- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Evet canım seninki en az 2 saat sürerO zaman 2 bebek yapar sana 2 saat 20 dakika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım seninki en az 2 saat sürerO zaman 2 bebek yapar sana 2 saat 20 dakika
Eşini aldılar mi iceriye tek mi girdin peki?Evet canım seninki en az 2 saat sürer
Kız benim çevremde olan kişiden bahsettim herkes bakabilecegi kadar çocuk yapar. Allah herkesin gönlüne göre versin insallahYani zaten doğurup da sokağa salacak halim yok ya canım. Ben zaten çalışıyorum bu halimde 4 çocuk diyorsam gözüm yiyor da diyorum. Yoksa sefil olacak kendime yük göreceğim çocuğu niye isteyeyim.
Bak şimdiden başlamışsın bebise almayaEvet 24 oldum gecen ay :) Olsun ya çocuk olsun da her şey onun olsun şimdiden bile kendime 1 tane hamilelik te giyilecek bir şey aldım ablam var onun verdiklerini giyiyorum zaten korona var bir yere gidilmiyor , hep bebişe almak istiyorum :)
Aynen cnmZor isin ama dogru diyon disarda calisirken oyle oluyor
Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen insan tek yalnız kalmak istiyor bizim de 14 yıllık evliyimDaha yeni evlisin cicim ayıların daha senin...
Bende nerdeyse 9 senedir evligim. O yüzden devir değişiyor. Eşinden bıkma değilde, birauöz yalnız takılmak iyi geliyor.
Bazen oluyor eşini bogazliyasin geliyor hormonlar işte
Çok teşekkür ederim. Hemen araştırmaya başlıyorumCanım ben Pendik te yaptıracağım emsey hastanesinde Oya Pekin diye bir kadına perinatalog 600 lira bunun dışında araştırdığım kadarıyla Fetus Prental Tanı diye bir yer bulmuştum Bağdat caddesinde ama fiyatlarını bilmiyorum pahalıdır diye aramadımOya Pekinden yaptıranların memnun kaldıklarını duydum
Benim yarım saat sürdü canım senin çok sürmüş1 saat 10 dakika sürdü kuzum benim
Yaptir canim doktorun onerdiyse gerekli bence insallah problem çıkmaz sonuclarinda
Anadolu yakası kartalnsehir hastanesi didar Kurt var çok iyi tam 3:50 ara düşüyor sıra alabiliyorsun kayıt açıksaKızlar detaylı ultrason doppler çektirdiniz mi uada hastane buldunuz mu? Ben İstanbul Laboratuvarı ve Görüntülemeden fiyat aldım 450 tl ama hastane bile değil harhlde orası güvenemedin. Ayrıca doğpler için özel eğitim almış doktorların bakması gerekiyormuş. İstanbulda güvenilir bir doktor veya hastane bulan yardım edebilir mi? Bir de diyat bilgisi rica etcem.
Aldılar canım özel muayenehaneydiEşini aldılar mi iceriye tek mi girdin peki?
Almaz mıyım ya neler neler aldim :)Kız benim çevremde olan kişiden bahsettim herkes bakabilecegi kadar çocuk yapar. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Bak şimdiden başlamışsın bebise almaya
Aynen cnm
Gitmeden özellikle sordum ne kadar sürüyor diyeBenim yarım saat sürdü canım senin çok sürmüş
Ne demek canım Bir de Arkadaşım Sultanbeyli’inde Saygı Hastanesinde 450 liraya yaptırmış ama doktor radyolog aklında bulunsunÇok teşekkür ederim. Hemen araştırmaya başlıyorum
Ben hiçbir şey sormadım valla kaç saat sürüyor neye bakılıyor falan perinatolog bulunca direkt atladım.Aldılar canım özel muayenehaneydi
Almaz mıyım ya neler neler aldim :)
Gitmeden özellikle sordum ne kadar sürüyor diye
Demekki yerinden yerine değişiyor özellikle baktığı bişey oldumu canımGitmeden özellikle sordum ne kadar sürüyor diye
Yarım saat de fena değil kontrole gittiğimde doktor çok yoğun değilse iki bebeğe yarim saat bakıyor normalde benim renkliyi de acıyor. Allah razı olsun milyon tane de fotoğraf veriyorDemekki yerinden yerine değişiyor özellikle baktığı bişey oldumu canım
Evet canım yarım saattede tek tek anlattı herşeyini gösterdi ama 1 saat sürdü deyince acaba özellikle başka bişeyemi baktı diye merak ettim.malum detaylıda da gittiğin yere göre cihazda da değişiklik vardır.Yarım saat de fena değil kontrole gittiğimde doktor çok yoğun değilse iki bebeğe yarim saat bakıyor normalde benim renkliyi de acıyor. Allah razı olsun milyon tane de fotoğraf veriyor
Evde albüm yapacak kadar ultrason fotoğrafı var şu an renklisi ayrı siyah beyazı ayrı
Seninkini hatırlıyorum gülücük atmış annesine prenses çok tatlıydı maşallahEvet canım yarım saattede tek tek anlattı herşeyini gösterdi ama 1 saat sürdü deyince acaba özellikle başka bişeyemi baktı diye merak ettim.malum detaylıda da gittiğin yere göre cihazda da değişiklik vardır.
Ayy ne güzel benim doktorum özel hastanede ama renklisi yok siyah beyaz hep onda da genelde baş çevresi ölçümünden resim veriyor yüzünü falanda görmüyorum o yüzden ilk defa detaylıda bebeğimin renkli ultrason resmi oldu
Aynen öyle canım belli bi haftadan sonra ekrana sığmıyorlar zaten.rutin bakacakları şeylere bakıp söylüyorlar.senin bebişlerin ikisi yan yana olan resimleri var mıSeninkini hatırlıyorum gülücük atmış annesine prenses çok tatlıydı maşallah
14-15.haftalardan sonra bakacak bir sey de yok ki baş karın uyluk ölçüp kaç gram olmuş onu söylüyor boyunu söylüyor rahim ağzına bakıyor sonra oyuncak gibi acıyor renkliyi izliyoruz ikisini yan yana yakalayıp fotoğraf vermeye çalışıyor ama artık bir tanesi bile ekrana sığmıyor ikisi nasıl sığsın
Bence ikiz bebek icin uygun kuzum fiyat hangi gün senin randevuBen hiçbir şey sormadım valla kaç saat sürüyor neye bakılıyor falan perinatolog bulunca direkt atladım.
Benim muayene olduğum hastaneye hafta da 2 gün geliyormuş ayrı odası var mı bilmiyorum 800 tl dediler ücrete de ikiz bebek için
Parmak boğumlarını defalarca saydı bir de 2 ser kez baktı sanırım emin olmak icin:)Demekki yerinden yerine değişiyor özellikle baktığı bişey oldumu canım
Aynen cnm öyle oluyor.Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen insan tek yalnız kalmak istiyor bizim de 14 yıllık evliyim
Ne aldın kız çok merak ettim şimdi.Aldılar canım özel muayenehaneydi
Almaz mıyım ya neler neler aldim :)
Gitmeden özellikle sordum ne kadar sürüyor diye
Evet canim
Bilemedim yani şimdi beni omkadar sarsmadı ama bünye meselesi belki de.İnşallah benim de öyle olur gözümü korkuttular çok miden bulanır tuvalete yakın bir yerde otur bekle falan dediler teşekkür ederim içim rahatladı