2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Alistim simdi artik teyzesi

yok canım benim 3 doz olucak

başın sağolsun canım allah rahmet eylesin allahım sizlere sabır versin sana ve bebiğine sağlık versin inşallah

Basın sagolsun cnm. Okudum ve içim cız etti. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Bebisin için sende üzülme, elden gelen birsey yok.
Alistim simdi artik teyzesi
Bu bebisler bizi daha neler alıştıra ak

Kuzum basin sagolsun cok uzuldum rabbim sabir versin . canim benim tansiyon cok yuksek degil korkma doktora gidip icini rahatlatabilirsin

Başınız sağolsun Allah kardeşinize gani gani rahmet eylesin kardeş acısı çok zordur mutlaka ama metanetli olun tansiyonunuzu düzenli ölçün 13-9 galiba sınır eğer sürekli iniş çıkış olursa doktorunuzla irtibata geçin

Canim 2. Dozu en gec 32. Haftaya kadar yaptirmak gerekiyormus o yuzden pek gunun onemi yok
Bilmiyorum canım burada böyle yapıyorlar ilk gebeliğmde de bu haftalarda yapmışlardı.birinci doz ile ikinci doz arasında 1 ay süre veriyorlar

Maşallah kuzum normaldir kilosu benimki biraz zayıf sanırım biz zaten anne baba zayıf ilk kızımda 41 haftayı geçtiği halde 2.300 gr doğmuştu takılmasın kafana yerim o tosuncuğu

Sağ olun duyarlılığınız için. Bazılarında oluyormuş korunmayı bırakınca.

Başun sağolsun canım kardeşinin mekanı cennet toprağı bol olsun baş sağlığı almak bile zor geliyordur sana anlayabiliyorum şusıra şokundasın daha zaman geçtikçe daha çok koyuyor ama bebişin çok düşündürmeyrcek daha doğrusu fırsat bulamayacaksın şimdi bebişin için çok sakin kalıp içini kendini bebişini üzme kafanı meşgul edicek bişeyler bul en güzeli dua etmek ama bak durumuna dua ederkende için ağlarsa duayıda eşin vs yanındayken oku sadece hatta sonrasında yapmak gereken bi meşguliyetin olsun tansiyonunu sık sık kontrol et dinlen başka söylenecek hiç bir söz yok Allahım sabırlar versin sana ve ailenize Allahım cennette kavuştursun tüm sevdiklerimizle inşallah

yok canım benim 3 doz olucak
Anladım canım çok farklılık var kafam karıştı bu ara benim de
Aynen bende burada yazan arkadaşlardan duyunca şaşırıyorum çünkü çevremde hamile olup ilk dozunu 18.haftada ikincisini 22.haftada yapıyolar hep acaba şehirden şehiremi değişiyorki
Sanırım canım ben doktorumu arayıp sorucam en güzeli çok karıştı kafam

Basin sagolsun canim rabbim kardesinin mekanini cennet eylesin sanada sabir versin

Kızlar ilk defa dün gece hareketini dışardan farkettik.Hemen göbeğimi açtım.Eşim de gördü.İndi kalktı resmen göbek deliğimin yanı.Çok güzeldi
Ayyyyy çok heyecanlııı kaç haftalıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…