- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.701
Ben kalp atışını görmeme rağmen çok endişeliyim iştahım artıyo neden artıyo kasık ağrım geçio neden geçti ki bir tane değil 9 doğuracam bu gidişle endişem hiç bitmiyokesinlkle öylee inşallah kucağımıza almayı nasip etsn çok endişeleyim keseyi gördk ama kalp atışını görene kadr rahat edemicem sanırım
Aynen oleBen kalp atışını görmeme rağmen çok endişeliyim iştahım artıyo neden artıyo kasık ağrım geçio neden geçti ki bir tane değil 9 doğuracam bu gidişle endişem hiç bitmiyo
al benden de o kadarBen kalp atışını görmeme rağmen çok endişeliyim iştahım artıyo neden artıyo kasık ağrım geçio neden geçti ki bir tane değil 9 doğuracam bu gidişle endişem hiç bitmiyo
Kese yerleşme ağrısı tarif ettiğin ağrı. Geçen hafta yaşadım ağrısını tam sağ tarafımda bıçak saplanması gibi ani ve saniyelik ağrı ama çok keskin. Kese de tam o ağrıyan yere yerleşmişYok canum koysamda sızlıyo yani yatarken kalkmaya çalişirken bi anda giriyo oturduğumda bi anda bıçak saplanır gibi oluyo korkuyom solumda bişi yok ama
Ben dua ediyorum sanki yasin okuyunca içim rahatlıyo arkadaşımı 15 günde bir çağırmış doktoru ayy ben 1 haftayı bekleyemiyorumal benden de o kadar
ya ben napiyim 1 ay sonra gel dedi son gittigimdeBen dua ediyorum sanki yasin okuyunca içim rahatlıyo arkadaşımı 15 günde bir çağırmış doktoru ayy ben 1 haftayı bekleyemiyorum
Senin bir de lekelenmen oldu dimi farklı bişey hissedersen gidersin kuzu sebin bulantın ne alemdeya ben napiyim 1 ay sonra gel dedi son gittigimde
İçime su serptiniz ya Allah razı olsun sizlerden iyiki yazmışım. İnşallh da yarın doktorum da aynı şeyleri söyler canım saolunKese yerleşme ağrısı tarif ettiğin ağrı. Geçen hafta yaşadım ağrısını tam sağ tarafımda bıçak saplanması gibi ani ve saniyelik ağrı ama çok keskin. Kese de tam o ağrıyan yere yerleşmiş
Rica ederim canım. Zaten diğer türlü ağrı çok başka bişey. Allahım kimseye yaşatmasımİçime su serptiniz ya Allah razı olsun sizlerden iyiki yazmışım. İnşallh da yarın doktorum da aynı şeyleri söyler canım saolun
bi daha olmadi lekelenmem zaten aktif kanama yokmus tehlike yok dedi ebe. Bulantim baya azaldi ama gogsum acimaya basladi bu seferde.Senin bir de lekelenmen oldu dimi farklı bişey hissedersen gidersin kuzu sebin bulantın ne alemde
Ahhh hormonlar şaşırtıyolar bizi her geçen günbi daha olmadi lekelenmem zaten aktif kanama yokmus tehlike yok dedi ebe. Bulantim baya azaldi ama gogsum acimaya basladi bu seferde.
8 mart mı nisan mı canım,?hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar benimde ocak olacak sanırım sat 8 mart
Amin cnm inşallahRica ederim canım. Zaten diğer türlü ağrı çok başka bişey. Allahım kimseye yaşatmasım
tabi sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyet önemli değil. Yinede hissiyat vardır. Annelerimiz hep konuşurdu küçükken işte kız hissettim oldu erkek hissettim oldu VsKız çocuğa eşimde bende daha yakınız evlenmeden öncesinden beri.
Ama hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri o kadar net oğlum olacak gibi hissediyorum ki ama ikimizde hiç merak içinde değiliz hiç allah ne verirse sağlıkla gelsin gerisi hiç önemli değil
Cinsiyeti hisseden var mı kızlar. Ben oğlumda daha test yaparken demiştim oğlum olacak diye. Bunda hissayatım kız ama kız istediğim içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum