2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Senin rüyalar biraz ikisini saglikla kucağına alabilme korkusu gibi duruyor. Neyse ki son rüyada ikiside doğmuş :) varsın kara olsunlar kara böcüklerim diye seversin 😂😂
Eşim de esmer ben de esmerim zaten pamık gibi bir sey beklemiyordum da gerçeklerle rüyamda yüzleşmek hoş olmadı 🤣

Benim de hayalim 2 kız 2 erkek ama 3şim saçmalama arabaya bile sığmaz 4 çocuk diyor 😂😂😂😂
Sen gönlüne sığdırsan onlar nerelere sığar da bakma işte dedim. Kendileri sobalı 4 odalı ama küçücük çocuk odası olan evde 4 çocuk büyümüşler bize gelince 5 odalı koca eve sığdıramıyoz
İşte bahane cnm. Sen istedikten sonra Allahim riskini veriyor.

Baka biliyorsan yap. Ama bazıları bakamıyor ve doğuruyor onlara çok kızıyorum.
Benim cevremdede var 4-5 cocuklu kişiler. Çocukların üstü başı kirli. Bakmıyorlar birsey almıyorlar (maddi durumları var)...burun bir yerden akıyor. Ben temiz çocuk severim. Üstü başı temiz olacak. Ona iyi bir eğitim verebileceksin (dini konudan). Tek dogurmak la olmuyor bazı seyler

Söylemem kiz canın falan çeker 😂 8 aylık evliyim ben
Daha yeni evlisin 🥰 cicim ayıların daha senin...
Bende nerdeyse 9 senedir evligim. O yüzden devir değişiyor. Eşinden bıkma değilde, birauöz yalnız takılmak iyi geliyor.

Bazen oluyor eşini bogazliyasin geliyor 😂😂😂 hormonlar işte

Allah yardımcın olsun canım senin ki daha zormuş ben ilk başlarda günde 2 alıyordum bi ara tamamen bıraktım 3 gün geçti bulantim sonra yine devam etti şu an teke düşürdüm. Fayda ediyor çok şükür prilam niye vermedi ki sana
Sağolasın canım prilam hic duymadım benim bulantılarım çok ağırdı herşey kokuyor yediğim herşeyi geri çıkarıyordum artık banyodan salina

Daha yeni evlisin 🥰 cicim ayıların daha senin...
Bende nerdeyse 9 senedir evligim. O yüzden devir değişiyor. Eşinden bıkma değilde, birauöz yalnız takılmak iyi geliyor.

Bazen oluyor eşini bogazliyasin geliyor 😂😂😂 hormonlar işte
Aslında ben de yalnızlığa çok alışkın biriyim, 9 senem öğrenci yurtlarında geçti kendime vakit ayirirdim. Şimdilik de çalışmıyorum Yüksek lisansı da evde online yapıyorum o yüzden eşim hafta sonu çalışmak zorunda olunca canım sıkıldı zaten hafta ici yalnızım 😂 Cicim ayları kaldi mi bilmem hemen bebiş istedik 1 ay korona olduk 2. Aya gebeydim :)

Sağolasın canım prilam ı hiç duymadım benim bulantılarım çok ağırdı herşey kokuyor ne yersem çıkarıyodum banyodan salona emekleyerek geliyordum onzyd bile kesmedi ama doktor bu ilacın artık bir üstü yok dedi
Allah yardımcın olsun canım senin ki daha zormuş ben ilk başlarda günde 2 alıyordum bi ara tamamen bıraktım 3 gün geçti bulantim sonra yine devam etti şu an teke düşürdüm. Fayda ediyor çok şükür prilam niye vermedi ki sana

Aslında ben de yalnızlığa çok alışkın biriyim, 9 senem öğrenci yurtlarında geçti kendime vakit ayirirdim. Şimdilik de çalışmıyorum Yüksek lisansı da evde online yapıyorum o yüzden eşim hafta sonu çalışmak zorunda olunca canım sıkıldı zaten hafta ici yalnızım 😂 Cicim ayları kaldi mi bilmem hemen bebiş istedik 1 ay korona olduk 2. Aya gebeydim :)
Vay vay vay. Acele etmişsiniz bebis için 😂

Kız daha dur cicim ayları bitmemiş daha. Bizim bitti 😂 artık rutin hayat. Yanlı olsam göbek atıyorum artık 😂😂😂 bu sevmekle sevmemekle alakası yok. Artık o heyecan kalmıyor hersey normal hayat gibi geçiyor 😉
Bizde 9 senede 3 cocuk

Kız daha dur cicim ayları bitmemiş daha. Bizim bitti 😂 artık rutin hayat. Yanlı olsam göbek atıyorum artık 😂😂😂 bu sevmekle sevmemekle alakası yok. Artık o heyecan kalmıyor hersey normal hayat gibi geçiyor 😉
Bizde 9 senede 3 cocuk
Öncesinde 6 sene sevgiliydik, gezdik tozduk ikimizin de aileler yaşlı biz genç anne baba olalım istedik insallah dogr u bir karar vermisizdir, kalabalık aileyi çok severim Allah nasip ederse 4 çocuk istiyorum 🤗 Ya tabi ilk günkü gibi olmaz her şey monotonlaşır olsun aile olmayı öğreniyoruz iste daha yeni yeni birlikte. Maşallah canım ben de arayı çok açmak istemem senin gayet ideal

Bizde 9 senede 3 cocuk
Aaa ask olsun kiz bizim cicim aylarimiz hic bitmez dem oyle 😅 saka bir yana da ben 3 sene ye yakin balayinda olmayi planladim yaptim da 😅 bebek olunca boyle olamazmiyiz ki sohbet muhabbet birbirimize zaman ayirma

