2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba güzel anneler :KK68: Allah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım :dua: Geçen hafta 4+0'da öğrendik, Şubat ayında ilk gebeliğim sonlandı maalesef, o yüzden bu sefer daha temkinliyiz, inşallah sağlıkla ilerler :dua: Aranızda benim gibi yakın zamanda kaybı olan var mı

Merhaba güzel anneler :KK68: Allah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım :dua: Geçen hafta 4+0'da öğrendik, Şubat ayında ilk gebeliğim sonlandı maalesef, o yüzden bu sefer daha temkinliyiz, inşallah sağlıkla ilerler :dua: Aranızda benim gibi yakın zamanda kaybı olan var mı
Var canım kaşın kimyasal gebelik geçirdim kese gördünüz mü değerler nasıl peki

Ocakta kimyasal oldu benim değerim çok düşüktü gebelik bile denmez şükür şimdi herşey yolunda

Allah kayıpların tekrarını göstermesin. Herkes sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına alsın inşallah. Benim de aralık ayı başında bir kaybım oldu. Zaten yaş da ileri artık neler yaşayacağım nasip bakalım.

Benim adet günü 445 çıkmıştı oğlumda adetten 1 gün önce 83 tü ikisini kıyaslatınca çoğul gebelik mi dedim ama tek kese görüldü. Sizin ailede ikiz üçüz var mı
Evet var benim önceki de ikizdi çok zayiftim kansızlık falan da vardı o zaman vücudum kaldıramadı o yuzden korkuyorum yoksa isterim ikiz olmasini😍

Etten kıymadan ve şekerli şeylerden tiksiniyorum yazarken bile içim Bi acayip oldu. Gözümü bulantıyla açtım sabah. Gebeliğin en zorlayıcı haftaları başlamıştır

8 nisan son adet 5 mayıs akşamı adetime iki gün kala kan testi yaptırdım 28 gün dongum 14 gun önce yumurtlama günüm olur her ay duzenli bu ay takip etmemiştim salmıştım hamile kaldim
Anladım canım bunyeden bunyeye degisiyor degerler oyle diyorlar insallah sorun yoktur, doktorun yorumu ne oldu?

X