- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.721
Hep erkek olduğunu hissettim, hissediyorum kız derlerse büyük şok yaşarım tabii ki rabbim sağlıkla versin gerisi boş ama hep oğlum olacak gibi hissediyorumCinsiyeti hisseden var mı kızlar. Ben oğlumda daha test yaparken demiştim oğlum olacak diye. Bunda hissayatım kız ama kız istediğim içinmi böyle hissediyorum bilmiyorum
kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 -
Düşük sonrası incelemede kan pıhtılaşması çıktı. HamileMerhaba ,bu kan sulandırıcı iğneleri dr hangi testi yaptıktan sonra karar veriyor ? Bana yardımcı olabılırmısınız? Kardıyo tromboz gbı bır test yapacagını soyledı doktorum,bunun sonunda bana da verır mi acaba ?
oksapar kullanıyorum. Raporlu 10 kutu almıştık. Onu kullanıyorumteşekkürler canım, clexan hiç bi eczanede yok diyor tüm eczacılar bulaniliyor musunuz siz? hatta şuan enox kullanıyorm o da yasaklanmş artk bulamazsnz dedi son kutuyu verirken eczacı
Yerleşme ağrısı normal oluyo öyle şeyler. Hem beta hcg çok sağlıklı yükselmiş. Dış gebelikte böyle yükselmiyo.Ya ölemi aynımıyız sizinkide hayrlı olsunn 10 üzerinden 8 verebilirim bi anda ağrım başlıyor lekelenmem yok şükür ama bu derece ağrı normal mi ki
Benimde eşim vuruyor. Göbek morardığı için kalçaya geçtik. Orası da çok vahim durumda.İğne kullanan kızlar iğneyi nereye yapıyorsunuz. Ben göbekten yapıyorum şimdiden morarma başladı
Kan sulandırıcı iğne kalçadan da vuruluyor mu? Ben de kullanmıştım sadece kol.bacak göbek diye biliyordumBenimde eşim vuruyor. Göbek morardığı için kalçaya geçtik. Orası da çok vahim durumda.
bende şuan şaşırdm kol bacak göbek diye biliyorm ben de. ama ben kol ve bacak çok acır diye cesaret edemedm sadece göbekten oluyorm oda morardı azcıkKan sulandırıcı iğne kalçadan da vuruluyor mu? Ben de kullanmıştım sadece kol.bacak göbek diye biliyordum
33 yaşındayım 5 ocak tahmini doğumBEYAZ DUA
29 yaşındayım 6 ocak tahmini doğum
Kol çok acıyor yaa az acılı yer göbek kalçayı ilk defa duydumbende şuan şaşırdm kol bacak göbek diye biliyorm ben de. ama ben kol ve bacak çok acır diye cesaret edemedm sadece göbekten oluyorm oda morardı azcık
Günaydın herkese ben de de bişey yok kese göründü Cumartesi kalp için gidicem yolk keseside göründü ama huzursuzumm tabikizlar merhabalar cok aktif yazamiyorum ama takip ediyorum sozleri benimde ikinci gebeligim kesede gorundu ama ne bulantim var ne baska belirti carsamba kontrole gidicem bakalim ne diyecekler ilkinde bulantim olmustu insan korkuyor hayirlisi olsun tabi ama elde degil
Kaçıncı haftandasın canımGünaydın herkese ben de de bişey yok kese göründü Cumartesi kalp için gidicem yolk keseside göründü ama huzursuzumm tabi
5+1 canımKaçıncı haftandasın canım
Ben 3+6 da öğrendim 631 di sonucum ertesi gun doktora gittim 2 hafta sonra gel dedi catlicam artik5+1 canım
Benim de 3 düştüğüm var o yüzden tedirginimBiz bugün 5+5 olduk çarşamba günü randevum var inşallah herşey yolundadır bi önceki düşükle sonuçlandı çok huzursuzum korkuyorum
Ben 1 senedir evliyim 7 ay önce düşük oldu tam bu zamanlarda 6 ay sonra kalabildim çok tedirgin oluyorum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsinBenim de 3 düştüğüm var o yüzden tedirginim
Amin canım inşallah zaman geçmek bilmiyorBen 1 senedir evliyim 7 ay önce düşük oldu tam bu zamanlarda 6 ay sonra kalabildim çok tedirgin oluyorum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin