- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 25
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.741
Tam 6+0 da mı kalp için çağırdıAmin canım inşallah zaman geçmek bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 6+0 da mı kalp için çağırdıAmin canım inşallah zaman geçmek bilmiyor
Düşüklerim sebebi bulundu muBenim de 3 düştüğüm var o yüzden tedirginim
Yapıldı bütün testler ama bulunamadı histeroskpi laparoskopi falana da yapıldı onlarda da bişey çıkmadıDüşüklerim sebebi bulundu mu
5+6 oluyo o gün.evet canım bilmiyorum erken mi çağırdı acabaTam 6+0 da mı kalp için çağırdı
Kan pıhtılaşma sına bakıldı mı Gönlünü ferah tut canım sağlıklı gebelik her türlü devam ederYapıldı bütün testler ama bulunamadı histeroskpi laparoskopi falana da yapıldı onlarda da bişey çıkmadı
Evet canım bakıldı ama bişey çıkmadı yine de doktorum iğne verdi nolur olmaz diye ben de vuruyorum gergin inşallah canım allah bilir tabi elimizden bişey gelmiyorKan pıhtılaşma sına bakıldı mı Gönlünü ferah tut canım sağlıklı gebelik her türlü devam eder
Var canım kaşın kimyasal gebelik geçirdim kese gördünüz mü değerler nasıl pekiMerhaba güzel anneler Allah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım Geçen hafta 4+0'da öğrendik, Şubat ayında ilk gebeliğim sonlandı maalesef, o yüzden bu sefer daha temkinliyiz, inşallah sağlıkla ilerler Aranızda benim gibi yakın zamanda kaybı olan var mı
Benim de 6+0 oluyo alttan muane olsam belki duyulur ama ben alttan olmak istemiyorum oncekinde hep alttan baktılar devlette baktıkça kanamam arttı ve düşük olmuştu şimdi özele gidiyorum bakalım ne dicek5+6 oluyo o gün.evet canım bilmiyorum erken mi çağırdı acaba
Daha cok kucuk 4+4 bugün, 2 gun sonra kan vereceğim ona gore karar verecek ultrasona. 4+0da beta hcg 78di sanırım sıkıntı yokVar canım kaşın kimyasal gebelik geçirdim kese gördünüz mü değerler nasıl peki
Benim 3+6 da 631 di beta hcg korkuyorum çoğul gebelik diye daha kese falan görmedikDaha cok kucuk 4+4 bugün, 2 gun sonra kan vereceğim ona gore karar verecek ultrasona. 4+0da beta hcg 78di sanırım sıkıntı yok
Son adet tarihin ve test tarihin ne zaman? Dongulerin kac gun sürüyor, yumurtlama gununu biliyor musunBenim 3+6 da 631 di beta hcg korkuyorum çoğul gebelik diye daha kese falan görmedik
Ocakta kimyasal oldu benim değerim çok düşüktü gebelik bile denmez şükür şimdi herşey yolundaMerhaba güzel anneler Allah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım Geçen hafta 4+0'da öğrendik, Şubat ayında ilk gebeliğim sonlandı maalesef, o yüzden bu sefer daha temkinliyiz, inşallah sağlıkla ilerler Aranızda benim gibi yakın zamanda kaybı olan var mı
8 nisan son adet 5 mayıs akşamı adetime iki gün kala kan testi yaptırdım 28 gün dongum 14 gun önce yumurtlama günüm olur her ay duzenli bu ay takip etmemiştim salmıştım hamile kaldimSon adet tarihin ve test tarihin ne zaman? Dongulerin kac gun sürüyor, yumurtlama gununu biliyor musun
Benim adet günü 445 çıkmıştı oğlumda adetten 1 gün önce 83 tü ikisini kıyaslatınca çoğul gebelik mi dedim ama tek kese görüldü. Sizin ailede ikiz üçüz var mıBenim 3+6 da 631 di beta hcg korkuyorum çoğul gebelik diye daha kese falan görmedik
Evet var benim önceki de ikizdi çok zayiftim kansızlık falan da vardı o zaman vücudum kaldıramadı o yuzden korkuyorum yoksa isterim ikiz olmasiniBenim adet günü 445 çıkmıştı oğlumda adetten 1 gün önce 83 tü ikisini kıyaslatınca çoğul gebelik mi dedim ama tek kese görüldü. Sizin ailede ikiz üçüz var mı
Anladım canım bunyeden bunyeye degisiyor degerler oyle diyorlar insallah sorun yoktur, doktorun yorumu ne oldu?8 nisan son adet 5 mayıs akşamı adetime iki gün kala kan testi yaptırdım 28 gün dongum 14 gun önce yumurtlama günüm olur her ay duzenli bu ay takip etmemiştim salmıştım hamile kaldim