- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.761
Benim 4+1 de 1916 çıktı.ama tek kese hügöründü.aklıma bile gelmedi çoğul olacağı.olabilir mi acaba ama olsa görünürdü sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim kalınlığına bakmıştı değerin güzel bi sıkıntı yok 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sadeceAnladım canım bunyeden bunyeye degisiyor degerler oyle diyorlar insallah sorun yoktur, doktorun yorumu ne oldu?
Bünyeden bünyeye de değişiyo kuzum tek yumurta ikiziyse biraz büyüyünce bebekler belli olurBenim değer oldukça yüksek göründü gözüme şimdi, eşim tek yumurta ikizi acaba çoğul olabilir mi ki beta 11200 çıktı 5+1 de.
Canım gttim geldim şükkütler olsun keseyi gördük 5 haftalıkmiş sağ tarafımdaymiş bebiş o yuzden hep o tarafım ağrıyormuş. Keseyi gördük rahim içinde dış gebelik ortadann kaldıtmış olduk dedi. Şükürler olsun canım haber verim dedimYarın saat kaç ta gideceksin
Yaaa çok sevindim canım ben şu an sata göre kaç gunlukCanım gttim geldim şükkütler olsun keseyi gördük 5 haftalıkmiş ❤ sağ tarafımdaymiş bebiş o yuzden hep o tarafım ağrıyormuş. Keseyi gördük rahim içinde dış gebelik ortadann kaldıtmış olduk dedi. Şükürler olsun canım haber verim dedim ❤
Kese ağrıyan yerde yerleşmiş demi. Sana dün yazmıştım. Hadi gözün aydın olsun. Darısı kalp atışını duymayaCanım gttim geldim şükkütler olsun keseyi gördük 5 haftalıkmiş sağ tarafımdaymiş bebiş o yuzden hep o tarafım ağrıyormuş. Keseyi gördük rahim içinde dış gebelik ortadann kaldıtmış olduk dedi. Şükürler olsun canım haber verim dedim
Oyle canım ama Dr hafta da en az 2gun kırmızı et Bı gun kesin balık dedı bnde tıksıne tıksıne kıyma yapıp yıyorumEtten kıymadan ve şekerli şeylerden tiksiniyorum yazarken bile içim Bi acayip oldu. Gözümü bulantıyla açtım sabah. Gebeliğin en zorlayıcı haftaları başlamıştır
5+3müşüm canım keseyi görünce bile ağladım ya saol canım benm. Şükürler olsunYaaa çok sevindim canım ben şu an sata göre kaç gunluk
evet canım dediğin gübi dedi valla doktorda dedim hatta bi arkadaş böle demişti aynen çıktı diye çok sevindim ya Allah razı olsun sizlerdenKese ağrıyan yerde yerleşmiş demi. Sana dün yazmıştım. Hadi gözün aydın olsun. Darısı kalp atışını duymaya
Günaydın kızlaarrr Aahhh mide bulantısı mahvetti beni kendimi zor tutuyorum zar zor kahvaltı yapıp ilaç içtim sizde durumlar nasıl
ANNE ADAYI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET Z Zeyna90 30 31.12.2020 Balkizin_Annesi 27 02.01.2021 tugcekb 29 03.01.2021 @Lathyrus 30 03.01.2021 @Sakuraaa 27 04.01.2021 @bucebuse 30 04.01.2021 _Lila 27 04.01.2021 @beyazdua 29 06.01.2021 @Karagullu 28 09.01.2021 @hnnshn 27 10.01.2021 temmuzz 30 12.01.2021 @gbbc 36 13.01.2021 @Silent_women 32 14.01.2021 @sewcanbjk 33 15.01.2021 @demetovic 27 15.01.2021 @archimom 37 15.01.2021 @Sevsev12 29 17.01.2021
Evet o ağrılar çok normal ben 5. Haftadayken daha da fazlaydı şimdi ara ara nadir giriyo bulantı sabahları kötü oluyo bi de öğlene kadar da sürüyo ilaç içmem gerekiyo zor tutuyorum kendimi ayyhhh sağlıklı olsunlar da her derdine razıyımGünaydın
Benim de bugün bulantım yok bu sefer de niye yok acaba diyorum
Ama kasık ağrım var ya inşallah herşey yolundadır hatta afedersiniz aşağıya vajinaya da arada sancı gibi saniyelik canımı yakıyor. Galiba normalmiş ama rahim büyüyor yoğun kan akışından dolayı filan olabilirmiş.
İlk haftalar yenmesede sıkıntı olmaz üç aydan sonra tabii ki balık ve et yenmeli şuan acımdan ölsem yiyemem heraldeOyle canım ama Dr hafta da en az 2gun kırmızı et Bı gun kesin balık dedı bnde tıksıne tıksıne kıyma yapıp yıyorum
ben 5+6 da duydum canim ama bazilarinda duyulmayabiliyormus duyulmazsa uzulme yani5+6 oluyo o gün.evet canım bilmiyorum erken mi çağırdı acaba
İnşallah canım kese 4+4 degöründü 8 mmm senin nasıldıben 5+6 da duydum canim ama bazilarinda duyulmayabiliyormus duyulmazsa uzulme yani
benimde 4+3de gorunmustu kese ama kac mm di hatirlamiyorumİnşallah canım kese 4+4 degöründü 8 mmm senin nasıldı