2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Arkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum 🥰🤗🌸
Aaaa gözün aydın canım ❤️ çok sevindim sağlıkla büyüsün ❤️

Kızlar döngüde 16.gün hala pik yok gene pf
Ama dün akşam başlayan aşırı bi göğüs hassasiyrti var regl olcak gibi ne alaka olabilir

Kızlar selam bi de bana el atın ya. Bugün yumurtlama 12. Gün. Test 3/5 dakikada böyle çıktı ama markası days doctor ve yalancı pozitifliğiyle meşhurmuş😭 adette en geç 2 gün içinde bekleniyor …

Eklentiler

• IMG_3583.jpeg
    IMG_3583.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3598.jpeg
    IMG_3598.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum 
Gözün aydın sağlıkla gelsin inş darısı başımıza 👍😊

Kızlar selam bi de bana el atın ya. Bugün yumurtlama 12. Gün. Test 3/5 dakikada böyle çıktı ama markası days doctor ve yalancı pozitifliğiyle meşhurmuş😭 adette en geç 2 gün içinde bekleniyor …
Bence birkaç gün sonra testi tekrarla. Ama silik çizgi gözüküyor 🤗

Testi bir kaç gün sonra tekrar dan yap bence ama çok az silik görünüyor

Ayak üşümen geçti mi? Buraya yazanlarda o belirti olmuş. Birde dudak kuruluğu okumuştum bildiklerimize ek olarak. Bu ay aramızdan temmuz annelerine transfer ol inşaallah N nazarsor ❤️
Geçmedi henüz kasık ağrım devam ediyor birde göğüs ucu ağrım var psikolojik mi bilmiyorum
İnşallah olur teşekkür ederim ☺️♥️

Kızlar bi sorum olucak ben 3 gündür ilişki yaşıyorum fakat dün akşam kendimi temizlerken çok az bi kan vardı neden olmuş olabilir yumurtlamam da daha olmadı

X