- 6 Kasım 2024
- 44
- 35
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsünArkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum
Amin canım darısı isteyenlerin başınaAaaa gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsün
Yaa çok sevindim hayırlısı olsun canımArkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum
Amin canım hepimizin başına insallah sen kan verdin miYaa çok sevindim hayırlısı olsun canım
Gözün aydın sağlıkla gelsin inş darısı başımızaArkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum 
Evet canım benimde Betahcg çok yüksek çıkmıştı 252 di en son keseyi bile gördüm şükürAmin canım hepimizin başına insallah sen kan verdin mi
Bence birkaç gün sonra testi tekrarla. Ama silik çizgi gözüküyorKızlar selam bi de bana el atın ya. Bugün yumurtlama 12. Gün. Test 3/5 dakikada böyle çıktı ama markası days doctor ve yalancı pozitifliğiyle meşhurmuş adette en geç 2 gün içinde bekleniyor …
Çok şükür darısı benim başıma heyecanla bekliyorum keseyi göreceğim günüEvet canım benimde Betahcg çok yüksek çıkmıştı 252 di en son keseyi bile gördüm şükür
Testi bir kaç gün sonra tekrar dan yap bence ama çok az silik görünüyorKızlar selam bi de bana el atın ya. Bugün yumurtlama 12. Gün. Test 3/5 dakikada böyle çıktı ama markası days doctor ve yalancı pozitifliğiyle meşhurmuş adette en geç 2 gün içinde bekleniyor …
Çok teşekkür ederimGözün aydın sağlıkla gelsin inş
Amin inşallah çok güzel ve heyecanlı oluyor umarım sende görürsün canımÇok şükür darısı benim başıma heyecanla bekliyorum keseyi göreceğim günü
Amin canım benimGözün aydın sağlıkla gelsin inş darısı başımıza
Geçmedi henüz kasık ağrım devam ediyor birde göğüs ucu ağrım var psikolojik mi bilmiyorum
Regl oldum ben. Sat 10 kasım bat 13 aralık@Melek3419
@Azimliiii
@ozgeanne
@melis7171
@hello06
@kizilsaclikiz1313
asiliris
Kızlar sizlerden ne haber bat tarihleriniz geçmiş. Bizi güncelleyin tabloyu güncelleyelim