2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İyi valla tebrik ederim. Biz ilk zaman balayının çocuksuz hayatın kıymetini bilemedik ya. Tabi bi de o zamanlar işimiz yeni evimiz yeni geçim kaygısı var.
Biz eşimle sevgililik döneminde atama stresini birbirimize çok yansıttık beş yıllık sevgililiğin dört yılı birbirimizden uzakta çok yıpratıcı geçmişti hatta annem bunlar evleniyorlar ama kesin boşanır demiş 😂😂 bizim için her şey evlilikle güzelleşti artık birbirimizden uzak olmayacağımız duygusu bütün kavgaları huzursuzlukları bitirdi biz bütün kavgaları evlenmeden yapmışız meğer🤣🤣

Insanlarin dediklerini cok duymamaya calis canim cok korkutuyorlar insani sanki kendileri bu donmelerden hic gecmemisler gibi
Aslında bana yaptırma diyen de çok oldu ama ailede şeker hastalığı çok ve bebeğim tüp bebek olunca ona zararı olmasın diye yaptıracam çok kilolu doğabilirmiş veya şeker hastası olabilirmiş o yüzden yaptırma diyenleri dinlemicem ama bulantı yüzünden çok gözümü korkuttular teşekkür ederim kulaklarımı söyleyenlere tıkayıp gidecem artık

Aslında bana yaptırma diyen de çok oldu ama ailede şeker hastalığı çok ve bebeğim tüp bebek olunca ona zararı olmasın diye yaptıracam çok kilolu doğabilirmiş veya şeker hastası olabilirmiş o yüzden yaptırma diyenleri dinlemicem ama bulantı yüzünden çok gözümü korkuttular teşekkür ederim kulaklarımı söyleyenlere tıkayıp gidecem artık
Esiniz gelebilirse yanınızda olsun saglik ocaginda da yapiyorlar bilginize

Melikgazi/Ildem canım, sen ?

Gittim gecen pazartesi çok güzel geçti bebisi 1 saatten fazla gördüm, özele gittim eşim de girip görmek istedi. Bir sorun yok şükür her sey iyiydi

Anladim canım 24 dolduktan sonra yapmıyorlar miydi
Doktorum 24-28 hafta arası dedi hatta pazartesi yaptırayım dedim o zaman dedim olur dedi bu hafta şeker yüklemesi yaptırıp haftaya sonucuyla kontrole gidecem ona göre gerekirse ilaç düzenlemesi yapılacak yada diyet verilecek

Doktorum da sağlık ocakları yapıyor demişti hemşire yapılmıyor deyince ben de şaşırdım sağlık ocağı olsaydı çok iyiydi evime yakındı en azından
Ben sordum allahtan yapılıyor benimde dibimde hemen saglik ocagi iyi oldu benim için kolay biseymis canim ac karnina veriyorlar glikozu kan aliyorlar sonra karnini doyuruyon bir daha aliyorlar bitti😊

Ben sordum allahtan yapılıyor benimde dibimde hemen saglik ocagi iyi oldu benim için kolay biseymis canim ac karnina veriyorlar glikozu kan aliyorlar sonra karnini doyuruyon bir daha aliyorlar bitti😊
Kan tahliline alıştım artık ama şeker yüklemesinin de kolay olmasına sevindim bir an önce yaptırayım da tereddüt kalmasın aklımda

Kızlar detaylı ultrason doppler çektirdiniz mi uada hastane buldunuz mu? Ben İstanbul Laboratuvarı ve Görüntülemeden fiyat aldım 450 tl ama hastane bile değil harhlde orası güvenemedin. Ayrıca doğpler için özel eğitim almış doktorların bakması gerekiyormuş. İstanbulda güvenilir bir doktor veya hastane bulan yardım edebilir mi? Bir de diyat bilgisi rica etcem.

Kızlar detaylı ultrason doppler çektirdiniz mi uada hastane buldunuz mu? Ben İstanbul Laboratuvarı ve Görüntülemeden fiyat aldım 450 tl ama hastane bile değil harhlde orası güvenemedin. Ayrıca doğpler için özel eğitim almış doktorların bakması gerekiyormuş. İstanbulda güvenilir bir doktor veya hastane bulan yardım edebilir mi? Bir de diyat bilgisi rica etcem.
Hangi yakadasın canım

Melikgazi/Ildem canım, sen ?

Gittim gecen pazartesi çok güzel geçti bebisi 1 saatten fazla gördüm, özele gittim eşim de girip görmek istedi. Bir sorun yok şükür her sey iyiydi

Anladim canım 24 dolduktan sonra yapmıyorlar miydi
Deyatlıda 1 saat bakıyorlar mı 😲

Anadolu yakasındayım ama güvenilir bir yer olsun farketmez yani avrupa yakasında da giderim
Canım ben Pendik te yaptıracağım emsey hastanesinde Oya Pekin diye bir kadına perinatalog 600 lira bunun dışında araştırdığım kadarıyla Fetus Prental Tanı diye bir yer bulmuştum Bağdat caddesinde ama fiyatlarını bilmiyorum pahalıdır diye aramadım😅Oya Pekinden yaptıranların memnun kaldıklarını duydum 😊

X