Öncesinde 6 sene sevgiliydik, gezdik tozduk ikimizin de aileler yaşlı biz genç anne baba olalım istedik insallah dogr u bir karar vermisizdir, kalabalık aileyi çok severim Allah nasip ederse 4 çocuk istiyorum 🤗 Ya tabi ilk günkü gibi olmaz her şey monotonlaşır olsun aile olmayı öğreniyoruz iste daha yeni yeni birlikte. Maşallah canım ben de arayı çok açmak istemem senin gayet ideal
Yaş 24 Dü degilmi?
Maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Çocuk olunca hersey çocuk etrafında dönüyor.
Olunca anlarsın ne demek istedigimi. Yani sen kendine almıyorsun bebise alıyorsun. Her yönden fedakarlik yapiorsun
Aaa ask olsun kiz bizim cicim aylarimiz hic bitmez dem oyle 😅 saka bir yana da ben 3 sene ye yakin balayinda olmayi planladim yaptim da 😅 bebek olunca boyle olamazmiyiz ki sohbet muhabbet birbirimize zaman ayirma
Kız ben akşam olunca pestilim çıkıyor. Sabah kalkınca mesai başlıyor taki çocuklar yatana kadar.
Anca akşamdan akşama oda uya kalmadan sohbet edersin. Televizyon bile açmıyorum. İnsan akşamları sessizliğin tadını çıkartıyor. Birde sohbet mi edecem 😂😂😂

İşte bahane cnm. Sen istedikten sonra Allahim riskini veriyor.

Baka biliyorsan yap. Ama bazıları bakamıyor ve doğuruyor onlara çok kızıyorum.
Benim cevremdede var 4-5 cocuklu kişiler. Çocukların üstü başı kirli. Bakmıyorlar birsey almıyorlar (maddi durumları var)...burun bir yerden akıyor. Ben temiz çocuk severim. Üstü başı temiz olacak. Ona iyi bir eğitim verebileceksin (dini konudan). Tek dogurmak la olmuyor bazı seyler
Yani zaten doğurup da sokağa salacak halim yok ya canım. Ben zaten çalışıyorum bu halimde 4 çocuk diyorsam gözüm yiyor da diyorum. Yoksa sefil olacak kendime yük göreceğim çocuğu niye isteyeyim.

Merhaba. Sanırım bir çoğunuz ayrıntılı ultrasonlarinizi yaptırmışsınızdır. Kocaeli ya da Bursa taraflarında önerebileceginiz bir doktor var mi ayrintili ultrason için?

Yaş 24 Dü degilmi?
Maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Çocuk olunca hersey çocuk etrafında dönüyor.
Olunca anlarsın ne demek istedigimi. Yani sen kendine almıyorsun bebise alıyorsun. Her yönden fedakarlik yapiorsun

Kız ben akşam olunca pestilim çıkıyor. Sabah kalkınca mesai başlıyor taki çocuklar yatana kadar.
Anca akşamdan akşama oda uya kalmadan sohbet edersin. Televizyon bile açmıyorum. İnsan akşamları sessizliğin tadını çıkartıyor. Birde sohbet mi edecem 😂😂😂
Evet 24 oldum gecen ay :) Olsun ya çocuk olsun da her şey onun olsun şimdiden bile kendime 1 tane hamilelik te giyilecek bir şey aldım ablam var onun verdiklerini giyiyorum zaten korona var bir yere gidilmiyor , hep bebişe almak istiyorum :)

Aynen canım git bir için rahatlasın ben de sen gibiyim hiç ayda bir gitmedim hep iki haftada bir bazen haftada bir gittim bu hafta da kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır diye dua ede ede giriyorum her seferinde. Bu evhamlarla yaşamaya alıştım artık Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok🤲

Kendine ve bebisine vakit ayır çok güzel bir fırsat bu 🥰
Bende ayni sekilde ilk haftalarda her hafta gidiyordum, 2 aydir 2 haftada bir gidiyorum, gercekten bu psikolojiyle gebelik cok zor.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun🤲🏼

İ
Tüp bebek zor bir süreç bende 3 denemede hamile kaldım ve gerçekten zor bir dönem geçirdim kaybetme korkusu bende de var sizi çok iyi anlıyorum eğer şeker hastalığı yoksa çikolata falan yiyip sol tarafınıza yatıp dinlenin moralinizi bozmayın yarın ola hayır ola inşallah güzel haberlerinizi alırız
İnsAllah canim, valla tatli yedim yan yattim duz yattim tik yok bizim oglanda, yarin ola hayrola beklicem bakalim

Canım ben salı gecesi ilk defa dışardan görünecek kadar hissetmiştim.O dereceydi Yani.Sonra düne kadar yavaşladı.Arada sırada az hissettim.Çikolata yedim yattım,tatlı yedim.Ama yok yok.Dün doktor kontrolümüz vardı.Dedim doktoraa bu bebek beni panik atak yapacak.Böyle böyle dedim.Adam güldü.Daha küçücük bebek.Düzenli hareket bekleme.Daha erken dedi.Yani buralar da çok etkiliyor.Kimi çok hissediyor kimi az.Ama stresten etkileniyor.Dün bizimki kaşlarını çatmış suratını asmış oturuyordu.Kıpırdamadı bile.o yüzden biraz rahat olmaya çalış.Sonra doğunca stres sinir yüklü bebek doğuracağız bu gidişle.Sürekli kendini dinleme.
Ahh bende o durumdayim suan, kipir kipir seri tekmelerden sonra suan hicbisey yapmiyor, tedirgin etti beni sipa..
Rabbim sabirlar versin bize, saglikla kucagimiza alacagimiz zaman bir an once gelsin insAllah🤲🏼🤲🏼

X