2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin

Başın sağ olsun canim rabbim sabrini arttirsin insallah

Maşallah kuzum normaldir kilosu benimki biraz zayıf sanırım biz zaten anne baba zayıf ilk kızımda 41 haftayı geçtiği halde 2.300 gr doğmuştu takılmasın kafana yerim o tosuncuğu
Eşimde ben de kilolu değiliz hatta zayıf olduğum için bebeğimin hareketlerini 15. Haftada hissetmeye başladım ama maşallah şimdiden 600 grama yaklaşmış sağlıklı olsun da artık gerekirse sezaryen falan bir şekilde doğacak artık Rabbim sizin de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Başınız sağ olsun canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

Kızlar bir sorum olucak yardımcı olurmusunuz ya dün hava biraz soğuktu dışarıda dolandım falan dünden beridir sağ kasığım ve böbrek tarafım ağrıyor sanki koşmuşum tıkanmışım gibi bişeyden şüphelendim 18 haftanın içindeyim acaba böberk büyümesi mi yaşıyorum yada üşütümü bilgisi olan var mı?

Usutunce oluyorr benim arkadasimin biri bana demistiki nekadar sicak olursa olsun ayagina corabi mutlaka giyy usurmusun ama bilmezmisin ama kasiklarda iltihap dolarmis biraz dikkat et gecer insalalh

Hepinizden Allah razı olsun kızlar geçen hafta 10 a 7 idi. Kardeşim Vefat etti ağlamaktan üzüntüden yükseldi. Takip edeyim iki gün daha. Sağolun kızlar Allah razı olsun

Usutunce oluyorr benim arkadasimin biri bana demistiki nekadar sicak olursa olsun ayagina corabi mutlaka giyy usurmusun ama bilmezmisin ama kasiklarda iltihap dolarmis biraz dikkat et gecer insalalh
Ayyy inşallah ya korktum sancı giriyor kalkınca doktoruma da daha var inşallah gecer canım teşekkür ederim

Banada ayrıntılıya gir gel demişdi sağlık ocağı bu ay gircem daha ayrintili ultrasyona 2doz mu yapılıyomuş tetanoz tek doz sanıyodum

Ben doppler yaptırmayacagım seker uüklemesi içinde doktorum su an gerek görmedü 28. Haftaya kadar vakit varmıs zaten 24 te bi tekrar bakcaz duruma ama bu sürecte haftada bi kez sekerimi ölcüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…