- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanında biriyle git. Bizim ailede yaptıranlar hep bunu tavsiye etti.Arkadaşlar yarın gebelik şekeri ölçtürmeye gidecem ailemde çok fazla şeker hastası var mecburen yaptıracam çok mide bulandırıcı oluyor diyorlar daha önce şeker yüklemesi yaptıranlar dedikleri gibi çok mu kötü
Zor isin ama dogru diyon disarda calisirken oyle oluyorYaş 24 Dü degilmi?
Maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Çocuk olunca hersey çocuk etrafında dönüyor.
Olunca anlarsın ne demek istedigimi. Yani sen kendine almıyorsun bebise alıyorsun. Her yönden fedakarlik yapiorsun
Kız ben akşam olunca pestilim çıkıyor. Sabah kalkınca mesai başlıyor taki çocuklar yatana kadar.
Anca akşamdan akşama oda uya kalmadan sohbet edersin. Televizyon bile açmıyorum. İnsan akşamları sessizliğin tadını çıkartıyor. Birde sohbet mi edecem
Yok canım ya bana 50 lik yapılmıştı. Hani böyle için kötülenince falan anenelerimiz şekerli su yapıp içirir ya onun gibi düşünArkadaşlar yarın gebelik şekeri ölçtürmeye gidecem ailemde çok fazla şeker hastası var mecburen yaptıracam çok mide bulandırıcı oluyor diyorlar daha önce şeker yüklemesi yaptıranlar dedikleri gibi çok mu kötü
Sana katılıyorum canım bizim de beş sene oldu öncesinde de bir beş sene sevgililik var ama yaşım el verse bir beş sene daha cicim aylarına devam ederdikAaa ask olsun kiz bizim cicim aylarimiz hic bitmez dem oyle saka bir yana da ben 3 sene ye yakin balayinda olmayi planladim yaptim da bebek olunca boyle olamazmiyiz ki sohbet muhabbet birbirimize zaman ayirma
Tam kaçıncı hafta ve günde gidiyorsun canımArkadaşlar yarın gebelik şekeri ölçtürmeye gidecem ailemde çok fazla şeker hastası var mecburen yaptıracam çok mide bulandırıcı oluyor diyorlar daha önce şeker yüklemesi yaptıranlar dedikleri gibi çok mu kötü
3 sene balayı nasıl olduAaa ask olsun kiz bizim cicim aylarimiz hic bitmez dem oyle saka bir yana da ben 3 sene ye yakin balayinda olmayi planladim yaptim da bebek olunca boyle olamazmiyiz ki sohbet muhabbet birbirimize zaman ayirma
Sen hangi semttesin canım?Tam kaçıncı hafta ve günde gidiyorsun canım
Cok guzel canim anlatilamaz3 sene balayı nasıl oldu
Ayrıntılıya gittin mi sen ne yaptın bu arada?Tam kaçıncı hafta ve günde gidiyorsun canım
Bende baktim 30 a kalmis iki sene anam dedim bebek dustu aklimiza hemen yaptikSana katılıyorum canım bizim de beş sene oldu öncesinde de bir beş sene sevgililik var ama yaşım el verse bir beş sene daha cicim aylarına devam ederdik
İyi valla tebrik ederim. Biz ilk zaman balayının çocuksuz hayatın kıymetini bilemedik ya. Tabi bi de o zamanlar işimiz yeni evimiz yeni geçim kaygısı var.Cok guzel canim anlatilamaz
Haklisin canim biz isimizi gucumuzu kurmustuk coktan oyuzden rahat takildik bizde hayata yeni atilsaydik bizde yapamazdik boyleİyi valla tebrik ederim. Biz ilk zaman balayının çocuksuz hayatın kıymetini bilemedik ya. Tabi bi de o zamanlar işimiz yeni evimiz yeni geçim kaygısı var.
O kadar kötü mü eşim çalışıyor arkadaşımı arayayım o zamanYanında biriyle git. Bizim ailede yaptıranlar hep bunu tavsiye etti.
Mali müşavirdiniz değil mi siz kendi işinizdiHaklisin canim biz isimizi gucumuzu kurmustuk coktan oyuzden rahat takildik bizde hayata yeni atilsaydik bizde yapamazdik boyle
Aynı canım ben de 30 a bir kala bebiş geldiğinde tam otuz olacağım en azından ikinciyi istersem yapabilecek bir yaşta olayım diye yaptıkBende baktim 30 a kalmis iki sene anam dedim bebek dustu aklimiza hemen yaptik
Evet canimMali müşavirdiniz değil mi siz kendi işinizdi
İnşallah benim de öyle olur gözümü korkuttular çok miden bulanır tuvalete yakın bir yerde otur bekle falan dediler teşekkür ederim içim rahatladıYok canım ya bana 50 lik yapılmıştı. Hani böyle için kötülenince falan anenelerimiz şekerli su yapıp içirir ya onun gibi düşün
Iyi yaptin canim ben bebegim dogduktan 3 ay sonra yeni yasa gircem ayyy fenaAynı canım ben de 30 a bir kala bebiş geldiğinde tam otuz olacağım en azından ikinciyi istersem yapabilecek bir yaşta olayım diye yaptık