2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sporun faydalı olduğunu, yumurtalıklardaki kan akışını vs artırdığını okmuştum ama daha önce hiç spor yapmayan biri birden ağır hareketlerle başlamamalı bence.
Ya düzenli olarak yapmıyorum evet ama bi yerden de başlamak istiyorum. Eğitmene söyliyim zaten başlangıç seviyesinde ağır hareketlerle başlamaz diye düşünüyorum 🤔

Arkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum 🥰🤗🌸
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına 💕💕

Ben aletli pilatese başlicam hareketler ağır mı kızlar? Ağır olsa da gebeliği öğrenene kadar heralde sorun olmaz diye düşünüyorum 1 ay yapılır en azından 10 ders olacak zaten.
aletli pilates ben 1 ay yaptım, ilk ay genelde hafif esneme hareketleri yaptırıyorlar. çok zorlandığını hissettiğin şeyleri ne olur ne olmaz yapma, gebelik ihtimali olduğunu bence yine de belirt. kolay gelsin 💗💗

Kızlar döngüde 16.gün hala pik yok gene pf
Ama dün akşam başlayan aşırı bi göğüs hassasiyrti var regl olcak gibi ne alaka olabilir
Canım ilaç kullandım ya belki şaşmıştır düzenin. Normalde kaç günde bir olurdu adetin? Göğüs hassasiyeti yumurtlama yakınken de olabiliyor bazen. Ama bırakma testleri sen yine de görene kadar devam. ❤️ Bir de yumurtlama masajı denedin mi?

Kizlar bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim pik gordum ama hemen ertesi gun silik cizgi oldu bu catlamis oldugunu mu gosteriyor? Catlama olmasaydi nasil olurdu

Eklentiler

• IMG_0498.jpeg
    IMG_0498.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 20
Canım ilaç kullandım ya belki şaşmıştır düzenin. Normalde kaç günde bir olurdu adetin? Göğüs hassasiyeti yumurtlama yakınken de olabiliyor bazen. Ama bırakma testleri sen yine de görene kadar devam. ❤️ Bir de yumurtlama masajı denedin mi?
Yok canım o masajı ilk defa duyuyorum neymiş ki.
Düzenim şaşmış olabilir bu ay belirsizim. Normalde 29 günde bir olurdum.teste devam edicem bakalım bu testleride begenmedim bitireym böyle adete kadar yapaymda bidaha laboquick demicem

Ben 2 kere yaptım bu testten. Olumsuz yorumları bende okudum ama benimkiler tertemiz negatifti. Bence şüphelide olsa sevin başka testlerle hemen yeniden yap. Ama dediğim gibi bende yalancı pozitif falan çıkarmadı

Hanımlar merhaba reglime iki gün var kuyruk sokumu ağrısı var ve gelip giden kaşık ağrısı sizce olabilir mi

Arkadaşlar ben bugün test yaptırdım reglimi 4 gün geçti. Betahcg 236 çıktı hamileyim. Darısı bu sayfadaki tüm anne adaylarının başına. Umarım artış olur Betahcg günden güne. Dualarınızı bekliyorum 🥰🤗🌸
Maşallah Allah'ım kucağına almayı nasip etsin💜🤍

Ben aletli pilatese başlicam hareketler ağır mı kızlar? Ağır olsa da gebeliği öğrenene kadar heralde sorun olmaz diye düşünüyorum 1 ay yapılır en azından 10 ders olacak zaten.
Ben yapıyorum canım 3 aydır. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama doktora danışmakta fayda var tabi

Kızlar çatlatma iğnesi hariç 5. Gündeyim kasıklarımında kendini hissettiren sancılar hala devam ediyor. Sizde de böyle birşey olmuş muydu

X