2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kesinlkle öylee inşallah kucağımıza almayı nasip etsn çok endişeleyim keseyi gördk ama kalp atışını görene kadr rahat edemicem sanırım
Ben kalp atışını görmeme rağmen çok endişeliyim iştahım artıyo neden artıyo kasık ağrım geçio neden geçti ki bir tane değil 9 doğuracam bu gidişle endişem hiç bitmiyo

Yok canum koysamda sızlıyo yani yatarken kalkmaya çalişirken bi anda giriyo oturduğumda bi anda bıçak saplanır gibi oluyo korkuyom solumda bişi yok ama
Kese yerleşme ağrısı tarif ettiğin ağrı. Geçen hafta yaşadım ağrısını tam sağ tarafımda bıçak saplanması gibi ani ve saniyelik ağrı ama çok keskin. Kese de tam o ağrıyan yere yerleşmiş

İçime su serptiniz ya Allah razı olsun sizlerden iyiki yazmışım. İnşallh da yarın doktorum da aynı şeyleri söyler canım saolun

Senin bir de lekelenmen oldu dimi farklı bişey hissedersen gidersin kuzu sebin bulantın ne alemde
bi daha olmadi lekelenmem zaten aktif kanama yokmus tehlike yok dedi ebe. Bulantim baya azaldi ama gogsum acimaya basladi bu seferde.

Cinsiyeti hisseden var mı kızlar. Ben oğlumda daha test yaparken demiştim oğlum olacak diye. Bunda hissayatım kız ama kız istediğim içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum

Kız çocuğa eşimde bende daha yakınız evlenmeden öncesinden beri.
Ama hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri o kadar net oğlum olacak gibi hissediyorum ki ama ikimizde hiç merak içinde değiliz hiç allah ne verirse sağlıkla gelsin gerisi hiç önemli değil

tabi sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyet önemli değil. Yinede hissiyat vardır. Annelerimiz hep konuşurdu küçükken işte kız hissettim oldu erkek hissettim oldu Vs

Cinsiyeti hisseden var mı kızlar. Ben oğlumda daha test yaparken demiştim oğlum olacak diye. Bunda hissayatım kız ama kız istediğim içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum

Nedense erkek hissediyorum.
Öncelikle sağlıklı ve göz aydınlığı bir evlat olması temennim.
Kız çocuklarını daha çok sevmeme rağmen erkek gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…