti ben sordum var mı diye. Sonra gösterdi bak düz gidiyor kan akışı çentik yok dedi. Preeklampsi riski oluyor mesela çentik çıkınca Allah korkusun. Rabbim güzel haberler aldırsın inşallah işin gücün rast gitsin
Canım artık bebek büyüdüğü için tüm halde çıkmaz ekrandaBen radyologa baktrdm. Goruntuleri parca parca verdi. Perinatolog bebegn tum halinin goruntsnu veryor mu? Bi de sanrm süre de epey fark ediyor. Burdakiler hep 1 saatten bahsedyor. Radyolog 20 dk bakmsti. Neyse bu da boyle olsn napimtesekkur ederim bilgi icin
Valla bastan beri hep erkek. Ama bir yanimda kiz diyorİçinden ne geçiyor senin?
/benim hislerim. Beni yanılttı bu defacin, Rus takvimide öyle
Benim kizi da her ağladığında almazdim kucağıma.. sağına soluna yastik koyardim yatar vaziyette mama sandalyesine koyardım. odaya girince ağlardı. odadan çıkar cikmaz susardiHersey senin elinde cnm. Panik yapmicaksin. Hemen agliyinca almicaksin. Bebekler biliyor herseyi. Maşallah diplomalilar
Aynen anneler anlıyor ne zmn agrisoöi ne zmn sızısı ne zamanda kucak istediklerini. Walla bebis sevmeyi özledik. Mis kokulu oluyorlar ya öpmeye kiyamiyorsunBenim kizi da her ağladığında almazdim kucağıma.. sağına soluna yastik koyardim yatar vaziyette mama sandalyesine koyardım. odaya girince ağlardı. odadan çıkar cikmaz susardiEmeklemeyi sürünmeyi de bilemezdi. . Numaradan ağladığını farketmistim çok küçükken. Çok tatlı oluyor sipalar yaa çok özledim bebekliğini
Gözünüz aydın Allah bağışlasın kaç haftalık bebeğinizAynen senin içinden kız geçmişti. Sagol cnm. Kızı 3.liceyiz
Ama daha içinden erkek geciyor desem ne dersin