Başın sağolsunKızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon
Ayy bende 18+3 teyim gün sayıyorum dıltan his edilmesi için resmen yaaTam 22 haftalık
Başın sağ olsun canim rabbim sabrini arttirsin insallahKızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon
23. Hafta ilk doz 27.hafta ikinci doz dedi canım doğuma üç hafta kala ikinci doz bitmeliymis rahat ol endişelenme dedilerSor bakalım bi canım ne diyecek ona göre hareket edersin hiç yoktan
Bizimde 1 ay olacak canim ikinci doz 25 26 . HaftalardaBilmiyorum canım burada böyle yapıyorlar ilk gebeliğmde de bu haftalarda yapmışlardı.birinci doz ile ikinci doz arasında 1 ay süre veriyorlar
Bir ay önce canımİlk dozu hangi tarihte olmuştunuz
İyi bari canım aklında kalıncaya kadar sorman iyi olmuş her yerin kendine göre düzeni var demek23. Hafta ilk doz 27.hafta ikinci doz dedi canım doğuma üç hafta kala ikinci doz bitmeliymis rahat ol endişelenme dediler
Hmm anladım canım demek her yerin düzeni farklıBizimde 1 ay olacak canim ikinci doz 25 26 . Haftalarda
Eşimde ben de kilolu değiliz hatta zayıf olduğum için bebeğimin hareketlerini 15. Haftada hissetmeye başladım ama maşallah şimdiden 600 grama yaklaşmış sağlıklı olsun da artık gerekirse sezaryen falan bir şekilde doğacak artık Rabbim sizin de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMaşallah kuzum normaldir kilosu benimki biraz zayıf sanırım biz zaten anne baba zayıf ilk kızımda 41 haftayı geçtiği halde 2.300 gr doğmuştu takılmasın kafana yerim o tosuncuğu
Merhaba banada sağlık ocağı 23-24 dedi. Aynı durumdayızKızlar benle aynı haftalarda olup tetanoz olmayan var mı doktorum 20de ol dedi 20 çoktan gecti. Sağlık ocağı 23.de diyor
Başınız sağ olsun canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallahKızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon
Öyle mi sevindim bir tane çıktı bbenle aynı :) kaçıncı haftadasin canımMerhaba banada sağlık ocağı 23-24 dedi. Aynı durumdayız
Usutunce oluyorr benim arkadasimin biri bana demistiki nekadar sicak olursa olsun ayagina corabi mutlaka giyy usurmusun ama bilmezmisin ama kasiklarda iltihap dolarmis biraz dikkat et gecer insalalhKızlar bir sorum olucak yardımcı olurmusunuz ya dün hava biraz soğuktu dışarıda dolandım falan dünden beridir sağ kasığım ve böbrek tarafım ağrıyor sanki koşmuşum tıkanmışım gibi bişeyden şüphelendim 18 haftanın içindeyim acaba böberk büyümesi mi yaşıyorum yada üşütümü bilgisi olan var mı
Ayyy inşallah ya korktumUsutunce oluyorr benim arkadasimin biri bana demistiki nekadar sicak olursa olsun ayagina corabi mutlaka giyy usurmusun ama bilmezmisin ama kasiklarda iltihap dolarmis biraz dikkat et gecer insalalh
Ben doppler yaptırmayacagım seker uüklemesi içinde doktorum su an gerek görmedü 28. Haftaya kadar vakit varmıs zaten 24 te bi tekrar bakcaz duruma ama bu sürecte haftada bi kez sekerimi ölcüyorumTatşı krizlerin gelmezse ben de uygulayacağım. Doktorum kilo konusunda baya kızmıştı en son
Kızlar bir de ben doppler için bir türlü randevu alamadım. Yaptırmasasam mı acaba diye düşünmüyor da değilim. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda da tereddütlerim var. Siz yaptırcak mısınız doppler ve şeker yüklemesi?
Yoo onlar zaten arıyorlar onların işi bu aradiklarin gidersin bu haftalarda kan ve idrar tahlili istiyor dosya eklemek içinSağlık ocagini arasam mı